• erical

    Smörgåstårta med julia eller polarkaka?Gott?

    Har läst/hört att man kan använda det när man gör smörgåstårta...
    Jag har bara gjort på landgångsbröd för många år sedan ...men blev nu lite sugen på att prova detta.
    Någon som kan säga att det "blir godare" än med vanligt franskbröd som man brukar ha??
    Med Juliakaka tex kan man ju göra en rund tårta...ja vad säger du??

  • Svar på tråden Smörgåstårta med julia eller polarkaka?Gott?
  • inka

    jag tycker det blir jätte gött med juliakaka brukar vi göra

  • pinklady

    Jag tycker det funkar minst lika bra med hönö/juliakaka.... Testa!

  • Kenzie

    Jag gör alltid runda smörgåstårtor med just juliakaka....smarrigt!

  • Fruxo

    jag använder bara hönökaka. smaken e som baken delad. du får prova gör en "halv" tårta med hönö & en med juliakaka & smaka dig fram.

  • erical

    Jag ska nog slå till på att göra med juliakaka då ...fast hönökaka kanske är lite fastare bröd?Juliakakan är ju så mjuk..inte risk för att den blir så där vattnig då?
    Något av det blir det i allafall!
    Tack för svaren!

  • Mollie

    Har ätit med Hönö och tycker den var torr! Har även ätit med Julia och tyckte det inte det heller var så bra, brödet liksom försvann... Men ingen av dessa hade jag gjort själv. Däremot har jag själv gjort på Polar-havor och det var bäst hittills!

  • luvliness

    min pappa har gjort en god med polar kaka och tonfisk rora, det blev supergott!

  • Smajla

    Oj, varför tittade jag in här nu då - vad superhungrig jag blev

  • Smajla

    Å med det inlägget dödade jag en tråd till

Svar på tråden Smörgåstårta med julia eller polarkaka?Gott?