Inlägg från: ominte |Visa alla inlägg
  • ominte

    HEJA SD!

    Weheee, jimmi åkesson fick inte en syl i vädret på hamngatan idag skrattade och njöt där jag hörde demonstranterna från mitt jobbfönster

  • ominte
    Wittra skrev 2010-09-16 22:32:08 följande:
    Nästa gång jag ser någon vänsterpartist stå o tala på torget ska jag ta med par ägg och kasta o sen vråla som ett djur och bara stöööra så mkt det går. Demon

    Fattar inte varför folk inte kan bete sig civilserat för. Obestämd
    Du kommer iså fall vara rätt ensam
    Är så glad att sd ställde in kommande torgmöten efter det som hände igår
  • ominte
    Wittra skrev 2010-09-17 11:11:40 följande:
    Ytterligare en som tycker sånt beteende är okej, jaja, säger ju mer om dig än om mig och många andra med mig.
    Är det ett okej beteende att häva ur sig att invandrare är de som våldtar svenska kvinnor och därför inte ska få komma in i landet?! Eller att invandrare som ju faktiskt blir diskriminerade på tex arbetsmarknaden (det finns vetenskapliga belägg för det, ja!) inte ska ha samma rättigheter till arbete på arbetsmarknaden.

    Häver man ur sig sånt dravel är det inte mer än rätt att man tystas ner!
  • ominte
    I Blackrose I skrev 2010-09-17 11:37:39 följande:
    Jag tycker också det är fel att skylla allt elände på Alliansen och nu kommer jag säkert få en massa skit men jag tycker deras jobbpolitik är bra. Att man får ut dessa så kallade "deprimerande" latmaskar ut till arbetslivet. Jag kan däremot tycka att FK SUGER och där behövs det en rejäl städning av inkompetenta handläggare som inte kan sitt jobb.
    Jag måste protestera. Eftersom jag har REJÄL insyn i fks arbete (tänker inte avslöja hur ) så handlar det inte om okompetenta handläggare. Det kan jag gå i graven för Det handlar om att det resurser saknas, folk hanmnar mellan stolarna och att sjuka FAKTISKT utförsäkras!!
  • ominte
    Wittra skrev 2010-09-17 11:45:51 följande:
    "Är det ett okej beteende att häva ur sig att invandrare är de som våldtar svenska kvinnor och därför inte ska få komma in i landet?! Eller att invandrare som ju faktiskt blir diskriminerade på tex arbetsmarknaden (det finns vetenskapliga belägg för det, ja!) inte ska ha samma rättigheter till arbete på arbetsmarknaden.

    Häver man ur sig sånt dravel är det inte mer än rätt att man tystas ner!"

    Om jag tycker du pratar en massa skit så är det alltså okej om jag slår dig eller kastar något på dig? Spottar efter dig? Antingen så lever vi i en demokrati där alla får tala eller också kan vi slopa demokratin helt. Kritisera får man gärna göra men att bete sig som några neandertalare och kasta saker, slå folk, eller på annat vis direkt terra någon är INTE okej i mina ögon!!
    Nejnej, kasta saker, göra andra illa är inte okej. Inte ens lagligt. Men att motdemonstrera och gapa slagord i syfte att överrösta talhållaren är helt i sin ordning
  • ominte
    KlasKristian skrev 2010-09-17 12:45:35 följande:
    Motdemonstrera är en sak. Föra oväsen för att störa känns mest primitivt.
    Lika primitivt som att hävda en massa osanningar om "utlandssvenskar" och göra det till politik
  • ominte
    KlasKristian skrev 2010-09-17 14:53:09 följande:
    Kontra med motargument då och belys osanningarna. Svårare än så är det inte. Man tar betydligt fler poäng genom att angripa problemet så än genom att ta till hobbyextremistfasoner.
    Det gör man också! Men det är skitbra att tysta ner någon genom att överrösta. Demokrati kallas det visst för.
    Hobbyextremistfasoner kan du kalla det du och dina gelikar pysslar med.
  • ominte
    Wittra skrev 2010-09-17 18:57:45 följande:
    Du måste ha seriöst hjärnsläpp om du verkligen tror på detta. Orden går inte i hand för fem öre, överrösta för mig är brist på hyfs och respekt, o det kallar du för demokrati.......Rynkar på näsan hjälp.....
    Och du tycker inte att det är brist på hyfs och respekt för människor som kommer från andra länder att peka ut dem som skurkar och våldtäktsmän. Ja hjälp säger jag med. Undrar vem som verkligen har hjärnsläpp. Eller brist på¨kunskap och utbildning kanske i grunden.
  • ominte
    Wittra skrev 2010-09-17 19:09:59 följande:
    Men då kan man för fan  kritisera normalt istället för att bete sig som någon ligist, dvs använda våld och kastar grejer. Medvetet sabotera? Du tycker alltså inte att det finns andra sätt att framför kritik och missnöje på??

    Du säger att den här sortens angrepp hör hemma i demokrati och sedan menar du att jag brist på utbildning?

    hahahahahahahhahahahahahahahhahahaaSkrattande 
    Hur kritiserar man "normalt" då, om man är en samhällsmedborgare som varken är aktiv i något politiskt parti eller förening, du som vet? Går man på sd's torgmöten i samlad trupp (?) och ber om att få ordet och startar debatt med jimmi åkesson?

    Ja det finns baksidor med demokratin det är nåt som har framkommit mycket tydligt med tanke på att såna som sd får ta sådan plats med sitt hat och sina fördomar. Men precis på samma sätt är det helt legalt för personer att motdemonstrera och uttrycka sitt missnöje.
  • ominte
    overdose skrev 2010-09-17 19:25:59 följande:
    Låt dem hålla sina valmöten utan motdemonstrationer. Det är bättre för demokratin. Du hade säkert inte velat vara en av SDarna i mitten. Det blir bara en parodi på demokrati om de inte kan få framföra sitt budskap.
    Varför är det bättre för demokratin om vissa tillåts framföra sitt budskap men inte andra?
    Parodi tycker jag att pajasarna i dett parti och dess anhängare är. Klart som fan att man vill demonstrera emot, det är det enda redskap man har som vanlig civil medborgare att uttrycka sin åsikt!
    Och som jag skrev tidigare är det INTE ok att hota, kasta saker med målsättningen att göra illa någon. Men att gapa, skrika och göra sin röst hörd är en del av ett demokratiskt och åsiktsfritt land!
Svar på tråden HEJA SD!