Inlägg från: Längtande SA |Visa alla inlägg
  • Längtande SA
    Kompismåne skrev 2012-04-24 14:09:00 följande:

    Det är tufft att vänta nu. Jag känner helt klart att jag har en dipp och det känns som att det dröjer länge tills vi får vårt barn från SA. Jag tycker det är svårt att hantera att vi får så lite information och det gör att det är så svårt att förhålla sig. Är det någon som har nåt uppmuntrande och berätta från SA. kram


    Tyvärr, inget nytt direkt! Jag trodde jag inboxat dig, men nu när jag tittade i skickat hittar jag inget meddelande. Testar igen!

    Kram
  • Längtande SA

    Tack! Det är vårt första barn! Det känns helt otroligt! <3

    De par som väntat längst nu är uppe i över 24 månader.....Hoppas så att det ska komma fler bb nu!   Kram

  • Längtande SA

    Tack igen! Lite kan jag berätta... det är en liten pojke... Den sötaste vi sett. Underbar är han och jag kan inte vänta på att få träffa honom!

    Februari72: Vi hade väntat 18 månader och 21 dagar med våra papper i SA. Det finns ju fortfarande flera familjer som väntat betydligt längre och det finns de som väntat kortare som fått bb. Hoppas så att vi ska få sällskap i SA och att det ska rulla på!

    Känslan är helt obeskrivbar...  <3

  • Längtande SA
    Emeli skrev 2012-05-29 23:59:55 följande:
    Solig  Varmt GRATTIS! Det var verkligen roligt. Vill du berätta mer? Varifrån kommer ert barn? Kön? Ålder?  Baby 

    Hoppas det lossnar nu och kommer riktigt många bb nu till alla er som väntar.
    Jag berättar gärna mer när allt är klart i domstol mm och vi vet att han säkert är vår Hjärta
  • Längtande SA

    Hej på er!
    Här kommer en hälsning från ett soligt men kallt Sydafrika! Men vi har kärlek i massor som håller oss varma!
    Han är vår nu! Vår lilla solstråle till son <3
    I onsdags var vi i domstolen. Nu sover han sött en förmiddagslur! Hoppas det ringer i fler telefoner idag! Det är ju fredag!!! Stor kram från oss i Sydafrika 

  • Längtande SA
    Qermit skrev 2012-06-15 17:13:00 följande:
    Grattis! Så underbart att höra. (ja jag vet att jag har FL-förbjud...)

    Här har det varit tyst men kanske har det ringt någonannastans? Hoppas det börjar rulla in bb på löpande band snart! Hur kallt har ni det? Min Yr.no-app säger att det är ungefär som här hemma. Stämmer det?
    <3 till dig Q! Vi hoppas såååå att er väntan oxå ska vara över inom minimal tid!

    Idag ska det ha kommit 2 nya familjer hit, en dansk och en finsk, men än har vi inte träffat dem. Vi är enda svenska familj här och sedan är det sedan tidigare en holländsk och 2 danska familjer här. På nätterna är det bara några få plusgrader. Detta gör förmiddagarna oxå ganska kyliga, mitt på dagen har det de senaste dagarna varit skönt, ca 20 grader. Men när vi kom för en vecka sedan var det mycket blåsigt och kanske bara 12-14 grader (inte skönt). Isolering i husen har de tyckt är överflödigt så när det var som kallast kan jag intyga att extra filt behövdes inne.
  • Längtande SA

    Det är en hel del papper som ska samlas ihop. Utredningen ska naturligtvis översättas, läkarintyg mm, men framför allt ska ni skriva ett personligt brev till den biologiska mamman och göra en life-book om er själva, dvs ett fotoalbum där ni berättar det mesta och klistrar in bilder. Man får tillbaka sin life-book när man är nere i Sydafrika sen. På vårt slutmöte berättade de om hur de tänkt när de matchat oss med vår son, och då berättade de oxå att fotoalbumet nästan är det allra viktigaste materialet för att välja familj.

    Kram på er!     

  • Längtande SA

    Hoppas så att det ska komma bb till många inom kort, när vi var i SA i juni sa de att de höll på och göra många matchningar.... de borde ju börja trilla genom myndighetshindren nu!

    Det finns ju fortfarande flertalet familjer som väntat mer än 18 månader... håller tmmarna extra hårt för er <3 Hoppas det ringt hos någon idag!

    Vi njuter förfullt av att vara med vår underbara lilla son... nu drar han mig i fingret så det är bäst att följa med..."duva" vill han ha, dvs vindruva <3

      Kram på er    

  • Längtande SA

    Det är väldigt tyst här i tråden. Jag njuter varje sekund med min underbara lille knodd och jag hoppas så att det är fler som ska få sina glada besked!

    Kram på er! 

  • Längtande SA

    Vi hade båda twinrix sedan tidigare, så vi tog inget extra.

    Idag är det ju fredag och jag knyter tummarna för er som väntar extra extra hårt! Vi ställde oss i kö direkt när vi kom hem igen! Samla kötid så att vår prins förhoppningsvis kan få ett syskon om några år!

    Igår var vi 1,5 års kontroll och lilleman fick så mycket beröm för sitt tal och motorik att mamma blev stolt som en tupp (det var hon ändå innan oxå förstås)...Han gick hela kvällen igår och gång på gång berättade för pappa att han fått spruta i benet, att nallen också fått det och att han varit "duttig" Snart är det ni som väntar som oxå får vara stolta tuppar, det är jag säker på :O) 

    Kram på er! 

    Kram på er!        

  • Längtande SA

    Åh så långt ner jag hittade vår SA-tråd! Vi har en underbar son född i SA som nyss fyllde 2 år. Nu njuter vi av att vara en familj för fullt! Köar igen gör vi också, för att förhoppningsvis få bli 4 i familjen i framtiden. Är det några här som nu har era papper på plats i SA? Kram från oss 3!

  • Längtande SA

    Välkomna hit Snöflinga och Danskan :)

    Om ni har ett biologiskt barn behöver inte det alls vara ett hinder för att skicka era papper. Abba arbetar med att matcha barnen med rätt familj. Finns flera med biologiska barn som adopterat från SA,

    Vi får hoppas på många bb framöver också :)   Vi ska ansöka om att göra en ny medgivandeutredning i höst!

  • Längtande SA

    Jag antar att det är för att ingen har fått bb innan ett års väntan på väldigt länge... Det kan säkert dock hända undantag :)

Svar på tråden Sydafrika-tråd!