• ohbaby

    BIM listan för alla Västeråsare :)

    Det är ju helt klart mer spännande att inte veta!
    Du får hålla oss uppdaterade:) när är Bf?

  • ohbaby
    TapetKlister skrev 2011-05-30 11:47:18 följande:
    Men det är ju så tråkigt då man ska köpa kläder, då det bara är neutrala kläder som gäller :( Hade varit roligt om man hade kunnat köpa nån söt klänning och typ mössa om det var en tjej osv :P
    Det ska jag göra :) Bf har jag den 3e aug :) 
    Åh vad spännande:)
    Har en kompis som köpte både pojk och flickkläder fast de inte visste vad de skulle bli. Tänkte att det som blev "fel" kan de använda till att ge bort i present till andra. Har man råd att göra det så tycker jag nog det är en bra idé:)

    Har varit väldigt trött i helgen och idag. Har kissat lite mer än vanligt och känner mig varm. Det väcks ju en liiiiiten gnutta hopp! Men det är nog för tidigt. Har nog BIM om precis en vecka...
  • ohbaby

    tack, jag med:)
    Skulle jag vara gravid denna månad skulle jag kunna berätta det för min man på hans födelsedag om två veckor! Skulle vara så sjukt kul ju! Hoppas får man ju som sagt...

  • ohbaby

    Smygtestade i morse men det var så klart ingenting. Tror jag är på bim-4 idag. Har så svårt att hålla mig ibland...!
    Men nu väntar jag tills mensen kommer.
    Känns som att hur ska man kunna bli gravid nu när man inte blivit det än..? Men det är väl inte så det funkar... Bara att fortsätta och sen bli överlycklig  när det kommer. 

  • ohbaby

    välkommen tillbaka:)

    BIM imorgon! Känner inget förutom att jag var så trött igår så jag skämdes! Var hemma hos min mans föräldrar och firade min svågers födelsedag. Klarade mig från att inte somna men det var så nära hela tiden. Helt sjukt.
    Men det kan ha varit för att vi sov lite för lite natten till igår. Men jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv tror jag.

    Får se hur det blir idag. Hoppas mensen håller sig borta och att jag får ett plus trots allt.

  • ohbaby

    Nej ni. Nu ska jag försöka ta semester från från alla bebistankar och njuta av sommaren. Har satt larm på mobilen när fertilitetskliniken öppnar i augusti. Till dess ska jag försöka hålla mig härifrån. Får väl se hur bra det går! Haha. Men försöka ska jag.

    Tittar nog in nån gång för att se hur det går för er andra så ni måste uppdatera om läget!!

  • ohbaby

    Grattis Amanda90!!

    Vad roligt:D

    Själv är jag på en camping utan tillgång till grav-test. Vilket är bra, annars hade jag testat hundra gånger om;).

    Skulle ha mens i torsdags men fick en riklig brun flytning på onsdag morgon. Min mens brukar börja med bruna flytningar så jag blev ledsen som vanligt men sen dess har det inte kommit en enda liten droppe blod. Det är ju bara söndag men mensen brukar vara punktlig.

    Skulle hålla mig härifrån men nu har man ju börjat hoppas igen! Så jag var bara tvungen att kika en gång i alla fall... :)

  • ohbaby

    Fick ett välidgt tydligt plus i morse:D
    Har verkligen inte fattat det än! Får väl se när jag fattar det:)

    Helt sjukt. Försök nr 12... Nästa månad var det dags att ringa fertilitetsklininken...

     

Svar på tråden BIM listan för alla Västeråsare :)