Inlägg från: Millan14 |Visa alla inlägg
  • Millan14

    RMC Malmö del 14

    Hej!

    Hoppar in i tråden igen och aktualiserar mig ännu en gång!! Glad

    Haft lite paus från tråden och föröskt haft paus från FL, men inte lyckats så bra, så jag har följt tråden under sommaren.
     
    Har satt igång med IVF nr 2 nu,håller på att nedregleras med Suprefact och är inne på sprutdag 10, hoppas på en blödning snart!

    Vi gjorde första försöket i april, men behandlingen stoppades pga att äggen inte växte till sig tillräckligt för att kunna plockas ut. Jätte jobbigt besked då, men de tog inga poäng från oss och nu vet ju läkarna hur jag reagerar på medicinerna!!  Så vi hoppas på denna gången!

    Hoppas ni alla haft en fin sommar och lycka till alla som ska på läkarbesök!!

  • Millan14

    StorLängta EfterLiten: Tack för din lyckönskning!! Ja, hoppas man svarar på medicinerna som man ska denna gången!

    Ankan8012: Va skönt att du fick starta direkt! Absolut bättre att spruta en vecka mer än att behöva invänta nästa mens. Inte alltid kul att hålla på med sprutor, men som du säger värt det om man kan få sin lilla bebis! Vissa dagar känns det bättre och vissa dagar e de lite jobbigare! Håller mina tummar för dig!

    Ha en mysig fredag kväll!!

  • Millan14

    Ankan 8012: Ja, inte helt rätt att råda dig! Svårt att veta hur man mår och hur man kommer att reagera på de olika momenten! Men jag kan hålla med om att berätta för din chef, om det nu känns ok! Jag har berättat för min personalchef, då man behöver åka på VUL med kort varsel. Så hon vet varför jag kommer ena dagen och säger att jag behöver vara ledig, gå tidigare eller komma senare, ett par dagar senare! OCh det känns jätte bra, att slippa frågor och sura miner. Även en del av mina kolleger vet om det, så att de kan förstå bättre om jag lämnar över lite jobb till dem eller om jag inte är på ngt vidare humör. Hoppas att du hittar en lösning som passar dig!!

    Fick min blödning igår, så jag hoppas på att jag får starta med Puregonet imorgon!
    Gjorde en riktig tabbe igår, som jag hoppas inte förstör alltför mkt! Va på bröllop å skulle hålla tal och va såååå fokuserad å nervös inför det, va en av de sista som skulle hålla tal! Så allt annat försvann ur mitt hiuvud! Så strax innan ett på natten, när jag tittade i min väska kom jag på att jag glömt ta Suprefacten!!!! Jag hade varit duktig  å kommit ihåg medicin, spruta å kanyler! Mne jag glömde ta den!! Nästan 4 timmar försent tog jag den!!
    Världens ångest fick jag! Ngt jag ska oroa mig för tror ni??
    Eftersom jag fått blödningen så tar jag bara på kvällen nu, så jag hade inte tagit ngt på morgonen igår. Så det gick ju mer än 24 h mellan injiceringarna ( finns det ordet???) 
    Så klantigt om jag tabbat till det ordentligt nu!!

    Ha en fin söndag kväll!

  • Millan14

    Hej!


    Fick klartecken igår att börja med Puregonet, så första sprutan togs igår! Skönt att vara igång med det! Blodprov på fredag, så jag hoppas att jag svarar på medicinen som jag ska denna gången!!


    Va skoj för alla era som fått sätta igång med sprutor och nedregleringar! Håller mina tummar å tår!!


    Å så roligt att läsa om er som blivit gravida och nu sitter med magarna i vädret - ger hopp till oss andra!! TAck för det!!


    Ha de fint allihopa!


    Kram

  • Millan14

    storlängtanefterliten: Den förändringen som gjorts är att jag kör långa protokollet denna gången, så jag har nedreglerats med Suprefact. Men jag har Puregon även denna gången och börjar med 100 E, precis som förra gången. Ska in och lämna blodprov som sagt och det gjorde jag inte förra gången.

    Jag hoppas verkligen att den förändring de gjort hjälper!

    bdmc: hoppas dina biverkningar släpper snart!

    Lycka till alla och kämpa vidare med era sprutor, läkartider, VUL å va ni nu har för er!

  • Millan14

    Hemlighetsfull 84: Håller tummarna för att detta går vägen för er! Skönt att ha en positiv sambo, försök hänga på honom!! {#emotions_dlg.flower} all lycka!!

  • Millan14

    Evigväntan: Så ledsen för er skull!! Måste kännas jätte tungt för er nu, kan inte ens föreställa mig det! Hoppas att ni kan ge er själva tid att sörja detta och sen hittar strka tillsammans att ta er tillbaka och fortsätta kämpa! En dag är det er tur åxå!! Tankar och styrkekramar till er!

    JAg var inne på blodprov igår, som såg bra ut. De sänkte dosen lite och jag ska in på VUL på måndag eftermiddag! Hoppas det ser bra ut då med och att jag svarar på medicinerna!

    Hoppas ni alla har en mysig helg! Kramar

  • Millan14

    Hej!!


    Var på VUL i måndags, hade Leif. För det första så hade de inte någon slutanteckning på förra behandlingen. Det stod ingenting om vaför de bröt behandlingen ( vilket de gjorde efter 4 VUL å ständig ökning å minskning på Puregondosen, tillsist såg de att slemhinnan va på väg tillbaka å det var då osäkert på om ett ägg skulle kunna fästa. De sa då att om de bröt behandlingen vid den tidpunkten, så skulle vi hinna med ännu ett försök innan de stängde för semestern, vilket inte blev av när det väl kom till kritan)


    Iaf så fick jag berätta varför de bröt behandlingen och han skrev in en slutanteckning för en behandling som avslutades i april. Sen gjorde han undersökningen och mätte två äggblåsor 10 resp 12. Sen började han förklara att de inte kunde kontrollera hur många ägg som blev befruktade när jag och min man "var tillsammans" och visade mkt pedagogiskt  hur äggen låj i äggstockarna, men poängterade att det kunde bli fyrlingar, trillingar, men det ville de ju inte. Och i värsta fall så var vi kankse tvugna att göra IVF. Jag satt som en fågelholk å hade 2000 tankar i huvudet och hängde inte med alls! Det märkte han och jag sa att det var IVF vi skulle göra och det vi var mitt uppe i!!  Jaha, oj, sa han!! Ja, glöm allt jag sagt, då börjar vi om!! Å då va jag såååå förvirrad så resten av besöket va ju katastrof!! Så när jag gick därifrån visste jag varken ut el in. OCh jag vet fortfarande inte om det såg ok ut eller inte. Iaf så ska jag dit igen imorgon på ett nytt VUL. Jag är väldigt svårstimulerad och det är svårt att hitta balansen mellan att det inte händer ngt alls och att det händer för mkt. På mig är det visst väldigt små marginaler däremellan. Jag fick höja dosen Puregon i två dagar, från 84 E till 125 E. Så jag hoppas att det ser bättre ut imorgon!! Kommer att bli helt knäckt annars!! Det får inte bli som förra gången. Jag känner av denna behandlingen mkt mer, trött och huvudvärk. Och jag har ont i magen, speciellt då jag böjer mig fram! Hoppas hoppas hoppas!!!

    Ja, det blev en lång historia om ett förvirrat VUL!!!

    Kram på er!!

Svar på tråden RMC Malmö del 14