Inlägg från: Anzile |Visa alla inlägg
  • Anzile

    Sydafrika-tråd!

    Nu blev jag lite sugen på att "joina" denna tråd också :) Blev också lite nervös när jag nu förstod att det står still i SA. Vi har nu "legat på" vår kommun ett bra tag om att få starta syskonutredning och den 7:e april får vi äntligen komma igång! Om vårt könummer hade varit med på SA:s kölista skulle vi nu isåfall ligga som nummer tre på listan. Vi gick med i AC i juli 2008, så då har vi alltså indirekt köat i snart tre år! Därför tycker jag det är lite missvisande att det står "knappt två år" som kötid i Sverige... Vi hade hoppats vår utredning skulle bli klar till sommaren men då kanske vi inte behöver ha så bråtom?? Eller tror ni det lossnat då?

  • Anzile

    Jag och min man ska få strata upp vår syskonutredning den 7 april. När jag fick reda på det datumet tänkte jag att det var lika bra att boka tid för läkarundersökning direkt... (för det måste man väl göra även när man gör syskonutredn eller?? Måste vår son också göra en undersökn??

    De sa de skulle kalla oss. Jag sa att det inte var så bråttom... Nu ringde hon från Vårdcentralen och sa att vi fått tid den 6 april! Alltså dan INNAN själva utredningen börjar. Jag sa då igen att vi kunde vänta lite men då sa hon att det var väldigt svårt att få ihop det med tider.. Tror ni det gör nåt att vi gör undersökningen redan innan syskonutredningen drar igång? 

    Om jag minns rätt hade vi några blanketter sist som vi skulle ta med oss. Är det samma sak nu?? Var hittar vi dem?

    Hoppas nån vill svara :) 


    Hmm... nu blev jag lite ställd här...
  • Anzile

    Jippi!! Var inne och kollade SA:s kölista och såg att det äntligen lossnat! Hade vi varit med med vårt nummer hade vi antagligen varit med dem som får samla papper eller som nummer ett på listan just nu :) Ååå, nu får allt vår utredare snabba på ;)

  • Anzile

    alltså, jag menade att det har ju inte hänt nåt på listan på länge.. nu såg jag att det var flera stycken som hade tagits bort... alltså som fått börja samla papper.. och då verkar det röra på sej igen... det var väl nån som skrev här att det varit stopp ett tag? 

  • Anzile

    Ville bara puffa denna tråd lite å höra om det är någon som vet nåt mer om när nästa omgång får startas upp å samla papper? Det är en rätt skön syn att se sitt eget ärendenummer som nr 1 på listan iallafall ;) Nån mer som väntar på att få samla papper??

  • Anzile

    ahaa.. jag förstår.. TAck för ditt svar! hmm.. jobbigt för er att behöva vänta så länge. Men lite jobbigt här också att inte veta när man får skicka... hoppas det inte dröjer alltför länge. Och hoppas ni snart får bb!

  • Anzile

    Nu har jag inte hängt med så bra i tråden... Men hoppas verkligen ni som väntar å har väntat läääänge får positiva besked SNART! Såg de tråkiga nyheterna att de inte startar nya familjer på ett tag. Dessutom har vi halkat ner på listan :( Usch, känner mej gråtfärdig faktiskt. Kanske helt enkelt får tänka om helt i detta.... rentav välja ett annat land... Kenya igen?? Inget vi haft i tanken ens... Vet varken ut eller in just nu...

Svar på tråden Sydafrika-tråd!