Inlägg från: Didaj |Visa alla inlägg
  • Didaj

    Att bo i invandrartät förort.

    Jag trivs i min förort också, men jag tänker inte förneka problemen som finns i många andra förorter och här där jag bor.
    Jag tror att integreringen av invandrare blivit sämre och det hör ingen rasism till. Möjligtvis är jag besviken på hur Sverige hanterat invandringspolitiken och tycker att  många politiker är naiva. (Trott att människor tar varandra i hand på automatik och att folk lär sig utan hjälpmedel.) Det är så individuellt hur pass mycket en invandrare måste integreras därför kan man inte bara ha 1 plan. Man måste se till allas individuella behov och ibland problem. Därför så krävs det utbildade inom : Lärda/lärare Internationella affärer, religion, psykologi (flera olika typer), språk, konflikthantering, etik och moral, juridik, livsfrågor/mångfald, politik, Svenska... Ja listan blir ju lång till slut.  Det kostar mycket pengar och man utbildar inte tillräckligt och kraven på medborgaransökande måste bli skärpta.

    Det är otroliga skillnader på oss allihopa vilket är fint, men lagarna i Sverige måste få gälla. Jag tycker det är ABSURT att bygga moskéer, det tycker till och med folk av muslimsk tro. Det är absurt att låta uppföra byggnader där kvinnor och män har ensklida ingångar där kvinnorna sitter längst bak och på läktare, män sitter fram. Där kvinnor inte får gå in om de har mensturation... Jag har heller inte hört om moskéer i innerstäderna? Finns det? Hur kommer det sig att man i de allra flesta fallen skickar "etnisk osvenska" saker ut till förorterna? Svaret kan vara; "För att etniskt osvenskt bor ute i förorterna" Varför gör dem det? Varför bara här, fortfarande?

  • Didaj

    Jag skrev precis varför? Det hör till ämnet muslimer som är en stor del av vår invandring. Jag tror på religionsfrihet, men jag är starkmotståndare till all form av negativ könsfördelning. Där män eller kvinnor är "mer värda" än det andra könet.

  • Didaj

    Ja det finns väl svenska terrorister också förstås?! Det var inte jag som talade om terrorister och muslimer i samma mening.

    Jag syftade på att det i svensk lag är olagligt att speciella ingångar för män och kvinnor och att avvisa kvinnor för att de har mens. Jag tycker att om islam och moskéerna nu står för sådant, så får den ta moderniseras till att vara mer könsneutralt.

    Religion är vår tids största folkdödare och många invandrare som söker asyl i Sverige gör det för att de är kristna eller judar och förföljs av muslimer i sina hemländer.

Svar på tråden Att bo i invandrartät förort.