Inlägg från: daddybear |Visa alla inlägg
  • daddybear

    HEJA SD!

    Bejje skrev 2010-08-30 20:27:07 följande:
    Så det du säger är att våra pensionärer inte förtjänar ett vettigt leverne under sina sista år? Så länge du kan hjälpa arabkvinnorna så är du nöjd?
    förstår inte varför vi inte kan göra båda, SD vill att man skall ställa dom två mot varandra.istället för att sänka skatten som alliansen gjort vilket kostade om det var 50 miljarder så kanske de skulle spenderat dom pengarna på gamla sjuka integration mm mm,bättre spenderade pengar absolut
  • daddybear
    Mysgosmys skrev 2010-08-30 20:59:01 följande:
    1. Svenskhet är när man har sina rötter i Sverige. När man har åtminstone en morförälder och en farförälder som som är födda i Sverige, av sina svenska föräldrar. Om jag flyttar till Japan och föder barn med min svenske man där, inte sjutton kommer jag då att kalla mitt barn för japan. Tar jag min familj och flyttar till Kina, så blir vi inte automatiskt kineser. Svensk är man by blood.

    2. SD vill inte alls förhindra att dina exempel kommer till Sverige. Men jag har inte hört något om att Bill Gates har såna planer, har du? Dessa män har sina egna pengar och kommer inte in till landet för att vägra lära sig språket och vägra arbeta för att försörja sig. De har redan gott om pengar att försörja sig för resten av livet på.
    Men om Billy boy nu flyttar till Sverige och erbjuder sig att försörja alla andra invandrare, så lovar jag att hålla käften sen.

    Sen kanske du säger att invandrarna jobbar ju visst det! De sliter som hundar! Det må så vara, men deras 20-tal släktingar som de sedan drar in i landet arbetar INTE. Det är statistik. Och för dem en strategi.

    En utlänning tar med sig sin fru och flyttar in i Sverige, han får jobb och försörjer sin familj och får till slut uppehållstillstånd. Då åker han hem och hämtar sin mamma och sina kusiner och sin frus mamma osv och drar hem dom till Sverige. Dessa får sedan en bostad serverad och behöver inte göra ett piss för att försörja sig. De har ju 18 barn och får bidrag för dessa. Plus alla andra bidrag de får.

    Sen har de mage att kalla sig svenskar. utan att kunna språket, utan att respektera våra seder. De vägrar gå in i kyrkan för det är inte deras tro. De kräver att skolorna inte längre får ha sina avlutningar i kyrkan, trots att det är vår tradition. Nej, för det är ju rasistiskt!
    här slänger vi oss inte med fördomar om 18 barn etc.......hela inlägget luktar lite unket.

    jag kräver att vi inte har skolavslutningar i kyrkan! kyrkan har inte ett skit med skolan att göra! jag är ateist och vill inte under tvång gå in i denna byggnad!
  • daddybear
     Inte en chans att jag räknas som svensk. Jag är inte svensk medborgare och flyttar jag till Sverige räknas jag som invandrare. 
    Enligt SD och de som gillar SD är sådanna som mig inte välkomna i Sverige.
    enligt SDs statistik är till och med hemvändande svenskar invandrare så du är i gott sällskapSkrattande
  • daddybear
    Faber skrev 2010-08-31 11:51:23 följande:
    Det finns gott om folk som nekas jobb på lösare grunder än att man vägrar skaka hand, både invandrare och infödda svenskar. Vill man inte skaka hand så kan man inte vara särskilt intresserad av jobbet, man får helt enkelt anpassa sig. Det enda giltiga skälet till att vägra är medicinska (fysiologiska eller psykiska).
    sen när blev handskakning ett kriterium för att få ett jobb? trodde det hade med kompetens att göra,men gud vad fel jag hade
  • daddybear
    Anton Chigurh skrev 2010-08-31 12:08:19 följande:
    Det var ju inget ovanligt.

    Och, du vet så jävla väl vad det handlar om.
    ursäkta? du får gärna utveckla.....man har lite svårt att hänga med i dina tankebanor ibland, och det är ytterst onödigt att svära
  • daddybear

    fast killen gör ju skillnad på äpplen och päron, att prata om humanitärt bistånd som om det kommer lösa alla problem som folk behöver fly är ju korkat,finns många andra anledningar till varför man flyr,förföljelse t.ex., jag håller helt med klart Sverige ska utöka sitt humanitära bistånd med det har ingenting med vår flyktingmottagning att göra, och han kallar det flykting politik,för att vara det så måste man per definition fly eller hur joppis? annars är det just humanitärt bistånd vilket är en helt annan sak

  • daddybear
    Joppis skrev 2010-08-31 12:32:01 följande:
    Minska invandringen med hälften och lägg dom pengarna man sparar in på det till bistånd då.
    fast det strider ju mot SDs politik eller hur? dom vill ju att man ska DRA NER kostnaderna för att lägga det på sveriges äldre(sett reklamenSkrattande) får ta och bestämma dig nuFlört
  • daddybear
    Joppis skrev 2010-08-31 12:36:40 följande:
    >>>>>>>Vi skulle ha Norges invandringspolitik. Där genererar invandringen en vinst till staten på 17 miljarder per år. I Sverige kostar den 30-40 miljader ist.
    så vi ska bara släppa in vinstdrivande blattar? ush va hemskt det vore om vi släppte in folk baserat på behov istället så folk som faktiskt behöver hjälp och någonstans att fly kan få det
  • daddybear
    Anton Chigurh skrev 2010-08-31 12:35:48 följande:
    Det var inget ovanligt att du har fel, hur kan det va svårt att ta till sig.

