• Mars

    Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!

    Hej lavender,
    jag är alldeles ny här på FL men såg ditt inlägg och är i precis samma sits så jag väntar gärna tillsammans med dig! MK-prov i måndags pga Kub:en och nu olidlig väntan på svar. Vi fick beskedet att vi får brev om allt är ok och att de ringer om det inte är det. Vaktar telefonen konstant och blir livrädd när den ringer... Hoppas att allt går bra för dig.

  • Mars

    hej Mrs West.  Jag kände som rejäl träningsvärk direkt efter provet just där nålen varit. Kände mig i övrigt ganska ok direkt efter men sen när jag varit hemma en stund släppte väl spänningarna och jag blev lite lätt svimfärdig. Men det gick över snabbt efter ompyssling från maken :)
    Jag väntar på snabbanalys och tycker att det känns som en evighet så jag har full förståelse att dina veckor känns långa. Hoppas att allt går bra för dig.

  • Mars

    MIn väntan är över - provet såg bra ut Glad Nu håller jag tummarna för att ni får bra nyheter med.

  • Mars

    TinaLill - tack Glad. Jag hoppas verkligen att det går bra för er med tvillingarna.

    Grattis lavender! Vad skönt att  väntan är över och att ni fick bra besked. Stod det i ert brev att det var en kille? 

    Så fort den första oron släppt har jag nu börjat noja över att det kanske sipprar lite fostervatten... är det någon av er som vet om det kan börja flera dagar efter provtagningen och hur man märker skillnad på rikliga vanliga flytningar och FV i små mängder?

  • Mars

    Tack för omtanken! Glad det var nog bara jag som nojade och hade normala flytningar för idag känns det helt ok igen. Jag känner mest som lite mensvärk/trötthet då och då, men inte några kraftiga sammandragningar hittills. Är i skarven v.13-14 nu. Hoppas att det lugnar ner sig för dig, mrs West.

    Millan, kan tänka mig att ni har en superjobbig helg i väntan på att få veta. Håller tummarna för att ni får bra besked på måndag.

  • Mars

    Åh vad härligt Mrs West, grattis! Glad Vad skönt att det blev ett positivt svar efter all denna väntan. Har tänkt på dig. Hoppas att allt går bra i fortsättningen.

Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!