Inlägg från: Emma w S |Visa alla inlägg
  • Emma w S

    Vi med ångest/panikattacker och depressioner...

    jag har sån ångest... ligger i sängen och skakar. min man är bortrest men jag har en kompis som sover över. vi drack alkohol igår och då förstärks ångesten massor dagen efter. jag behöver sova mer egentligen.  vet inte vad jag ska göra. vill bara ha hem min man.

    jag har skrivit i denna tråden innan men tycks bara hitta hit när jag mår dåligt. förlåt. vill ju gärna kunna stötta andra med.


  • Emma w S
    Maia skrev 2010-07-10 08:33:33 följande:
    Jobbigt för dig. Kan inte din kompis distrahera dig lite?
    När kommer din man hem?
    Som sagt, man skriver när man vill och behöver.

    Är det "fylle ångest" så går det ju över iaf. (antar jag, så länge sen jag drack)
    Kramar! 
    det börjar gå över... tog en lugnande.
    min man är dock iväg i hela tre veckor
  • Emma w S
    Maddisen80 skrev 2010-07-10 16:34:10 följande:
    Hej vad bra att du har en kompis hos dig eftersom du har ångest. Jag drack med alkohol igår ,jag sov länge från 24.00 -16.00 jag har så ont i benet med.  hoppas att din ångest försvinner.
    min ångest har försvunnit tack och lov.
    Nu väntar 3 veckor hemma utan min man. Han är en enorm stöttepelare och jag känner mig så ensam utan honom. Men jag ska inte ha förväntansångest ovanpå allt. Är trött på ångest, och ska försöka fylla mina dagar med roliga saker som pyssel, och umgås med tjejkompisar...
  • Emma w S
    Maddisen80 skrev 2010-07-10 18:51:24 följande:
    Vilken tur att den försvann. Trist att vänta så länge utan din man,men ni har väl kontakt per telefon när han är borta så att han kan stötta dig ????
    Absolut, men ofta är jag så envis och vill "klara mig själv"...
  • Emma w S

    Jag har klarat mig utan lugnande tabletter i flera månader men både igår och nu imorse har jag behvt ta ska det vara så här i tre veckor nu?
    det är dessutom så varmt inomhus, har just nu 26 grader inne... det hjälper inte direkt.

    ska försöka pallra mig upp och ut till bilen om fem minuter. ska hälsa på min farmor. hoppas medicinen verkar snart.

    känner mig bara så värdelös Gråter


  • Emma w S
    Maia skrev 2010-07-11 09:14:30 följande:
    Det kan gå över lika plötsligt. D du inte behöver ta ångest tabletter.

    Du är absolut inte värdelös. I så fall skulle vi alla i tråden vara det och det tycker jag inte (förutom jag då).
    Vi är bara personer som har vissa problem.
    Kramar och hoppas det lugnar ner sig. 
    jag hoppas också att det kan gå över lika plötsligt.
    att vara ensam hemma känns otroligt jobbigt just nu. det kan vara så att jag bokat in för många saker att göra och att det blev jobbigt nu när jag skulle iväg såpass tidigt på morgonen. jag avbokade iallafall besöket hos farmor. min syster får åka dit med sin familj själv istället.
  • Emma w S

    Imorse mådde jag bra när jag vaknade! Det var så skönt att få göra det.

    Men den här värmen tar nästan knäcken på mig. Funderar på att gå ut i bilen så jag kan få svalka. Det är 29 grader ute och 30 grader inne, hoppas jag kan få ner temperaturen där inne tills det är dags att sova. Jag sitter ute i skuggan men det blåser ju ingenting! Jag är så extremt dålig på att dricka också så det blir lätt att jag får vätskebrist och det hjälper inte mina ångest direkt.

    Men än så länge mår jag hyfsat även ikväll! *peppar peppar*

    Hoppas ni alla har en fin sommarkväll och att ni mår bra! {#emotions_dlg.flower}


  • Emma w S
    Anonym (Småland) skrev 2010-07-12 20:01:45 följande:
    Vet inte om jag "pratat" med dig innan...? Hur gammal är du? Har du barn? Gift/sambo? Vad lider du av för sjukdom?

    Jag mår med dåligt av värmen, men jag har märkt att det hjälper väldigt mycket att ta en kall dusch, att bada fötterna i kallt vatten/pool eller vad som... Jag måste dock vänja mig vid värmen nu, vi åker snart till Balkan och ska vara där flera veckor... Ska bila ner. blir spännande... Är livrädd och orolig och nervös, samtidigt som jag inte försöker tänka att det är snart vi åker...

    Att dricka är SÅ viktigt! Men svårt att komma ihåg det... Jag dricker ofta ett eller två glas på en gång typ, sen glömmer jag att jag ska dricka och sen blir jag helt slut, kommer på att jag inte druckit på länge, dricker och glömmer av det igen osv...
    För länge sen var jag med i tråden. Men jag förstår om du inte kommer ihåg

    Jag är 26 år gammal och har haft panikångest sedan jag var 15 år. Jag är gift men har inga barn. Jag längtar efter barn men under ångestattacker är jag så glad att jag inte har några. För hur skulle jag kunna ta hand om dem då?

    Jag åkte iväg och köpte en barnpool igår och som du sa så hjälper det väldigt mycket att ha fötterna däri.
    Vi var iväg på semester för ett par veckor sen. vi var i Karibien. Och på något sätt så var det lättare att dricka där. Alla andra drack och man hade nästan alltid en vattenflaska i handen. Det kommer säkert bli jättebra för dig med.
  • Emma w S
    Anonym (Sally) skrev 2010-07-12 21:55:13 följande:
    va gör ni när ingen psykolog/läkare fattar ett skit?? Hur avgör dom egentligen?
    Psykologen senast frågade precis när jag stog vid dörren, föresten brukar du ha självmordstankar?

    Jag svarade: Ja det händer , men min kärlek till min dotetr är starakre, men det är jobbigt när tankarna och olusten tränger sig på...

    han svarade: jaha okej.. hejdå

    Jag komemr antagligen bli tvungen att ta ett nytt jobb ( har precis sagt upp mig pga av ångest/stress /depression) pga av en läkare ( ej ordinarie) säger att hon ej ska sjuksriva mig för jag BEHÖVER arbeta...
    Jag är så ledsen... jag går på ungdomsgarantin och utan sjukintyg är jag tvungen, just nu känns det som jag hellre skjuter mig i skallen.. har inte ens orkat kontakta någon på vården är rädd att bli avvisad igen..

    Vet ej hur jag ska orka, tanken var att familjen ska åka på semster en vecka nästa vecka men jag komemr antagligen vara tvungen att stanna hemma och arbeta/praktisera jag mår så dåligt.. orkar ingenting...
    Har gått upp 7 kg pga stress och hetsätning..
    Att hitta rätt läkare och psykolog är svårt! Men när man hittar en är det underbart! Jag träffade på drygt 10 olika psykologer innan jag kom till en som det klickade med!  Läkare har jag också träffat massor. Det är så mycket som måste stämma mellan den professionelle och patienten. Det funkar inte med alla.

    Sök vidare om du orkar, du förtjänar någon som lyssnar och kan sätta sig in i din situation.
    kramar
Svar på tråden Vi med ångest/panikattacker och depressioner...