Inlägg från: Bejje |Visa alla inlägg
  • Bejje

    HEJA SD!

    Återigen ett försök från motståndarsidan till att smutskasta SD. Den här gången misslyckades det ganska rejält.

  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-16 20:21:46 följande:
    Ok .. ni som gillar SD .. läst inlägg #415 av MOROT  i denna tråd ...

    www.familjeliv.se/Forum-5-65/m54479791.html

    ........ inte ens ni kan tycka att de åsikterna är OK ? eller ... *håller andan *
    Tycker det som sägs i det inlägget innehåller mycket av det som vi redan har tagit upp här.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-16 20:30:11 följande:
    Det betyder att det är ok för dig ?

    Neger ?

    Att de ska assimileras .. men de får inte kalla sig svenska för det är de inte ?

    Ser du inte det patetiska i inlägget ...Kräks
    Neger använder jag mig av som ord också, men oftast då bland folk jag känner mig trygg att använda det ordet med. Skulle jag säga det bland vem som helst så skulle jag få en massa jobbiga påhopp, så det undviker jag.

    Man kallar inte en person från Irak för svensk bara för att han fick svenskt medborgarskap för 2 månader sedan. Personen är fortfarande Irakier, men svensk medborgare. Stor skillnad.
  • Bejje
    TheCoopers skrev 2010-09-16 20:40:09 följande:
    inte om han kom hit för 2 månader sedan såklart .. du är alltid så drastisk .

    Men det finns faktiskt folk som är födda här .. varför skulle inte de vara svenska ? adopterade ?
    Ja men de som är födda här har jag väl inte sagt något om?
  • Bejje

    Idag gick jag och röstade i alla fall. Två röster för SD, en från mig och en från min sambo Skrattande

  • Bejje
    Wittra skrev 2010-09-16 22:53:59 följande:

    En liten tanke: om majoriteten av dem som röstar på SD är "lågutbildad, korkade och kanske går på bidrag"...vad är då dem som utför  dessa  fysiska angrepp på SD, inte låter dem tala på torg, misshandlar dem..? Ekonomer? Högutbildade ingenjörer? 


    Haha, bra sagt Skrattande
  • Bejje
    Wittra skrev 2010-09-16 23:28:03 följande:
    Nejdå ,enligt många är Alliansen lika med döden. Att de sedan fått in människo på arbetsträning som gått hemma i 10 år är tydligen negativt. ( Har en bekant som nu blivit utförsäkrad och ska arbetsträna...tydligen väldigt negativt....)
    Tycker att alliansen har gjort ett bra jobb och jag stöder verkligen deras satsning på arbete och att sätta hårdare regler för sjukskrivna och arbetslösa. Kan man jobba så ska man jobba, även om det innebär bara några timmar per vecka eller t.o.m. praktik.

    Hade jag kunnat rösta på 2st partier till riksdagen så hade det blivit Moderaterna och SD, men eftersom invandrarfrågan är så viktig för mig samt att SD har många andra bra punkter också, så fick det bli SD.
  • Bejje
    I Blackrose I skrev 2010-09-16 21:43:10 följande:
    En fråga. Ni som röstar på SD nu i år. Vad röstade ni på förra val?
    Moderaterna
  • Bejje

    Vet inte om den här länken har postats här eller inte, men det var ganska komiskt. Aftonbladet försöker ju  hela tiden hitta fel hos SD som man kan skriva om i de så kallade nyheterna. T.ex. skuld till CSN på HELA 1050kr Glad Vad de inte tar upp är att partimedlemmar storpartierna har skulder på t.ex. 400 000kr. Men det har väl itne med saken att göra när en SD medlem är skyldig dryga tusenlappen Glad

    Nåja, här står det om en sossepolitiker som har dömts för allvarliga brott och flera fall av misstanke till andra brott.
    politisktinkorrekt.info/2010/09/15/brottsling-riksdagskandidat-for-sossarna/

  • Bejje
    Stefan87 skrev 2010-09-17 15:29:02 följande:
    Kommer givetvis rösta på Sverigedemokraterna i alla tre valen på söndag! Hjärta Tycker så himla bra om Jimmie Åkesson också, en riktigt trevlig person.
    Perfekt! Själv har jag redan röstat. Nu är det snart dags att dra hem från jobbet, ta en kall öl och vänta på att det ska bli söndag (hur dumt det nu än låter) Skrattande
  • Bejje
    AnnaPuddel skrev 2010-09-17 18:30:58 följande:
    ja hade ja inte bett mikael kolla lapparna åt mig hade det blivit fel
    AnnaPuddel: Citerar dig mest för att du ska se inlägget bättre. Känner igen din bild och har för mig att du hade ett annat nickname innan. Har du två konton eller bytt nick eller minns jag fel?
  • Bejje
    gutshot skrev 2010-09-19 21:53:25 följande:
    Wiiihoooo gumman ..... blir varm i hjärtat av att en stor del av sverige börjat vakna , bara resten kvar
    Ja det är underbart att folk vågar visa vad de tycker. Nu när SD har fått så mycket uppmärksamhet i år så är jag helt övertygad om att SD kommer få ännu bättre resultat nästa val. Gissar på närmare 10%.

