Inlägg från: Annika0314 |Visa alla inlägg
  • Annika0314

    Här samlas Stenungsunds-mammor och bebisar!!

    Hej hej!

    Äntligen tillbaka här på FL Glad  min sambo Henrik har börjat jobba idag igen så det känns som om vardagenär tillbaka. Vår lille Nils har nu hunnit bli dryga 3 månader och växer så det knakar! Jag njuter till 100 av att vara mamma!! Hänger gärna på promenader med er här framöver Glad tänkte skriva lite om oss i andra tråden också fr det var så länge sedan jag var här inne så ni minns nog inte Glad

  • Annika0314
    AmandaBrun skrev 2010-08-09 10:40:10 följande:
    Annika läste att du scrappar en Nils-bok. Jag ska igång och scrappa en Jack-bok men det är en djungel för mig som är nybörjare. Kanske kan du ge mig lite tips när vi ses???
    Klart! :) Behöver inte vara så avancerat alls Glad
  • Annika0314

    Jag och Nils kan tyvärr inte ses och fika imorgon. vi har lovat att åka ut till tjörn och hälsa på mormor. Skulle ev kunna tors om det inte blir för sent och kan fre annars Skrattande nästa vecka har vi bvc på måndag men annars är kalendern tom.

  • Annika0314

    Innan mammaledigheten var jag orolig att jag bara skulle gå här hemma men det är saker som händer heeeela tiden. Men nästa vecka ska (!!) jag se till att jag och Nils hänger med er ut på prom. Vilken dag gäller?

    Måste fråga, ni som bor bortåt Spekeröds hållet - har ni märkt av det här med försvunna Marina någonting? Jag tycker det är jätteotäckt! 

  • Annika0314

    Nästa vecka kan jag och Nils alla dagar utom måndag vad jag vet nu i alla fall Glad

  • Annika0314

    Har ni nån speciell runda ni brukar gå och var fikar ni? :)

  • Annika0314

    Hej hej,

    ja vi hoppas kunna hänga på nån mer gång. Det som hände var att Nils helt enkelt blev övertrött och mamma lite trött också Glad han sover inte så bra i vagnen så det blev en för stor utflykt för honom med för lite sömn tror jag Glad och mitt tålamod orkade inte riktigt. Det blev blöjbyte och matning i bilen och han lugnade sig något. Nästa gång kanske jag och Nils får ta en light variant och bara hänga på promenaden eller bara fikan Glad men kul att träffa alla trevliga mammor och söta bebisar!

  • Annika0314

    Hej på er!

    Börjar äntligen återhämta mig efter dopet i söndags. Var jättekul men hela lilla familjen var slut efteråt Skrattande denna vecka kan tyvärr inte vi följa med.

    Vem är surtanten Emmy? Skrattande  undra om det är samma surtant som gjorde UL på Nils Skrattande

  • Annika0314
    AmandaBrun skrev 2010-08-24 10:20:11 följande:
    HEJ! Va kul att dopet gick bra. Vad sa Nils om att få vatten på huvvet?

    Jodu, surtanten är hon Carin, typ grått , halvpage....väldigt medicinskt utförande typ här är den nu mäter jag det HUPP HUPP HUPP.

    NEJ NI FÅR INTE VETA KÖN!

    Blä Skrikandes
    Det var hon som gjorde vårt köns UL, och hon putte och tryckte så på magen att jag blev riktigt rädd!

    Nils sov sig igenom nästan hela dopet så det var inga problem Skrattande 
Svar på tråden Här samlas Stenungsunds-mammor och bebisar!!