Inlägg från: Adoniram |Visa alla inlägg
  • Adoniram

    HEJA SD!

    Madylin skrev 2010-08-30 14:02:36 följande:
    Jag tänker faktiskt också rösta på SD. Dock röstar jag inte så mycket PÅ dom som jag röstar EMOT andra partiers invandringspolitik. Hade inget emot invandrare innan och tyckte precis som många av er om SD-väljare men efter jag började jobba natt på en restaurang nere i Malmö centrum så fick jag se ganska mycket. Som tjej i Malmö är det invandrarkillarna man oftast blir trackasserad av och inte de svenska killarna, sorgligt men sant.

    Jag tycker vi ska utvisa de invandrare som begår grova brott i Sverige och halta invandringen ganska omgående. Svenska ska vara ett krav att man lär sej, inte bara för vår skull utan för deras egen skull också. Malmö är redan förstört som det är med skottlossningar, rån, misshandel osv (och det är bara dumt att förneka att invandrare står för den högre procenten) så det är faktiskt dags att agera.

    Brott och kriminalitet är inget man har i DNA:t men om man funderar på de flesta invandrare kommer ifrån (krig och oroligheter) så är det inte så konstigt att de tar med sej det hemifrån i ren frustration över att behöva lämna sitt hemland. Tyvärr är det ju en grupp som gör att alla invandrare får dåligt rykte men det är väl ändå tillräckligt för att vi ska säga stop och tänka på svenskarnas bästa?
    Så du röstar på SD för att invandrarkillar trackasserad av invandrarkillar på en restaurang i Mälmö?

    Hur löser SD ditt problem? Kommer killarna att försvinna om SD kommer in i riksdagen? Kommer det en lag som förbjuder invandrarkillar att trakassera dig?

    Invandrare som begår allvarliga brott blir redan utvisade från landet. De har de gjort längre än du har levt.

    De flesta invandrare kommer inte från krig och oroligheter. Jag tror du inte har koll på skillnaderne mellan invandrare och flyktingar.

    Jag frågar igen: Hur ska SD lösa dina problem? Sattsa på att få en utbildning i stället. Få lite självförtroende och lär dig att tänka kritiskt. Det kommer att lösa dina problem mycket bättre än SD :)
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 14:19:02 följande:
    Nej, jag röstar på SD för jag tycker vi ska ta tag i invandringspolitiken och inte låta den vara nu, för den funkar uppenbarligen inte. SD löser inte mitt problem men som jag tidigare sa så röstar jag snarare emot alla andra partiers invandringspolitik än på deras. De är de enda som vågar föra upp invandringen som ett problem.

    Trist att du kände att du behövde ta upp min utbildning, men det säger ju snarare mer om dej än om mej. För jag kan ju verkligen inte tycka som jag gör och faktiskt vara utbildad?
    hur kommer SD att lösa problemen med invandrare? Titta runt om i världen. Det funkar inte så. Partier som säger de vill lösa en massa problem med invandring, spelar enbart på folks okunskap och känslor.

    Se hur det fungerar i Danmark. Där har Dansk Folkeparti varit en del av Folketinget i väldigt många år. De ville rädda landet från invandringens problemet. Vad har hänt? Man har ställt en massa krav till invandrare. Man har gjort det svårt för invandrare att bo i landet, få ett jobb, tjäna pengar, få utbildning osv.

    Har 'problemen' försvunnit? Nej. Och orsaken är att problemen inte kan lösas genom att göra livet svårt för invandrare. Det blir bara en ond spiral som partiet kan fortsätta med. De påstår att det finns en massa problem som är invandrarnas skull. De lovar att om de får makt, så löser de problemen. De får makt men problemen försvinner inte. De lovar att problemen vill försvinna om de får mer makt. Personer som dig tror på dem och ger dem mer makt. Problemen försvinner inte.... Allt slutar med att partiet till slut får absolut makt eller att folk ser att de är fulla med skit. Oavsett vad, så lär man inte vara så stolt av att man har röstat på dem.

