Vad göra med en påse plommon jag just fått
Min kollega kom in med en påse nyplockade plommon. Vad ska jag göra med dem?
Ge mig alla tips ni kan komma på!
Min kollega kom in med en påse nyplockade plommon. Vad ska jag göra med dem?
Ge mig alla tips ni kan komma på!
Äta dem?
www.dinnerbase.com/recept/plommon.htm&batchSize=10&fuzzy=false&showImg=$form.getShowImg%28%29&image=false&entre=false&main=false&dessert=false&arla=true&coop=true&ica=true&ick=true&svt=true&rnu=true&tln=true&men=true&offset=10
Knock yourself out
Vet att min mor ibland har plommon till kyckling, men jag misstänker att det är katrinplommon så det är lite OT.
Sen kan man ju göra sprit på plommon men det kanske man inte ska prata om på FL
Plommonkräm är ju väldigt gott. Har inget beprövat recept att dela med mig av, men det kan man nog lätt hitta.
Oj, oj, oj! Jag är kass på att baka, så mitt förslag blir SLÄNG !
Jag kokade plommonsylt med ingefära av mina plommon. Blev jättegott!
Tack för alla förslag. Jag har kärnat ur dem och fryst in dem. Tror att jag ska testa att göra lite marmelad och kanske lite sylt. Sylt med plommon och ingefära lät jättegott, ska kolla upp om jag kan hitta något recept. Kräm är heller aldrig fel.