Inlägg från: curlysun |Visa alla inlägg
  • curlysun

    Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!

    Hej jag ska göra fvp den 18/2 pga att vi redan har en son med trisomi 21.är jätte rädd med för missfall och resultatet. Lycka till hoppas allt går bra för dig.

  • curlysun

    Jag har aldrig gjort kub test och när jag blev gravid med varan son så var jag 29 år och tyckte inte vi skulle riskera gör tests eftersom vi hade en svår start med första graviditeten med blödningar i vecka 5 och alla trodde att det var missfall men man upptäckte 3 vecka senare att det fanns ett hjärtat som slog så vi ville inte göra fvp.sen kom han 4 veckor tidigare med DS och hjärtfel.han mår bra faktiskt mycket pigg och nyfiken .jag var mycket ledsen att han har DS och förstår inte varför vårt första barn som vi försökte göra allt rätt med i grav. fick DS. Sen är det ju så att DS är inte det värsta ett barn kan ha men det har jag lärt mig senare. I denna grav. har allt sett bra ut tills nu. Det enda jag var orolig för var när jag var kräksjuk i vecka 8. Hur många barn har du?du skrev nåt från blödningar.har du haft blödningar i denna grav.?

  • curlysun

    Som jag vet finns det en snabbanalys (svaret tar 1 vecka) var man kollar om barnet har trisomi 13,18 eller 21 det är de vanliga kromosomavvikelse sen finns det en analys som tar längre med svar ,jag tror 2 eller 3 veckor men det gör man oftas om man kan har nåt ärftligt fel(ovanliga kromosomavvikelse) men då vet jag inte vilka det är.

  • curlysun

    Ja det är det verkligen.sen har min BM bara pratat från snabbanalysen måste man säga själv om man vill ha hela analysen också?så många frågar i mitt huvud man blir ju knäpp

  • curlysun
    emilia05 skrev 2013-02-09 08:33:02 följande:
    Tänker på er alla som väntar på svar. Själv fick jag vänta nästan fyra veckor, så jag vet hur det känns. Kramar till er alla!!

    Tack så jätte mycket
  • curlysun

    Jag ska ta det lugnt en vecka iaf. Och jag ska tvätta magen med hibiscrub kvällen innan, rena laken och kläder och sen på morgonen ska jag duscha igen med hibiscrub innan jag åker till fvp .har läst att det minska infektionsrisken.

  • curlysun
    emilia05 skrev 2013-02-14 15:34:52 följande:
    Tjejer det kommer att gå bra!! Tänker på er! På mig badda de magen med jod, före sticket.

    Tack vi får återkomma när det är gjort hur det gick med allt. LinaLinnea min man köpte det på apoteket men det finns nåt som heter descutan som han ville köpa egentligen men det fanns inte just då men det spelar ingen roll vad du köpa av de 2 .
Svar på tråden Väntan för och efter MKP/FVP - kom in här!