    Rätt roligt att läsa och höra vad valvakorna säger om det hela. De säger att det är dystert, tråkigt och väldigt dåligt för sverige. Vad de inte nämner är att det är en stor del av Sverige som faktiskt vill göra något åt invandringen, men att lyssna på vad folket vill är tydligen helt fel, för alla som vill minska invandringen har tysligen fel.

    Vad hade hänt om SD hade fått 30% ? Hade det varit samma snack då? Hade 30% av folket haft fel då också?
  • Bejje
    ominte skrev 2010-09-19 22:05:24 följande:
    Ja med tanke på vad de vill med sverige skulle det vara dags för en att börja packa och flytta till nåt annat land..
    Varsågod att dra härifrån Skrattande
  • Bejje
    KlasKristian skrev 2010-09-19 22:09:20 följande:
    Jag tror faktiskt det. Folk har funderat på SD och sedan tagit steget då deras tidigare partier mer eller mindre idiotförklarat dem i media. Då känner man sig troligen inte önskvärd.
    Jag har aldrig varit någon S-röstare, men det är nog det sista partiet jag skulle rösta på. Mona Sahlin är ju raka motsatsen mot SD. Så fort man ser henne i media så är hon omsluten av invandrare av diverse oliak färger och hon vill ju snarare skicka hit ännu mer invandrare och hon är ju också för att höja diverse bidrag för de som inte har lust att jobba. Nej fyy fan för henne.
  • Bejje

    Synd att inte Mr. Dorian är kvar i den här tråden. Skulle vilja säga "In your face!" Förhoppningsvis leder det här till att partierna börjar ta invandrarfrågorna på allvar. Problemet är väl att partierna är rädda för att bli kallade rasistpartier om de skulle lägga fram ett förslag till minskad invandring. Folk har så sjukt fel syn på sånt här i Sverige.

    Att minska invandringen är INTE detsamma som rasism. Punkt slut!

  • Bejje
    tinkerbell skrev 2010-09-19 23:11:32 följande:
    tycker vi svenskar borde skämmas för att vi nu har ett sådant parti i vår riksdag som har en så fel bild om hur sverige ska vara,,sverige kommer aldrig att bara vara en kultur,,det finns många kulturer o vi borde bevara den så som den är i dagsläget,sd är ett parti som inte vågar säga rakt ut att de skulle vilja rensa sverige på alla invandrare,,det i min ögon är rasism,,så till min fråga,,vad är det som gör sverige till svenskt?kan sd svara på det så vore jag glad,,o jimmy åkesson ser mer ut som en invandrare än vad jag gör,,,,,han e väl inte hel svensk eller?
    Som Åkesson själv sa så har de flera stycken partimedlemmar som är av utländsk bakgrund, så det om något visar ju att de inte hatar invandrare och är rasister. De vill bara ta tag i invandrarpolitiken och det betyder inte att vi ska göra oss av med alla invandrare som vissa av er verkar tro.

    Att ett parti som SD kommer in i riksdagen är verkligen på tiden. Att de ändå får så många procent och att de har ökat så mycket jämfört med förra valet säger ju bara en sak och de är att Svenska folket vill att invandrarfrågorna ska tas upp i riksdagen. Om allianser skulle försöka ignorera SD så motarbetar de bara svenska folket och kommer göra att SD växer ännu mer framöver.
  • Bejje
    Flor Mariposa skrev 2010-09-20 00:10:04 följande:
    för att små nassar i skramlat ihop pengar till kostym och kommit in i riksdan. Är inte det något att oroa sig för menar du?
    Tvärt om, det är det här som sverige behöver, SD behövs i riksdagen för att få upp ögonen för invandrarfrågor även bland de andra partierna.
  • Bejje
    MirandaSthlm skrev 2010-09-20 01:53:04 följande:
    too late.. Solig
    haha ja, nu är det 4år iaf. Ni kan ha hur mycket facebook grupper ni vill, det hjälps inte Skrattande
Svar på tråden HEJA SD!