• MammaHela

    Planera för syskon, utomvkeds i bagaget.

    Jag planerar inga barn just nu. Men jag fick ett x i somras och på mig så syntes det ett jättestarkt strek på testet. Men så fick jag ont några dagare senare och fick åka in. De såg inget i livmodern, men inte heller nått någon annanstans.

    Fick ta HCH prover efter 2 dagare, sen åkte jag på semester (den var inplanderad och var i sverige).Började blöda på semestern och trodde det var missfall.

    Samma dag som vi skulle åka hem så fick jag skitont, åkte hem och dagen efter hade jag så ont att jag inte kunde stå upp. Blev inlagd och denna gång hittade de ett X i äggledaren på häger sida.

    Men mig opererade de inte, utan de gav mig cellgifter eftersom de upptäckte det så tidigt och äggledaren inte hade gått sönder.

    Efter det fick jag ta hcgprover tills det var nere på 0.

    Men jag har läst mig till att en kvinna som inte har fått X innan har en risk på 1:150 att få ett X, men vi som redan har haft har en risk på 1:10 att få det igen.

    Så blir jag gravid igen kommer jag att kräva ett supertidigt VUL.


    T är bra på att laga trasiga hjärtan.....
  • MammaHela
    Ofeigur skrev 2010-10-28 09:56:42 följande:
    Jag fick ett x i juli och ska in på vul på måndag i v 6+4 och det har jag själv fixat med en privat gyn. på kk ville dom vänta till v 7+6 innan dom gjorde det. Hon sa att det inte kommer att synas ngt alls innan dess men det sa inte  hon på den privata gyn.
    Det borde väl gå att se om det är ngt överhuvudtaget eller och livmodern är helt tom tycker man ju.
    Ja på mig såg de i v 5 att jag var gravid för ett år sen.

    Sen när jag hade x:et så såg det att det inte fanns nått i livmodern, det ska synas att det finns nått där då. Man kanske inte ser ett foster, men de ser en uppluckring.
    T är bra på att laga trasiga hjärtan.....
  • MammaHela
    Ofeigur skrev 2010-11-01 21:48:23 följande:
    var på vul idag och han såg att det fanns ngt i livmodern! skönt att veta efter x =)
    T är bra på att laga trasiga hjärtan.....
Svar på tråden Planera för syskon, utomvkeds i bagaget.