    Om du har en utbildning, og du argumenterar på det sättet du gör, så har Sverige ett allvarligt problem med utbildningspolitiken. Undrar hur SD vill lösa det... Kanske att förbjuda alla som inte har ett efternamn som sluttar på -son, att läsa på högskolor och universitet :)
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 14:49:40 följande:
    Vi tar inte hand om våra egna på så sätt att det inte finns tillräckligt med jobb och bostäder till alla t.ex. Pensionärerna har det väl inte guld ställt heller direkt? Eller du kanske tycker det? Isåfall så förstår jag hur du tänker.
    och det kommer SD att lösa?
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 14:56:48 följande:
    Nja om du kollar lite på vad jag skrivit tidigare så har jag snarare skrivit att SD inte är någon lösning på problemet. Dock hade ju inte SD kommit till om det inte funnits något problem att lösa.
    Du skriver att du vill rösta på SD. Varför rösta på någon som inte kan lösa de problem du ser i samhället?
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 15:02:46 följande:
    Jag säger inget om att invandrare hamnar i förorter på det sättet som du tycks uppfatta det. Jag säger att man klumpar ihop alla invandrare i SAMMA förort, vilket inte får bra resultat för varken "oss" eller "dom".
    Om du flyttade till Kina, hade du valt att bo i ett område där det fanns svenskar eller ett område där det inte fanns svenskar?
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 15:07:43 följande:
    Jag röstar på SD för att jag röstar emot de andra partiernas invandringspolitik, som jag tidigare nämnt.
    Men du är för SDs invandrarpolitik (även om det inte löser några av dina problem)?

    Jag förstår fortfarande inte hur man kan rösta på något man inte stödjer.
  • Adoniram
    Bejje skrev 2010-08-30 15:06:51 följande:
    Snackade med en norrman som jag känner som går i pension nu. Han har jobbat största delen av sitt liv i norge och ett antal år i sverige. Han tjänar förhållandevis lite pengar nu. Han tjänar ca 18 000kr före skatt i sverige. Han säger själv att han kommer leva gott på sin pension nu när han flyttar till norge igen. Från sverige kommer han få ca 4000kr och från norge över 24 000kr. Han kommer alltså totalt att ha mellan 28-29 000kr före skatt i pension i norge. Visst kostar det mer att leva där, men totalt sett så kommer han leva mycket bättre än vad han nu gör som arbetande person i Sverige.

    Min mor ska snart gå i pension. Hon har jobbat större delen av sitt liv. Hon ska få 9600kr i pension, FÖRE skatt? Tror du hon kan leva på det? Nej det är en omöjlighet. Att sverige har bra pensioner är ren lögn. problemet är nog skatterna på pensionerna. Som det är nu så betalar en pensionär mer skatt en en arbetande person. Det idiotiska i det hela är att de pengar de får i pension är ju pengar de redan har skattat på som arbetare. Att sedan skatta igen på dessa pengar och så mycket är helt fel.
    Hur mycket har din mor sparat upp till sin ålderdom?
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 15:13:25 följande:
    Nej, men å andra sidan håller jag inte med något parti på alla deras punkter.
    Men ändå röstar du på ett parti du inte håller med?
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 15:15:46 följande:
    Som jag tidigare skrivit några gånger: Jag är emot de andra partiernas invandringspolitik.
    Men du vill rösta på SD för att??? Gillar du deras invandrarpolitik? Gillar du deras syn på nationalekonomi, justitieområdet, abortfrågan, utbildning?

    Jag vill fortfarande gärna veta varför du röstar på SD. Du svarar bara på varför du inte röstar på de andra partierna.
  • Adoniram
    Madylin skrev 2010-08-30 15:17:21 följande:
    Grattis till dej då om du har hittat ett parti där du håller med om allting de har på sin agenda. Synd inte alla har den turen, då hade nog valet varit enklare för många.
    Det har jag inte. Jag har inte hittat ett parti som representerar mina åsikter. Därför röstar jag inte.

    Varför rösta på något man inte håller med om? Det gör du och därför frågar jag dig.
Svar på tråden HEJA SD!