Inlägg från: Anonym (Vän) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vän)

    Änka- Saknar närhet

    Anonym (Mvh Mac) skrev 2017-05-10 14:39:11 följande:

    Hej jag förstår dig fullt ut !! Miste min fru pga en läkar miss endast 34 år och lämnade 4 barn varav det yngsta barnen är 5 år det jag saknar är närhet och beröring vet att inget kan ersätta men vi alla behöver kärlek och frågan är ju om man vågar ta och ge igen


    Beklagar din frus bortgång.

    Alla är vi olika men jag tror också att vi människor behöver närheten och beröringen.

    Jag har en god vän som blev änka för snart ett år sen. Hon sa redan efter några månader att hon saknade att ha en annan nära sig. Att få hålla om någon och bara få ta på en man.

    Det var ingen känsla hon visste hur hon skulle hantera utan lät det vara så en tid, kände en längtan. Efter ytterligare några månader träffade hon en man som hon idag har som särbo. Hon kommer alltid att älska sin man men vet att han aldrig kommer tillbaka.

    Jag tror på att du kommer att våga ha någon nära dig igen. Det kommer inte att betyda att du ersätter din fru. Du lever vidare och måste finnas där för era barn.

    Det är det finaste du kan ge dem och deras mamma, att ge barnen en fin uppväxt och ge de fina minnen av sin mamma. Låt de veta hur mycket hon älskade dem och låt deras minne av henne få leva.

    När du träffar på en ny kvinna kommer din skyddsinstinkt att känna när det är rätt. Den blivande kvinnan kan aldrig bli en ny mamma men hon kan vara med och skänka dina barn glädje och kärlek.

    Kramar till dig
Svar på tråden Änka- Saknar närhet