Inlägg från: polly P |Visa alla inlägg
  • polly P

    Del 6 Göteborgsbebisar Jan-Feb-Mars 2010

    Idag fick jag reda på att en barndomspolares 3 åriga son har dött. jag har nog lipat typ hela dagen idag. så ledsen för hennes skull att hennes prins inte finns kvar =(((
  • polly P
    kompisens barn fyllde 3 år för ca 2v sen. samma v fick han ont i huvudet o läkarna trodde det var migrän. 1v senare fick han åka till akuten igen. då hittade de en jättestor hjärtumör, gick inte att göra något åt det. de fick söva ner honom o föräldrarna fick bestämma om de skulle stänga av respiratorn =( helt ofattbart och jättesorgligt!

  • polly P
    grattis ingrid på namnsdagen! Skrattande

    vi har haft sjukstuga i 3v nu. skittråkigt. bläää. linnéa sover jätteoroligt på nätterna nu åså. inte så konstigt när det är massa snor i näsan hela tiden. men annars är det bra. sambon har skärpt till sig ordentligt sista månaden o hjälper mig massor med linnéa utan att gnälla! varför kunde det inte vara så från början? hehe. men jag är jätteglad nu =) han har nattat henne ALLA dagar denna veckan!!?! annars brukar jag alltid natta henne. jättelyx för mig. för då kan jag pumpa medan han nattar ist för att jag först måsta natta o sen pumpa. så sen kan vi mysa lite ihop framför tvn eftersom vi brukar bli klara samtidigt. idag ska jag även iväg o gå på bio o se min favo persbrandt i 2h! NAAAAAJS!
  • polly P

    har typ alltid pumpat på kvällen så det går av bara farten. fast det är neeedran tråkigt. hehe. fast jag ser det lite som "egotid". annars får jag ingen egotid alls. vill ju inte att jag ska sina heller. hehe. fast hur länge ska man amma? hum.


  • polly P

    vi är inte överens med hur vi ska göra till våren. jag hoppas att få ett jobb typ i mars/april. linus vill vara pappaledig OCH ha linnéa på förskola. "för att hon ska få träffa barn". så han kan gå hemma flera timmar per dag o ta det lugnt. jag vill helst att han ska vara med henne på heltid och träffa barn genom att skaffa sig nya kompisar som har barn och gå på öf. hehe. får se hur det blir.


Svar på tråden Del 6 Göteborgsbebisar Jan-Feb-Mars 2010