Inlägg från: Pilla84 |Visa alla inlägg
  • Pilla84

    BIM runt 10 Augusti - Häng på!!

    Jag hoppar gärna in här jag me=) jag har BIM 2 Agusti. Hoppas Såååå mycket på ett plus då!!!

  • Pilla84
    Lilla Emma skrev 2010-07-14 09:15:30 följande:
    Rosenrot ska vara bra för både sexlusten, lättare att få orgasm, få rätt på ägglossningen och vissa blir.lättare gravida:) tror jag har såna kapslar hemma, värt att testa! Man blir mer skärpt allmänt också! Brukar inte tro på de men värt ett försök:)
    NU har vi hamnat i samma tråd igen ser jag:) Så din "riktiga" mens kom till slut?
  • Pilla84
    Prinsessa82 skrev 2010-07-14 22:19:41 följande:
    halloj!
    hänger på er

     har BIM runt 8 aug... första försöket.. har ett barn sen innan!
    tror ju inte d ska ta sej på 1a, men kan inte låta bli att hoppas sååå mkt.. är sjukt sugen på bebis igen, även om trollet bara är 1år, så känns det som d va längesen.. ;.)
    Håller med dig=) VÅran dotter e 1½ men men e ju väldigt sygen på en liten igen... Tack för att jag kom me på Bim listan:)
  • Pilla84
    Lilla Emma skrev 2010-07-15 10:53:09 följande:
    En grej till. Denna gången ska jag inte köpa en massa tidiga gravtester. Gick för mycket pengar när jag trodde de tagit sig förra månaden. Ska ta första testet 1 v efter BIM som BM rek. Har 1 vanligt och 1 CB med veckoind som ska användas först efter det andra visat plus. Kommer bli.kämpigt, men.jobbet och sonen får underhålla.mig så jag ej tänker på det.
    Jag ska inte heller hålla på å testa hela tiden...jag har en del stickor från testlagret men jag ska försöka låta bli att testa ändå för de blir ett stressmoment att hålla på å testa hela tiden. Jag har ett CB digital hemma me så de ska jag ta på BIM dagen eller några dagar efter.
  • Pilla84
    Byhlin93 skrev 2010-07-18 00:48:08 följande:
    Jo jag vet men ändå .. Kan det vara det? Puss
    Håller med Lilla Emma, kroppen kan spela ett riktigt spratt i blend. Jag hade me en massa symtomer men inga pluss på testerna...Så jag hoppas att de blir ett lika starkt pluss denna gången som de blev med min dotter:)
  • Pilla84

    Jag hade ÄL någon gång i helgen så nu hoppas jag verkligen att de har tagit sig=) jag har haft/har ont i nedredelen av magen de hugger lixom. Så nu e dde två lååånga veckor tills man kan testa sig=) Hur går de för er andra?

Svar på tråden BIM runt 10 Augusti - Häng på!!