Inlägg från: Omöjligt |Visa alla inlägg
  • Omöjligt

    Ålandstråden

    Som jag har väntat på den här tråden! När jag äntligen kunde vara med i ålandstrådarna så försvann de. Bra initiativ Stjärnstig!


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Då fortsätter jag med att presentera mig.

    Karolina heter jag, fyller 25 år alldeles snart. Jag bor tillsammans med min sambo i Mariehamn. Vi väntar vårt första barn, bf 9 september Hjärta Vanligtvis jobbar jag som speciallärare men nu är det sommarlov! (och innan dess var jag sjukskriven för foglossningar ett tag) I vår lilla familj finns också min underbara hund, som är mitt stora intresse.


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt
    snöfall skrev 2010-06-18 09:19:01 följande:
    Matilda heter jag, har nyss fyllt 26 år och bor i mariehamn med mina två barn, en dotter på 3 år som heter Malvina och en son som snart är 9 månader som heter Oscar.
    Intressen jag har är att scrappa och pyssla (med det mesta), umgås med vänner och familj, skriva brev och läsa böcker, blogga och läsa andras.
    Och Malvina är min guddotter!
    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Håller med om bröllopstårtan, den var inte alls särskilt fin tycker jag. Blev lite besviken faktiskt.

    Igår var vi till Uppsala och shoppade bebissaker på Ikea, Babyland och Apoteket. Så underbart det var! Men idag blir det nog bara soffan, foglossningar och shopping är ingen lyckad kombination...


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Vi hittade allt vi skulle ha, höll oss rätt bra till listan jag skrivit. Blev bara något litet utöver. Hittade en vindjacka också på rea som jag kan ha nu i sommar! Passade sambon mycket bra också (herrmodell) så bara bebisen kommer så får han en ny löparjacka, praktiskt Glad


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Det är inbesparingar på BB och mödrarådgivningen. Det är ingen föräldrautbildning alls för oss förstagångsföräldrar, inget besök till BB längre bland annat. Vet inte hur det är med blöjor och nappar och dylikt vet jag inte. Men du får gärna säga till mig sedan när du vet!


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Jag har fått träffa sambons en studiekompis från fastalandet som är här och provar stuglivet med sin flickvän. Så vi har ätit glass, strosat runt på stan och hamnade en stund på Knorrings uteservering. Mycket trevligt! Fick just veta av sambon att det är fotbolls VM som är resten av kvällens aktivitet, men jag får ju ostbågar iaf Glad


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Stjärnstig: Jag är gärna med och träffas. Nu är det ju fortfarande ett tag till bebisen är beräknad att komma... Men jag träffar mer än gärna andra mammalediga under hösten. Om blivande mammor med bebisar i magen är välkomna på träffar också så hänger jag nog på fast det är sommar också!


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Me81: Jag tycker det finnas så många fina namn istället! Det är mitt problem jag har flera flick- och pojknamn som jag kan tänka mig. Sen ska ju sambon gilla namnen också det är väl där problemet blir Glad


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Lite semester har jag nog tagit, blivit mycket glass på stan och strandliv! Men då slänger jag ut en fråga till er alla, jag letar med ljus och lykta efter en fin strand där man får ha hund med sig. Gärna lite klippor att sola på också. Finns det någon sådan?


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    SandraLinnea: Det ska jag kolla upp! Vet att det har varit tal bland mina hundvänner om den stranden så bäst att fara dit och kolla om det finns någon skylt om hudnar eller inte.


    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt
    snöfall skrev 2010-08-18 14:21:47 följande:
    nån som börjar bli sugen på mammaträff?
    vi kan fast va os mig om det finns fler som har lust!
    Låter trevligt!
    ~BF 9/9-10~
  • Omöjligt

    Nu har jag fått min efterlängtade son! Vår lilla Axel föddes i måndags den 13/9 kl 14.34 Hjärta4190 gram och 52 cm. I fredags åkte vi hem från BB och nu bara myser vi hela familjen Glad


    ~Axel 130910~
Svar på tråden Ålandstråden