Inlägg från: Lillafinajag |Visa alla inlägg
  • Lillafinajag

    Roliga förlossningshistorier?

    kjellis skrev 2010-06-04 13:33:57 följande:
    När min första son kom förlöstes jag med sugklocka och klockan släppte från huvudet så läkaren fick ta ett par steg tillbaka och jag såg bara hur den där sugklockan for genom luften. Då detta skedde i en av mina mindre skärpta stunder i livet var jag helt säker på att huvudet hade lossnat på bebisen, en fruktansvärd tanke tycker jag förstås nu men då sa jag bara nåt i stil med  "jaha det fattade man ju, vad är oddsen, men det är klart huvet ska lossna på just vår unge. Får jag sova nu?" . Nästa gång jag tittade ner låg han där på min mage med huvud och allt och jag fattade inte hur de hade kunnat laga honom så snabbt.

    Vår tredje son förlossning har vi sktattat väldigt mycket åt i efterhand även om jag inte tyckte det var särskilt kul just då. Han hade väldigt bråttom så efter att jag klivit ur badet här hemma stod jag plötsligt på alla fyra med krystvärkar och brölade. Ambulansen kom och tyckte att vi skulle föda honom här hemma, men jag vägrade att ens sära på benen för jag tänkte minsann inte föda hemma.

    Så de hade inget annat val än att baxa upp denna nakna, brölande, flodhäst på båren och krångla ut henne till ambulansen som de passande nog hade parkerat på bushållplatsen utanför. När vi kommer ut genom porten och jag (fortfarande brölandes) inser att, då detta skedde vid 18-snåret på nyårsafton, står ca 25 uppklädda nyårsfirande och väntar på bussen känner jag att jag måste skyla min nakna lekamen och försöker hysteriskt viftande med armarna få lite mer filt om mig, givetvis med helt motsatt effekt!

    Vi hann in iaf men då visade det sig att det enda min käre make hade lyckats få med sig var tre ica-kassar med handdukar och min dunjacka och curlingkängor. Hahaha, vet inte riktigt hur han hade tänkt sig att jag skulle komma hem, i nätbyxa och blöja med en handduk runt kroppen?

    Oj så långt det blev, hoppas någon orkar läsa!
    Skrattande hahah tur att dom lagade bebis så snabbt!! **
  • Lillafinajag
    Isanje skrev 2010-06-05 20:42:14 följande:
    Min mamma skulle hälsa på mig när jag låg inne på BB röd för att bli stoppad med min son. Hon fann mig på förlossningen. Sjungandes på Shakira-Hips don't lie med lusgasen i ena handen och en vaniljglass i andra. Jag satt ner och dansade i takt med musiken detta har jag inte många minnen av alls. Sen fick jag för mig att sparka BM i huvudet. Bad henne sluta dricka whiskey som jag minsann visste att hon gömt någonstans i rummet och smuttade på då och då. Haha sen i slutet låg jag med lusgasen och andades hela tiden.BM gick fram och sa "Isabella då ska bara andas i masken när du har en värk" jag svarar att jag har värkar hela tiden(såklart) och hon pekar på maskinen,vad den nu heter,och säger att hon ser minsann att jag inte alls har värkar hela tiden (och flinar) varav jag ber henne hoppa ut genom fönstret.

    Sen ligger jag och sjunger RULLA RULLA TUNNA,RULLA TUUUUUUNAAAAAA. Inte den blekaste varför.

    Med dottern gick det vansinnigt fort och pappan kommer in och frågar om det blir i natt eller? han kom med mamma 26 min innan dottern föddes,varav jag väser som en orm till honom "du ställer dig där i hörnet,du får varken tala eller röra dig för då kommer du minsann inte få mer barn" han rör sig inte ur fläcken. sen bjöd jag alla på lustgas då jag tyckte att de såg nervösa ut. Fjantig som jag ibland kan vara så frågade jag pappan om han inte ville ha lite,det är som att sitta på en bar och dricka,vill du inte ha? nej svarar han. Lika bra för du din jävel hade inte fått ändå
    Haha... =D
Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?