Inlägg från: jennyc |Visa alla inlägg
  • jennyc

    Jag är tacksam för...

    Det finns så mkt negativt runt oss och vi har precis mist vår son

    alla klagar över ändet ena än de andra...Nu vill jag höra allt ni är tacksamma för och som ni uppskattar istället för all klagan

    Vi måste alla muntras upp lite :D

    Jag är tacksam för min familj, speciellt min man och min mamma. Att vi står varandra nära och att kärleken är gränslös

  • Svar på tråden Jag är tacksam för...
  • jennyc

    näe...de va precis de jag misstänkte...alla bara klagar men ser inget de kan va tacksamma för

  • jennyc
    annkar78 skrev 2010-06-29 13:12:50 följande:
    Jag är tacksam för att det finns människor som i svårigheter innte blir syniska och bittra utan försöker se det positiva i livet!
    Jag är också tacksam för att solen skiner, att jag har en blivande man som jag älskar över allt annat, att jag har ett fint hus att bo i, att jag har pengar att unna mig saker och inte behöver räkna varje krona, att jag har vänner att ringa till om livet skulle kännas jobbigt, att jag under sommaren kan köpa jordgubbar varje dag! Finns så mkt att vara tacksam för!
    Precis!! De finns mkt att vara tacksam för men folk verkar fastna i de negativa
  • jennyc
    Knasiga morsan skrev 2010-06-29 14:25:32 följande:
    TS - ett stort Hjärta till dig att du startar upp en sådan här tråd och tar fram det fina i livet, trots det ni nyss gått igenom, beklagar sorgen, men verkligen tummen upp för tråden!!! {#emotions_dlg.flower}

    Vad jag är tacksam över är att jag har fått starta ett helt nytt liv här uppe i Sandviken och lämna det mesta jobbiga bakom mig nere i Blekinge, att jag får vara älskad och uppskattad av min underbara sambo och att han alltid finns här för mig. Jag är oerhört tacksam för min svärfamilj att de älskar mig för den jag är och att de välkomnat mig med öppna armar.

    Jag är OERHÖRT tacksam att jag får chansen att vara gravid, att jag nu är i vecka 29+5 och kan känna av vår älskade sons sparkar och jag känner sådan kärlek till honom. Med tanke på att jag har pco-s så var det verkligen en stor överraskning när jag blev gravid - men ack så lycklig jag är över det!

    Jag är också väldigt tacksam att jag har blivit så frisk från min psykiska störning borderline som jag har blivit. När människor inom psyk sa till mig att "du är ett hopplöst fall, du kommer aldrig bli frisk, du kommer aldrig fungera normalt" så ser jag det som en vinst att nu sitta här med en stor gravidmage, slutat med mediciner, fungerar riktigt bra, har mycket poäng från högskola i psykologi och så vidare.

    Hjärta
    Livet är inte alltid enkelt eller en dans på rosor,
    men det gäller att göra det bästa av det! 
    Inte ge upp! 
    Hjärta
    tack så mycket...ja kan man va tacksam trots såna motgångar så kan man undra vf så få andra kan va det...många här i tråden har haft ordentliga motgångar men är trots detta tacksamma

    Man ska varje dag försöka hitta nåt att va tacksam för...de är ett bra sätt att klara motgångarna ;)
  • jennyc

    Jag är tacksam för den tiden vi fick med Max

    Jag är tacksam för
    ...mina nya vänner
    ...min bästa kompis
    ...att jag kan skratta
    ...att jag och min familj kan skratta tillsammans och gråta tillsammans, lita på varann och finnas för varann
    ...väldigt mkt helt enkelt!! Hjärta

Svar på tråden Jag är tacksam för...