Inlägg från: Alfons2011 |Visa alla inlägg
  • Alfons2011

    BF ca 13:e Maj 2011

    Hej hej hallå, får man lov att anluta här? Plussade förra måndagen och är i vecka 6+5, tror jag, har inte riktigt/exakt koll på sista dagens mens... :o/
    Tycker det verkar vara en lagom grupp att ansluta sig till. Är bosatt i Helsingborg ;o)

  • Alfons2011

    Hallå ja, jag har ömmande bröst och idag har jag även värk i magen :o/ Har även rosa flytningar och urinet är oxå rosa *nervös* Skall på inskrivningen imorgon och när jag pratade med dem idag så försökte dem lugna mig med att det kan vara urinvägsinfektion...får ju hoppas att det bara är det.


    Någon som haft likande symptom med????

  • Alfons2011
    minya skrev 2010-09-27 21:04:24 följande:
    låter som UVI faktiskt, speciellt med färgat urin. Så du kan nog vara lugn
    Tack....försöker pusta ut lite i förväg...haha
  • Alfons2011
    Nanna84 skrev 2010-09-28 14:55:28 följande:
    Hur gick det på inskrivningen i dag? Var det UVI?

    I dag 'är en glad dag för min del. Var på VUL imorse och fick se ett litet hjärta som slog Glad 
    Alla stress och oro bara försvann och vi låg och tittade nyfiket på den "lilla klumpen". Hade tänkt be om bilder, men man såg absolut ingenting. Fast jag ångrar mig lite nu, det hade varit kul att ha nåt att titta på :) Får väl bli vid RUL istället.

    och nästa vecka är det inskrivning också, vad fort tiden går :)

     
    Hej, jodå det har varit lite turer,,,, blev ingen inskrivning förra veckan då hon skickade oss till Lund för ett VUL pga blödningarna samt att det var lite ovisst om fostret levde :o( Var ganska så ledsen när jag gick därifrån... MEN det visade sig att det lilla livet levde och hade vuxit sen veckan innan. När det gäller UVI så har dem inte hört av sig och då var det inget?! Ska på inskrivningen imorgon (igen) haha.

    Men här rullar det på, har lite små rosa flytningar men dem är sparsamma jämnfört med förra veckan och har bara lite ont i brösten annars inget...eller jo svettas som en hel karl *pust' haha
  • Alfons2011
    Lilymor skrev 2010-10-18 17:50:40 följande:
    Åh, nej... Jag beklagar verkligen! Kan inte föreställa mig att gå igenom något sådant. Håller tummarna för att ni snart är tillbaka på banan igen med en graviditet som leder till ett friskt och välmående barn.

    *kram*
    Tack så mkt....ja nu vill vi att kroppen ska återställa sig så tar vi nya tag. Någonstans får man trösta sig med att allt inte stod rätt till och att kroppen fungerar som den ska och stöter bort det..
    Kram
  • Alfons2011

    Hej hej hallå, ville bara säga hej...om ni minns mig...fick missfall den 15 oktober...Men har idag plussat, (V5) trodde inte att den skulle sitta så snabbt, trodde vi hade sex i en säker period haha...Men fantastiskt är det....Glad är jag och önskar er alla här lycka till i era graviditeter. Jag får hoppa på en tråd som ligger i mina veckor :p
    Kram

Svar på tråden BF ca 13:e Maj 2011