Inlägg från: Queenie70 |Visa alla inlägg
  • Queenie70

    Att bo i invandrartät förort.

    CallGirl skrev 2010-06-09 21:35:50 följande:
    Varför är det så viktigt att bevisa vem som begår brott? Varför inte sätta fokus på kön eller socialgrupper istället (som jag anser vara viktigare faktorer än etnicitet).
    Med vissas argumentationslogik skulle vi nog bäst ta å göra oss av med alla män i sverige (och världen) det är ju faktiskt fullt möjligt. De karlar som vi har kvar kan ju få typ Australien tilldelat till sig så kan de vara där och utöva sin vålskultur. Jag värnar faktiskt om att de ska få en egen stat, där de får leva som de vill....Jovisst ALLA män är inte våldsamma, men lite spill får man räkna med, och vi kvinnor måste först och främst ta hand om oss själva ju. Vi kan inte vara nåt slags världsamvete och ta på oss att ta hand om alla dessa karlar som faktiskt är LÖJLIGT överreprestenterade vad det gäller ALLA typer av brott och särsklit våldsbrott mot VÅRA kvinnor..ska det va på det viset, ska det det?? Va va va....
  • Queenie70
    MissMango skrev 2010-06-09 22:39:25 följande:
    Där jag växte upp var det ganska få problem med invandrarna. Desto fler med alkholiserade raggare
    Säkert mest karlar antar jag...
  • Queenie70
    Hugful80 skrev 2010-06-09 22:58:34 följande:
    Att jämföra män med utomeuropeiska invandrare är ett löjligt argument. Kulturellt betingade brott och brott som begåtts till förmån för mångkulturen har ingenting med kön att göra
    Nej, könsaspekten är ett mycket tyngre argument med den logiken som tillämpas av somliga. Om "invandrare" är överrepresenterade vad det gäller brott och vi därmed ska ta den enkla vägen och göra oss av med dem så anser ju jag att man bör titta på samma sak vad det gäller kön. Ska vi skötsamma kvinnor verkligen behöva leva i ett samhälle som kriminaliseras av en övervägande andel män? Skulle inte tro det va....Vi kvinnor måste se om vårt hus, det är inte acceptabelt att de (männen) besludlar VÅRT samhälle med sina våldstendenser som man faktiskt vet är genetiskt betingat. Visst kan en och annan man få vara tillsammans med oss i vårt underbara samhälle, men då får de faktiskt anpassa sig och sjunga "halva himlen bärs upp av oss kvinnor" och natuirligtvis börja knapra lite östrogen för att dämpa de våldsimpulser som ligger latent hos dem alla.

    Men du kanske inte visste att typ 90% av alla våldsbrott begås av män? Det är ju ett helt fantastiskt argument för att faktiskt skapa ett samhälle fritt från dessa illdådare. Förstår faktiskt inte hur man ens kan argumentera emot det...siffrorna finns där.
  • Queenie70
    Hugful80 skrev 2010-06-09 22:58:34 följande:
    Att jämföra män med utomeuropeiska invandrare är ett löjligt argument. Kulturellt betingade brott och brott som begåtts till förmån för mångkulturen har ingenting med kön att göra
    Hur tycker du vi ska ta itu med den brottskultur som frodas bland männen?
  • Queenie70
    jaghopparhögt skrev 2010-06-10 00:11:37 följande:
    Låsa in brottslingar i fängelse och ha rejält med poliser på gatorna.
    Jag vet faktiskt inte om jag har lust att betala för det med MINA skattepengar, då tycker jag det är bättre för alla att karlarna får ett eget land där de kan leva precis som de själva vill.
     Jag lägger hellre pengarna på våra gamla damer och små flickor, skola och äldrevård.
  • Queenie70
    Kate Ryan skrev 2010-06-10 00:17:22 följande:
    Hört talas om stockholmssyndromet?
    HAHA...det där var fan kul
  • Queenie70
    jaghopparhögt skrev 2010-06-10 00:42:23 följande:
    Nu pratar du bara strunt. Försök hålla en seriös debatt.
    Jag är gravallvarlig. Jag är trött på att acceptera att behöva leva i rädsla som kvinna för att män inte kan kontrollera sig (jo, jag vet att det finns en och annan bra man också, flera av mina vänner är faktiskt män)

    Jag som kvinna skulle naturligtvis vara så enormt mycket tryggare om jag levde i ett homogent samhälle av kvinnor (oavsett härkomst), än om hälften av de jag delar gator med är män, även om alla råkar vara etniska svenskar.

    Jag är trött på daltandet med dessa människor.
  • Queenie70
    ViceGuy skrev 2010-06-10 00:51:57 följande:
    Utan män skulle det iof inte finnas så fruktansvärt mycket pengar överhuvudtaget :)

    Sen vet jag inte om det är så många förutom lesbianer och celibater som skulle palla leva i ensamhet utan en man.

    Apporopå detta har jag hört talas om nån ö vid Afrika där det är kvinnligt styre. Ska försöka hitta mer info.
    Varför skulle man vara ensam för att man inte har en man vid sin sida? Tjänar inte kvinnor pengar menar du? Det skulle knappast behövas lika mycket pengar heller om man slapp nästan all kriminalvård. Dessutom är karlar sjukare, eftersom de tar sämre hand om sig själva och belastar därmed sjukvården. Räknas inte vänninor och barn? Det är klart, ibland känner man ju för lite utbyte mellan grupperna, och då kan man väl ta en charter till mansland, ungefär på samma sätt som vi idag, tar en liten tripp till Afrika eller Thailand för lite kulturellt utbyta. Ta det göttaste ur kakan liksom, samtidigt som vi bevarar vårt trygga sverige ifrån deras mycket annorlunda manskultur, som faktiskt inte passar här med oss kvinnor. Egentligen är det faktiskt rätt orättvist mot männen att de ska försöka passa in här och gå emot sin natur. Bättre då som sagt att de får ett eget land att leka i.
  • Queenie70
    jaghopparhögt skrev 2010-06-10 00:54:07 följande:
    Du får starta en tråd om det då.
    Why? det är till den här punkten debatten lett oss. Anmäl eller gilla läget
  • Queenie70
    ViceGuy skrev 2010-06-10 00:55:05 följande:
    Hade inte haft nåt emot kvinnlig invandring :)

    Som Ali G: "Only bring in the hot bitches!"
    Typisk manlig attityd....Utmärkt exempel på den problematik som manligheten fört med sig..*usch*
  • Queenie70
    Maxipaxi skrev 2010-06-10 01:01:25 följande:
    Bara lugn, ingen kommer att vilja våldta dig
    tsss....dessa odjur ger sig på allt som rör sig, det finns det statestik på,

    Nu ska jag gå och sova i ett eget sovrum. Har börjat handla på egen hand och numera är det apartheid somn råder i liten skala härhemma. Sambon sover på soffan. (man kan inte vara för försiktig, då de flesta våldsbrotten sker inom hemmets väggar)
  • Queenie70
    ViceGuy skrev 2010-06-10 01:02:40 följande:
    Blir fortfarande rätt knepigt. Män äger och driver i princip alla de viktigaste företagen och sysselsätter enormt många människor.

    Sen kommer 99/100 tjejer garanterat totalsåga förslaget om att männen ska ut. Ni är beroende av oss, och vi av er. Du kanske har tröttnat på karlar personligen men de flesta kvinnor suktar efter män.

    Nah det funkar inte..
    Ytterligare ett exempel på vad de berövat oss kvinnor, bara roffat åt sig alla möjligheter på det viset.
    Och de kvinnor som vill leva på det viset har ju gjort valet och får således följa med karlarna till manslandet om de är välkomna. Men jag tvår mina händer.....det vet man ju att det alltid är bra i början då de visar sina bästa sidor, men sen kommer de att visa sin riktiga sida...
  • Queenie70
    ViceGuy skrev 2010-06-10 01:06:02 följande:
    Ta ett skämt..

    eller inte, who cares :S

    Sura feminister brukar inte ha humor som första egenskap direkt.
    Jodå, den brukar bara vara lite för avancerad för att gemene man ska förstå den.....

