• Cjes83

    Vi som har BF i Februari 2011 (Nya tråden)

    Åh va bra med allt på ett ställe :)
    Hoppas allt är bra med er!

  • Cjes83

    Hej hej tjejer!!

    Ett tag sen jag va inne nu igen, så har en del att läsa ikapp:)
    Är nu i v 16+2 så det går framåt här, underbart!! Känner tom den lill* där inne supermysigt :) Hoppas dom riktigt sparkarna börjar snart. har inte heller långt kvar till RUL nu som är den 8e, ska bli kul o få se den igen.. hoppas bara att allt är som det ska då.

    Vi har inte funderat så mycket på hur vi ska göra med fp än o hur vi ska va hemma..men tror jag blir hemma i 1 år o tar jag 5 dagar i veckan o lämnar fredag o måndag fria som pappan kan ta ut om han vill o få en lång helg. Sen är han hemma efter mitt år. Ska även söka havandeskap pga att jag har redan nu har så ont i höfterna/bäckenet o antar att det blir värre med tiden. Ska få en tens-apparat utprovat när jag gått 20 veckor. Är det nån av er som haft en sån? hjälpte den?

    Hoppas att allt är bra med er!

  • Cjes83

    Åh min dag vände helt plötsligt till en mycket bra dag :) Kom nyss hem o möttes av en stor bukett rosor o ett sött kort :) Min älskling ville muntra upp mig efter att jag haft ett par jobbiga dagar med mycket huvudvärk o foglossning (inte säker på att det är det, men har pratat med vänner som haft o dom tycker att det låter som det)

    issapissa: kan man ta annat än alvedon? har haft en sån fruktansvärd huvudvärk som inte vill ge med sig :( provat med alvedon, dricka mycket vatten o tagit resorb ifall det var pga vätskebrist men icke, den hänger fortfarande ihärdigt i.
    Kan säga att jag också tycker att tiden går ganska så fort nu :) skönt, så att man får en liten snart. Har en kompis som fick barn för nån dag sen o jag kände till o med att jag avundades henne lite som fick ligga på bb o få sin bebis :) Konstigt hur det är, jag som är riktigt rädd inför förlossningen.. haha! :)

  • Cjes83

    Imorgon är det min tur att gå på RUL, hoppas jag också får ett bra besked om att liten mår bra :)
    Nervös som få nu..är så nära. Tänk att tiden snart är inne som man har vänta sååååå länge på ;)
    Får se hur det blir med sömnen inatt, kommer väl o drömma en massa konstigt.

    Hur mycket känner ni av era små i magarna? är det riktigt sparkar än?
    Jag känner av den men det är inte några riktigt sparkar eller knuffar..mer som om man skulle fått en senryck/drag precis under huden på magen. (vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, hoppas ni förstår ändå :) )

  • Cjes83

    Hej på er!
    Ändrar mitt BF- datum hela 3 dagar :) Så har gått 3 dagar mer än dom sa på KUBen, 18+1 idag.
    Allt gick jätte bra idag o liten såg så fin o frisk ut :) Allt satt där det skulle o alla delar va där. Liten ville dock inte vara med på foto, så vi fick inga bra bilder. Men köpte 2 ändå såklart :) 18 cm lång o vägde 177 gram.
    Jag tyckte mig minsann se en snopp o tänkte är det så enkelt o se vad det är för kön..men precis när jag tänkt detta så berättade BM att det va navelsträngen, Hahaha!! :)
    Har dock moderkakan i framvägg så det kanske förklarar varför jag inte känner mer än lite grann.

  • Cjes83

    vilken fin bild Familjen L , grattis till det lyckade UL :)
    Jag har också moderkakan i framvägg, så kommer nog också få vänta på dom riktigt sparkarna.

  • Cjes83
    Vad kan det vara? Det liksom hugger till eller ilar till där nere o går uppåt en liten bit. Vet inte hur jag ska förklara det...men det gör lite ont eller ganska.
    Känner det ibland inte varje dag..oftast på kvällen kanske en 4 ggr efter varandra.

    Vad kan det vara? är det normalt?
    Blir ju orolig :(

    Har inga blödningar eller smärta för övrigt o allt känns bra. Allt såg även bra ut på RUL i onsdags.. men kan inte låta bli att bli lite orolig.
    Hoppas det är nån som kan svara

    Annakakan: Grattis till ditt lyckade RUL :)
  • Cjes83
    Novemberstenen skrev 2010-09-14 18:45:04 följande:
    Idag var det dags för ultraljud på lillbus i magen och det gick så där. Det mesta såg bra ut men det var tydligen någon vätskesamling i magen på bebisen som bm inte visste vad det var så nu blir det några oroliga dagar fram till fredag då vi ska till spec. mvc för nytt ul... Känns apjobbigt att vänta tills på fredag men är glad att jag iaf fick tid den här veckan. Först erbjöd de mig en tid på onsdag nästa vecka men det känns omöjligt att vänta ändå tills dess.
    Håller tummarna för att allt ser bra ut då!
  • Cjes83
    3 Barnsmamma 06 09 11 skrev 2010-09-16 11:47:17 följande:
    Någon mera i tråden som lider av svårare foglossning. Alltså har svåra besvär redan nu?
    Ja jag känner av den otroligt mycket ,igår grät jag tom för att jag hade så j*vla ont så fort jag rörde mig :( är riktigt tufft att ta sig igenom dagarna på jobbet 7-14 så håller verkligen tummarna för att få gå hem på havandeskap..vet inte hur det ska gå annars. Blir väl sjukskriven förhoppningsvis annars.
    Ska till sjukgymnasten den 28:e för o prova ut en TENS-apparat som jag ska få låna. Hoppas den hjälper! Ska även fråga om stödbälte då tänkte jag.
  • Cjes83

    Nu har vi beställt en barnvagn :) Vad verkligt det hela blev, vi kommer o få en bebis!! :) Blev glatt överraskad också när vi fick en gratis hotellnatt med på köpet, det ska bli mysigt att få åka iväg o på hotell en natt här sen :) Vet inte vilken kedja det va skulle få hem papper om det nu snart på posten, så det blir spännande o se vart man kan hamna.

  • Cjes83

    Den 11/2 kom våran lilla Lova till oss så 2 dagar efter Bf blev det :)
    Liten tjej på 3305g och 50 lång.
    Hela familjen mår bra o nu myser vi massor :)

    Grattis till er andra som fått!!

Svar på tråden Vi som har BF i Februari 2011 (Nya tråden)