Inlägg från: Mrs West |Visa alla inlägg
  • Mrs West

    Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!

    Gjorde mkp idag. Har ni haft mkt ont efteråt? Här molar det i magen. Väntar ni på snabbanalys eller grundlig? Jag väntar på grundlig, det känns som låånga veckor.

  • Mrs West

    Härligt lavender! Grattis till sonen! Underbart med snabba besked. Jag känner inget men oroar mig för den lille/lilla ändå. Tycker inte att jag känner bebisen idag.

  • Mrs West

    Hur går det för dig mars? Tror du att det läcker? Jag fick sammandragningar imorse som återkommer när jag rör mig. Pratade med jourhavande gynekologen som beordrade vila. Hur hade ni det med sammandragningar?

  • Mrs West

    Usch millan, hemskt att höra. Hoppas verkligen att ni får ett bra besked på måndag. Du får berätta hur det har gått, jag håller tummarna så hårt jag kan.

  • Mrs West

    Millan 75, hur har det gått för dig? Tänker på dig....

    Jag väntar fortfarande på mitt resultat. Känns som alla som tog prov samtidigt som mig har fått svar och alla har fått bra svar. Det är ju underbart! Men jag vill veta nu! Jäkla grundliga analys....

    Anela, det börjar närma sig för dig, hur går det med magen? Jag skall hålla tummarna för dig den 4:e.

  • Mrs West

    Hej millan,
    usch vad jobbigt. Jag lider med dig. Fruktansvärt svårt att ta ett sådant beslut men man känner nog i hjärtat hur man bör göra.

    Min son är funktionshindrad, han har en ovanlig kromosomavvikelse. Iom att vi har rätt mkt jobb med honom så vill vi så gärna få ett friskt syskon nu. Därför är jag totalt livrädd för vad testet kommer att visa. Vi orkar inte med 2 funktionshindrade barn så är detta barnet skadat kommer vi att ställas inför samma situation som er.

    Jag hoppas att ni kommer över sorgen och snart kan bli gravida igen, varma goa styrkekramar till dig.

  • Mrs West

    Härligt tinalill! Grattis till de friska flickorna!

    Jag väntar fortfarande, nu har det gått 2 veckor och 1 dag. Tänkte ringa på måndag och se hur det går för dem. Åhh, vad jag vill ha ett svar!!! Och ett bra svar!!!

  • Mrs West

    Rundabullar, tråkigt med dåliga kubsiffror. Fvp går säkert fint. Risken är inte så stor att nåt går fel. Se till att ta det lite lugnt dagarna efter bara. Jag hoppas också på svar denna veckan. Får jag inte det innan helgen blir jag tokig.

  • Mrs West

    Tack för era grattis, det känns så underbart att ha fått detta beskedet. I morn blir det mammaklädershopping! Och idag har vi fått reda på att vi väntar en liten FLICKA, heeelt underbart!!!

    Rundabullar, jag tycker att ni gjorde ett klokt beslut. 1/100 är ingenting. Jag vet en som hade 1/38 och en som hade 1/75 och båda deras bebbar var friska. Såg ul så fint ut tycker jag gott att ni kan lita till det.

    Trevlig helg på er!!

Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!