    Vill man roa en man får man dra till med lite "stefan& krister"

    Godnatt.
  • Queenie70
    Joppis skrev 2010-06-10 09:17:38 följande:
    Och vadå? Ligger det i invandrares natur att misshandla sina barn som straff? Då är det förbannat illa! Då kan vi inte skylla på dålig integration utan DÅLIGA föräldrar!
    Nej inte i deras natur, utan i att de kommer från samhällen där det är helt ok att slå sina barn. (det är tillåtet i de flesta av världens länder) Det är naturligtvis oacceptabelt, men andra verktyg att hantera sina barn är inget som kommer automatiskt när man kliver över landets gränser. Det behöver dessa föräldrar få lära sig på ett vettigt sätt. Det finns det en undersökning (ska försöka hitta den) som visar att det för majoriteten av dessa killarna som hamnar i våld och kriminalitet inte handlar om brist på disciplin, utan snarare att de får stryk så in i helvete i hemmet. Sen går de ut och är kungar på gatorna och spöar andra oskyldiga.
  • Queenie70
    Joppis skrev 2010-06-10 09:24:17 följande:
    Ja, då har vi ju ett förbaskat stort problem alltså som inte kan skyllas på samhälle eller annat. Problemet ligger i deras "natur"... Oansvar!

    Nu förstår jag varför dom inte heller till största delen har bilbarnstolar...och inte stänge dagisgrindarna efter sig.
    Till största delen var väl att ta i? Menar du att de FLESTA invandrare inte har bilbarnstol eller stänger dagisgrinden? Sicket trams. Att det är en procentuellt högre andel är jag helt övertygad om. Men att säga till största delan är verkligen en grov överdrift.
  • Queenie70

    Fanns inget som passade mig. Jag bor i invandrartät STAD och trivs. Har bott i extremt invandrartätt område och trivdes inte särskilt bra. Massiva sociala problem.

  • Queenie70
    Maxipaxi skrev 2010-06-10 09:56:40 följande:
    Du glider undan...

    Självklart är ditt alternativ det sista (enligt ditt resonemang). Vågar du inte stå för det?
    Va? På vilket sätt glider jag undan? Jag har aldrig bott i en förort.

    Jag bor i en extremt invandrartät stad och trivs sa jag. Hur kan jag svara så att du blir nöjd då?
  • Queenie70

    Jag är nyfiken på varför Lördagen blev helgdag. Jag trodde det var facket

  • Queenie70
    hmcc skrev 2010-06-10 12:47:18 följande:
    Jag tror att det är STOR skilland mellan Angered, Rinkeby och Rosengård och den mest invandrartäta staden i Sverige.

    (har själv bott i en av ovannämda)
    Säkert.
    Jag har även bott i Ronna vilket är fullt jämförbart med både rinkeby och rosengård. Jag trivdes inte särsklit bra, dels pga. de sociala problem som fanns, dels för att området utarmades när allt från affär till post lades ned.
  • Queenie70
    Joppis skrev 2010-06-10 14:52:58 följande:
    Det har väl inte med saken NÄR DET INFÖRDES... Det har med sunt förnuft att göra, viljan att skydda sitt barn! Precis som att det tillhör sunt förnuft att stänga DAGISGRINDEN efter sig!
    Så på 70 talet så saknade alla svenskar också sunt förnuft då. Du kan ju inbilla dig att du föds med alla de saker som vi dagligdags gör men det är i realiteten en inlärningsprocess, som man tar del av genom att i vardagen läsa om hur viktigt det är med bilbarnstol, se alla andra använda bilbarnstol etc etc..
Svar på tråden Att bo i invandrartät förort.