Inlägg från: giftgrodan |Visa alla inlägg
  • giftgrodan

    Tvätta sig efter toalettbesök

    jag duschar faktiskt när jag har bajsat. Däremot tycker jag inte att folk som inte gör det är äckliga. Jag utgår från att de sköter det pånågot anant sätt.

  • giftgrodan
    Mornie Alantie skrev 2010-08-23 15:28:20 följande:
    Ni som helst duschar efter varje toabesök, hur gör ni på offentliga toaletter där det inte finns handfat inne i båset? Jag förstår inte heller hur kladdig man kan bli av att gå på toa.
    Ja, jag vet inte hur det kommer sig men av någon anledning behöver jag extremt sällan bajsa på offentliga toaletter. Min mage verkar hålla sig tills man kommer hem, var det nu är för tillfället. Men OM jag måste bajsa på en offentlig toalett är det klart att jag inte tvättar mig, utan bara torkar. Jag bajsar en gång varannan dag ungefär = inte så mkt extrajobb :P
  • giftgrodan

    Vad roligt att ingen (förutom jag, fan vad jag är fin) verkar kunna acceptera någon annans sätt att göra det på. Bara för att jag föredrar att duscha efter så är jag "helt nerkladdad" och "gör mina behov på nåt konstigt sätt" etc etc...

  • giftgrodan
    Maggis skrev 2010-08-24 07:58:01 följande:
    Och jag tycker det är jätteroligt att vissa har så svårt att ta till sig att folk som inte nödvändigtvis känner att de behöver duscha sig eller tvätta i rumpan efter tarmtömning inte går runt och luktar skit eller är ohygieniska.
    Ja, precis, det tycker jag också. Det går åt båda hållen, uppenbarligen :P
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök