Inlägg från: EllaAnette |Visa alla inlägg
  • EllaAnette

    tråden för alla i skåne som söker tjejkompisar!!!

    Blir det något av så är jag på! Bor utanför Ängelholm i hus med trädgård, en flicka född 2005 och nr 2 väntas i januari....många lediga månader väntas från årsskiftet =)

  • EllaAnette
    vackert udda skrev 2010-07-18 13:14:13 följande:
    Va roligt! Jag väntar vårt första barn i december så du och jag blir lediga nästan samtidigt då Skrattande
    spännande =)
    Och bor inte så väldigt långt ifrån heller, mina svärföräldrar bor med i Perstorp så är där på besök emellanåt.
  • EllaAnette

    Vi hänger gärna på till Skånes Djurpark, om det är det som bestäms annars är vi på iaf, årskortet är löst sedan tidigare. Då dottern bara älskar djurparken kommer jag att få svårt att åka utan henne om vi inte vill ha ett nytt världskrig... ;)

  • EllaAnette
    071020 skrev 2010-07-19 11:14:23 följande:
    jag följer gärna med till Skånes djurpark, måste bara få ihop bussar o tåg (har inget körkort så jag får förlita mig på skånetrafiken när jag är ensam)
    Du skulle annars kunna åka med mig...bor mellan Ängelholm och Helsingborg så kan ta vägen in om Hbg, om Du vill.
  • EllaAnette

    Här händer det verkligen mkt i snabb takt =) Kul att det är så många i länet som känner likadant och är på att träffa nya vänner!
    Ser framemot både Skånes djurpark och eventuell grillning på annan plats, Gröningen i Helsingborg är ju kanon med den stora lekplatsen =)

    Till skånes djurpark har jag plats i bilen om någon vill åka med, 2 platser utan problem 3 om vi "knör" ihop oss lite mer.

  • EllaAnette

    Sådär, jag har addat alla som skrivit ut sina FB adresser här....för er som inte lagt ut info än/inte vill lägga ut adressen så är min   mimsa1@spray.se

    Nu blir det kanal 5  och Livet på BB =)

  • EllaAnette
    1Ett2Två3Tre skrev 2010-07-23 23:14:01 följande:

    Kollade shrek 3d med ungarna på bio idag i helsingborg, mycket uppskattat var det =) fast min treåring va helt emot dom dära glasögonen men han satt fast spikad ändå och kollade Skrattande



    Hoppas att det är bra med alla... kramis {#emotions_dlg.flower}


    Vi var och såg den för någon vecka sedan, hela familjen hade en mysig stund på bian...även min flicka såg filmen utan glasögon mesta tiden, förstår inte att hon inte blev illamående av att titta på den dubbla suddiga bild som det är utan glasögon. Kul med 3D annars.
  • EllaAnette

    HAr konstaterat att utbudet av mammakläder i Helsingborg och på Väla är mer än begränsat, Lindex och Kappahl har helt slutat med mammakläder =(
    Någon som har idé om vart man ska gå? HM och POP hade inget som lockade....

  • EllaAnette

    Skönt att det är fler än jag som kommit till samma slutsats, det är ett uselt utbud av mammakläder. Man vill ju kunna känna sig snyggt klädd och bekväm även när man ser ut som en strandad val, även om jag inte är riktigt där än ;)

  • EllaAnette
    071020 skrev 2010-07-24 19:42:09 följande:
    såklart, är ju jättekul med gravidkläder, få visa magen från sin bästa sida! Köpte dock mer kläder första ggn jag var gravid, andra var jag sjukskriven de sista 4månaderna o gick bara hemma, så det kändes inte så kul att lägga ner massa pengar på kläder som jag knappt skulle få använding av...
    Köpte en del förra gången jag var gravid, men ekonomin var inte den bästa då...
    Nu när jag verkligen vill hitta snygga kläder så finns det inga....
    Förstår att det inte lockar att köpa massa kläder om man ändå bara är hemma.
Svar på tråden tråden för alla i skåne som söker tjejkompisar!!!