Inlägg från: Emilia82 |Visa alla inlägg
  • Emilia82

    Ålandstråden

    Jag heter Emilia då,är storasyster till stjärnstig jag är 27 år.
    Bor i saltvik,i ett älvsbyhus,med mannen i mitt liv,Peter och våra döttrar: Julina (10år och min bonusdotter), Tuwa (4år) och Corinne (2år). +våra 3 katter och 2 stim fiskar (ett stim i dammen ute och några i ett litet akvarium inne...) och en kanin ute.
    några av intressena är: familjen&vännerna såklart då,pyssla (scrappa,klippa och klistra m.m.), trädgården/blommor (inrednings&trädgårdstidningar också), orientaliska saker (tex inredning,musik,resa) m.m.
    ska börja söka jobb i höst,skulle vilja 'skola om' mig till att jobba med barn,tex på dagis. har tidigare utbildat mig&jobbat som målare.

    tråkigt väder idag+trötta föräldrar,som ej gick och lade sig i tid igår kväll=griniga barn...suck....kunde ju va sooool och inget blååååst.......men men får fixa inne idag tror jag,går igenom barnens garderob...någon som vill ha lite flick-kläder i typ storlek 86-92 och så? ha en fin dag alla!

  • Emilia82

    Troll:oj jisses det är väl ganska tidigt att börja krypa!? full fart Här har de krypit först vid typ 9 månader...och gått vid 1 år... men kul när de växer apropå det,gillade inte så mycket den perioden mellan typ 2-3 månader fram tills de började gå...eller tills de fyllde 2 år...nyfödda är supergosiga,och när de är 2 så är de med på ett helt annat sätt,alltså kan saker på ett annat sätt osv...joooooooooooooo jag veeet att små barn på 1år också är med tex i skogen,på båten osv men tycker det är kul när de är lite äldre:) flummigt detta blev, men vilken ålder tycker ni är (hittills) typ roligast?

    nehepp,nu spela hello kitty med asmåtjejerna...10åringen ha ju haft sin pojkvän hit idag,jisses jag hänger ej med!

  • Emilia82

    Yeeeeee....nu spelar de andra 4 i familjen sällskapsspel,och jag sitter här,letar saker på blocket m.m. varvar ner i soffan,vill ha åska...sku va mysigt..ujuj va trött jag är idag...såg på en hemsk film igår på någon finsk kanal.................fler som har griniga barn idag? de är ofta nåjsiga och griniga när det är sånthär väder,men man är ju själv trött så...ska nog gå om snart, *peppar peppar* som sagt just nu är det tyst=)

    vad gör ni andra ålänningar då ?

  • Emilia82

    kramkalas: mina har också (ofast) sovit ute i vagnen,finns ju regnskydd och myggnät. dock har jag ej promenerat *lat mamma*

  • Emilia82

    aasac:precis, jag tänker ibland att det sku va roligt med ett syskon till,men vet ej om jag 'orkar' börja om med blöjor,välling,diska vällingflaskor... osv=) men man ska aldrig säga aldrig:)

  • Emilia82

    aasac:ja jag va ju 10 när min andra lillasyster föddes,minns ej så mycket av det, men jag undrar om jag skulle vilja börja om då med en bebis,känns lite jobbigt,men som sagt man ska aldrig säga aldrig=) men det är ju först nu när vi båda (alla3) är vuxna som vi börjat umgås,en 10 åring har tex väldigt lite gemensamt med en 20åring:) men nu är jag jättetacksam över att ha 2 så fina systrar som jag har! <3 mellan Julina och Tuwa är det ju 6 år och 3 månader,där är det lite samma,att de är lite stor skillnad mellan åldrarna..men blir nog bättre när de blir äldre:)

  • Emilia82

    Troll: Tuwa var tidig med pratandet med,nu miss jag ju ej exakt när hon börjat babbla,men hon ha nog gjort det sen vecka 1 känns det som tittar man på filmsnuttar när hon är bara något år så babblar hon på massor redan då visst pratar ju Corinne mycket med,men det är ej såå längesen hon blev bättre på att prata....undrar vem de släktas på med att babbla mycke t iiingen aning.

    cecese: inte tycker jag det va för mycket info,gillar info jag intressant att höra om andras liv typ. men lycka till med allt nu!

    suck kommer ju inget bra på tv ikväll........bröllop och fotboll...................måste kolla om någon annan kanal...typ finska då...visar någt sevärt....

  • Emilia82

    någon som har tips på hur jag ska inreda småtjejernas rum?? vet ej om vi ska fixa våningssängen till dem (har en i J´s rum,hon ska få en ny säng så småningom...) eller om de ska ha varsin enkel säng....sku vilja ha järnsängar,tex vita.....men var hitta fina sådana lixom....................suck

  • Emilia82

    kramkalas: jo sängen från ikea i vitt har jag funderat på,men sku ju va finare med några äldre sängar...hmm

  • Emilia82

    KramKalas:jo det är nog så,blir väl ikea ändå till slut...finns ju lite annat man sku 'måsta' ha från ikea
    nehe nu slötitta på tv en stund,sen sooova,sen fundera vidare på inredning imorgon=) god natt sen allihopa!!

Svar på tråden Ålandstråden