• dd2
    KlasKristian skrev 2010-09-19 10:35:58 följande:
    Whut? Du tycker alltså det är okej att sabotera politiska partiers webbsajter?

    När det gäller SD, det är helt korrekt uträknat.  Vi pratar här inte om någon jävla politisktparti, knappt torra bakom öronen, mer korrekt är snarare att slå in tänderna på dem.

  • dd2
    KlasKristian skrev 2010-09-19 10:33:42 följande:
    Jag är övertygad om att SD får majoriteten av sympatierna de får på grund av ett alltmer utbrett missnöje

    alltmer utbrett missnöje? Ja, du är nog en missnöjd liten räka. 95% av svenska folket är dock inte det, bra va? Det inser nog till och med du och minoritets-”partiet” sverigedemokraterna. Du och Åkesson får än så länge kramas ifred många många år till. Det är på botten SD alltid kommer att stå, lika bra att du inser det än att patetiskt propagera för dem. Slösa inte din energi i onödan, det kommer att stå dig både psykiskt och fysiskt mycket dyrt min vän.

  • dd2
    Nice Girl Wrong Place skrev 2010-09-22 16:42:54 följande:
    Han är inte bara blåst, han är sjukt okunnig också.

    07:15 inpå http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1821981


    "det jag kan konstatera är att när de gick till val 2006 så hade de två frågor som de lovat driva, ingen av de frågorna har de drivit under fyra år i fullmäktige, däremot har man satsat på massa andra frågor som av stund tal av rätt banal karaktär, man vill ha fontän i en damm, att vi ska dricka vatten från kran istället för kolsyrat vatten.."

  • dd2
    Blackbird skrev 2010-09-22 19:37:21 följande:
    Jadå, det har framkommit att flera av deras medlemmar är nazister eller på annat sätt har kopplingar till nazister.

     blt.se/nyheter/blekinge/sd-politiker-stoder-n...(451234).gm

    Att det är så är för att SD bildades ur nazistisk/rasistisk rörelse i en tid då nazism och rasism inte var en accepterad och vardaglig ideologi som i början av 1900-talet fram till lite över mitten av 1900-talet, något de haft svårt att tvätta sig rena från. Åtminstone offentligt i syfte att få komma in i riksdagen.

    Att de använder sig av mycket utvecklad semantik för att "visa" att själva partiets ideologi inte alls är samma som under BSS-tiden och som många av deras rasistiska och nazistiska medlemmar är för att offentligt se bra ut i folks ögon

     
Svar på tråden HEJA SD!