• Ärta

    Del 6 Göteborgsbebisar Jan-Feb-Mars 2010

    Lägger till!

  • Ärta

    Nu börjar jag planera spa i mitt huvud! :)
    Får lägga undan lite pengar så jag är redo.

  • Ärta

    Nu måste jag skryta lite. Jag slutade ju äta godis för snart fyra veckor sedan och har faktiskt gått ner fyra kilo! Dagens BMI ligger på 26.1 så börjar jag närma mig normalviktig.

    Mrs White - skönt att det gick bra med I när hon trillade. Alla barn slår sig och i de flesta fall går det bra. Saga slår sig mest hela tiden just nu... Hon klättrar på allt som är i lagom höjd och jag kan omöjligt sitta bredvid henne hela dagarna. Dock blir det ju inte så höga fall, men det är ju huvudet som landar hårdast...

  • Ärta

    Ja Gud det förstår jag att det går långsamt nu. Du såg så fin ut sist vi träffades så jag trodde faktiskt att du var nere på normal redan. Fast BMI är ju ett värdelöst sätt att mäta. Har jag ett BMI på 25 är jag rätt tjock eftersom jag har så lite muskler. Får nog börja träna lite snart också så jag får en fin kropp. Beach 2011 ska bli underbar!

  • Ärta

    Tidvatten - torsdag kanske? T slutar 13.00 men fram tills dess har jag inga planer.

  • Ärta

    Jag syndade faktiskt igår kväll med chips, popcorn, cola och choklad! Men en gång i månaden får man väl svulla. Hade glömt äta lunch igår så efter middagen var jag fortfarande sugen...
    Lessin learned. Jag måste äta lunch!

  • Ärta

    Åh stackars lilla I! Hoppas hon mår bättre snart.

    Fru Vero - det går rätt mycket snuvor nu. På min mans jobb är det en hel hög som varit hemma med svår hosta. Flera har käkat morfin-hostmedicin. Men visst. Han är ju inte döende om han inte har feber, men ibland kan det vara tungt ändå. :)
    När jag är sjuk är det extremt synd om mig.

  • Ärta

    Ja Emma och Theo har haft vattkoppor. Det var när de gick på dagis och E har några snygga ärr i ansiktet. ;)
    Någonstans i bakhuvudet hör jag en röst som säger att om spädbarn får vattkoppor kan de ändå få det igen. Men hur sant det är vet jag inte för jag minns inte alls var jag hört det.

    Är det någon som vill komma ut hit på Torsdag? Vi är hemma från klockan nio. :)

  • Ärta

    Ska vi skjuta på det till nästa vecka då? Ska kolla min kalender och se så vi inte har något bara. Torsdag är för mig en rätt bra dag för då slutar inte Theo förens 13.

  • Ärta

    Eller vet ni vad? Onsdagen den 22a har jag alla barnen hemma för då är det studiedag. Är det någon som kan då?

Svar på tråden Del 6 Göteborgsbebisar Jan-Feb-Mars 2010