    Sen svär jag precis när fan det passar mig.... 
    du varken känner mig eller har diskuterat med mig tillräkligt ofta för att kunna göra den bedömningen,men vad kan man förvänta sig av folk som dig,titta jag kan oxå döma folk utan att veta vad dom tycker, fy fan titta svära kan jag oxå
  • daddybear
    Vänsterpartiet skrev 2010-08-31 12:45:23 följande:
    Hej!

    Ta gärna del av migrationsverkets nya sida för bemötande av fördomar om invandring:

    www.migrationsverket.se/info/2551.html
    tror du på fullaste allvar att det kommer göra minsta lilla i en heja SD tråd eller alla andra trådar om SD som cirkulerar här på FL, det enda man får till svars när man pratar fördomar är att man svalt allt som expo säger med hull och hår, och vi andra är vänster pack så fort vi säger någon negativt om SD
  • daddybear
    Bejje skrev 2010-08-31 13:04:48 följande:
    Att skaka hand med den man är på intervju hos visar att man är trevlig och intresserad. Detta hör till vanlig "hyfs" i Sverige. Vet hur många som helst som anser att det är oartigt att inte skaka hand i liknande sammanhang.

    Men det är klart, alla är ju inte uppfostrade enligt dessa principer. Jag och många andra ser det som en naturlighet.
    nej det vissar bara att man anser det okej, visar inte alls på hur trevlig och intresserad man är,känner många otrevliga människor som tyvärr skakar hand så det är nog inget mått. det hör inte till hyfs utan till sed och man är nog lite trångsynt om man tycker det är oartigt. jag är uppfostrad svenskt(halvt) och har inga som helst problem med de jag känner som inte tar i hand, några muslimer några som har baciillskräck och några andra religiösa (mormoner bland annat)
  • daddybear
    Joppis skrev 2010-08-31 13:14:40 följande:
    Vad är det för fel på arbetskraftsinvandring? Hur många flyktingar kommer till Sverige varje år? 5%? Vad är resten?
    absolut inget fel,men när man börjar resonera kring att BARA ta in dom så blir det galet
  • daddybear
    TheCoopers skrev 2010-08-31 13:24:52 följande:
    Vad jag undrar är vad som hände med ordet ursäkta i det svenska språket ? Används inte det längre ?

    Jag brukar bli armbågad , knuffad och häromdagen fick jag en väska i huvudet .. men ingen säger något .

    Är det ett förlegat ord ? För hos mig handlar det om hyfs

    jag vet, det är jätte jobbigt. märktes extremt mycket mera när jag började jobba i stockholm. sen upplever jag att invandrare generellt sett är mer artiga än svenskar.det finner jag väldigt intressant
  • daddybear
    Faber skrev 2010-08-31 13:54:08 följande:
    Och när den anställde måste skaka hand som en del av sina arbetsuppgifter? Du kan inte räkna med att få ett jobb som handlar om att möta människor ex. försäljare om du vägrar. Jag skulle inte anställa en som vägrar skaka hand om det ingick i arbetsuppgifterna.
    det finns INGET jobb som har handskakning som ARBETSUPPGIFT!!!! du kan vara säljare best F*N du vill fortfarande inget krav att kunna skaka hand. och personen blir varken bättre eller sämre säljare för att han skakar hand,säger mer om klientelet.
  • daddybear
    Faber skrev 2010-08-31 14:17:06 följande:
    Är man säljare skakar man hand, är man inköpschef på ett företag skakar man hand med besökande säljare. Representerar man företaget utåt i en officiell situation oavsett position skakar man hand, allt annat ger ett ohyfsat och oseriöst intryck.
    det är din ÅSIKT en jag inte håller med alls.absolut inget ohyffsat eller oseriöst med att säga tex jag skakar inte hand eller att det strider mot ens religion.det är svensk sed att man skakar hand visst men inte lag som du får det att verka,lite självdistans får du ha, det är i sverige man skakar hand i många andra länder gör man på andra sätt.inget är mer fel eller rätt bara annorlunda
  • daddybear
    HelenaMaria skrev 2010-09-01 10:56:32 följande:
    Men vilket agerande hade de som kastade sten då? Ett moget beteende kanske? Nej du, kastar man sten mot polis under uttryckning då får man tåla lite. För min del hade brandkåren gärna fått ta fram slangen och bjudit dem på lite högtryckstvätt.
    så du menar att polisen har rätt att gå ner på de som begår brotts nivå? så vi kan försvara om polisen spöar skiten ur nån så länge denna bettet sig "provocerande"? synnerligen intressant åsikt "då får man tåla lite" iof är högtryckstvätt att föredra framför att man som sverige skjuter skarpt mot demonstranter, men lite får dom väll tåla
Svar på tråden HEJA SD!