Inlägg från: Alfalfafrö |Visa alla inlägg
  • Alfalfafrö

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Hälsning från Umeå!

    Jag saknar er! Vem ska jag gnälla av mig till när min karl gör saker som inte faller mig i smaken Grymt fika sugen också! Jag ska klara mig utan fikor fram tills 9aug då vi kommer hem igen... suck så länge

    Helga sover 11-12 tim i sträck på nätterna sedan vi började med gröt på kvällen. Jag är utvilad och lycklig!! Båda barnen vaknar nu mellan 8-9 på morgonen! Luncherna går sådär, potatis är kanske inte en favorit och det mesta åker ut igen. ska kanske testa något annat..

    Hoppas allt är bra med er!

    KRAM till dig Helena som verkade ha lite tufft, ha en skön semester! <3


  • Alfalfafrö

    Buhu idag har lappsjukan slagit till.. För hur trevligt det än är att umgås med släkten så blir det ibland tröttsamt i längden. Fick mig iaf en shoppingrunda inne i stan idag för här ute bland kossorna och myggen höll jag på att bli knäpp!
    Nåja, ska försöka njuta lite till sen på ondag är det dags för min hemort och där finns det iaf lite av mina vänner som man kan slänga sig iväg till

    Trevligt att jag är saknad! <3


  • Alfalfafrö

    Jag måste också skaffa något nytt prevmedel... funkar inte alls med cerazette... Kör kondom nu, mindre kul tycker jag..

    Inser nu att min mens blir bara värre och värre för varje barn, jag kommer behöva sjukskriva mig tre dagar när jag har mens, det bara forsar ur mig... verkligen sjukt! Undra om man kan lösa det på något sätt, vill verkligen inte ha det så.. Kan inte leva normalt! Ursäkta mina detaljer men jag har nu de senste menserna haft så jag rest mig och jag känner hur det rinner ner för låren..inget hjälper! jätte jobbigt, vågar inte gå ut!


  • Alfalfafrö

    Morr!! Eftersom jag inte kan fika och gnälla av mig får jag skriva här.

    Sitter hos mina föräldrar och får har barnen heeela dagarna. Mannen meckar våran bil samt hjälper min far att lägga nytt tegel på taket. Jag är less på att ha dem hela tiden men så fort jag säger något får jag höra:

    - Gå ut och byt bromar på bilen du då?! För det måste göras....
    - Det är ju inte som att jag roar mig genom att göra detta, du var ju iväg och handlade igår...

    GAAAHH Biter snart av honom huvudet! Jag kan inget om bilar vilket innebär att jag tyvärr inte kan göra det... Byta tegel vill jag inte eftersom jag har höjdskräck men innebär detta att jag ska ta hand om barnen och rodda inför detta hela dagarna på våran "semester"?!
    det var ju inte så att jag var och handlade utan barn igår heller utan hade dem båda i vagnen på affären. JAG KANSKE BEHÖVER EN PAUSE FRÅN DEM!!

    Lämna in bilen har jag sagt men då drar det iväg massor av pengar, och eftersom jag inte har jobb eller jobbar kan jag väl inte tvinga honom till det.. Känner mig skyldig till våran kassa ekonomi....
    Han säger dock att jag inte ska känna mig skyldig, eftersom det inte var mitt beslut att skaffa barn ist för att jobba utan att det är vårat gemensamma beslut. Men kan ändå inte hjälpa att det låter som det är det han menar när jag pratar om saker som att lämna in bilen på lagning....

    Usch vad rörigt det blev men jag kände att jag behöver få gnälla av mig!


Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!