• Picabo

    Del 6 Göteborgsbebisar Jan-Feb-Mars 2010

    MrsCD skrev 2010-10-07 10:02:08 följande:
    B verkar ha selektivt minne, det är ju praktiskt att ha ibland.  Då jag jag säga att jag har lagat all mat under vårt 6-åriga förhållande eftersom jag har lagat småtråkig mat under ett halvår
    Hahaha! Kul med ett gott skratt i allt tråkigt som vi råkar ut för. 

    Jag blev inte så lite chockad idag när jag kom hem till ett hus med ett stort hål i (60x90 cm) på HELT FEL STÄLLE. De hade rivit ut ett fönster som jag precis har renoverat och som verkligen inte skulle bytas. Ska ha kalas för ca 30 pers här hemma på lördag. Så kan det gå om snickarna inte pratar med varandra, och då jobbar de ändå på samma firma. Men de löser det nog, hur är en lång historia och hur dyrt det blir vågar jag inte ens tänka på. 

    Håller tummarna att Isabelle repar sig och att Benke skärper sig. Båda sakerna inom kort!
  • Picabo
    Ärta skrev 2010-10-06 23:14:28 följande:
    The more the merrier Picabo! :)
    Gött, vi är nog uppe i typ 12 nu...
  • Picabo

    Undrar vad stora mängder är? Kusin Fredrik som är här på besök åt 1200 ml välling inatt. 300 ml kl 7, 10, 1 och 4. Fråga henne om det är stora mängder. Han har bajsat en del idag. Han väger typ 11 kg och är 8 mån.  

  • Picabo
    Barboter skrev 2010-10-08 16:08:08 följande:
    Ärta: hon vägrar dricka vätskeersättningen, får försöka med sked när vi kommer hem. Varit ute nästan hela dagen så fått i henne max 2 dl vätska och i stort sett ingen mat idag. Och hon har bajsat fem gånger. Men hon verkar inte slö eller så
    Men 2 dl är nog ganska ok, skulle gissa på att det är mer än vad O får i sig på 2 dagar. Men då ammar han på natten och har ingen rännsk*t. 
    MrsCD skrev 2010-10-08 17:34:52 följande:
    Hade glömt bort att C skulle på afterwork idag. Kul fredagskväll jag fick.  
     Samma med K, fast jag har huset fullt av svärföräldrar och Ks syster med man o barn. Ensamt men fullt av folk ändå. Svärfar o jag rök bara ihop lite idag.
  • Picabo
    Barboter skrev 2010-10-08 18:30:58 följande:
    läste någonstans att de bör få i sig 1 dl/kg de väger. Gissar att O äter något.. för äter han inget och dricker mindre än 2 dl per dag så blir jag orolig =) I äter ju i stort sett ingen mat
    Jo, han äter också, annars hade jag varit orolig. Men ammar hon på natten får hon kanske i sig lite vätska. (försöker bara gripa efter ett strå av pepp)
    MrsCD skrev 2010-10-08 19:28:08 följande:
    Jaha, 8dl för Ingrid då. Det blir det nog om man tänker på att maten innehåller till största delen vatten. Och så två amningar. På tal om amning, hur lång tid tar det innan brösten fattar att de inte behöver producera så mycket mjölk? Jag ammar vid 07 och 08 och sen vid 19 på kvällen och jag trodde att jag skulle få mjölkstockning igår. Hon orkar inte äta allt all mjölk heller så de bli liksom aldrig tomma.
    Brösten kommer ställa in sig, var så säker. Trodde mina skulle sprängas när Hanna trappade ner amningen, men denna gången verkar de fatta grejjen snabbare. Fast jag har inte haft lika överdrivet mycket mjölk denna gång som jag hade med Hanna. Kan ha något att göra med att stressnivån är en aning högre nu. Samt rolighetsnivån, nu när jag har någon jag kan dela alla Os upptåg med. Precis som du sa Vero, inga djupare diskussioner, men de fattar bra mycket när de snart är tre. Mycket mer än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Kände inte världsmånga barn väl innan vi fick Hanna. 

    Kolla va kul jag har haft idag!

     
    " target="_new">



    Flyttade åbäket 10 meter helt själv!
  • Picabo

    hinner inte skriva så mkt nu men även O har stannat i vikt.

    vilka kommer på tisd?

    ärta
    jonna
    vero
    white
    kf
    picabo

    nån mer?

    /O i knät. han skriker 

  • Picabo
    MrsKjF skrev 2010-10-11 20:52:31 följande:
    Tackar!
    Såg på bloggen att utbygget är klart nu, blev det bra? Hantverkarna har nog haft fullt upp hos er, för hos oss har vi knappt sett röken av dem på en hel vecka. Och vi börjar få lite panik nu, vill gärna ha det klart innan flytten.

    Sitter och surfar blocket ikväll. På onsdag kommer en kille från flyttfirman för att se vad vi ska ta med oss till Bryssel och då måste allt vi vill ha med oss vara köpt. Så nu handlar jag cafégrupp, dynor till utemöbler, sänggavel, sängbord, spjälsäng att lämna till J här hemma... Så det blir en del letande....

    Grattis till den stora viktnedgången Jonna, stirra dig inte blind på vågen bara när du mår dåligt. Man måste väl få unna sig lite även om man bantar, eller?
    Hahaha, jag som trott de varit hos dig hela tiden . Nej, vi har inte haft Donald och co här på 3 veckor nu, har bara varit elektrikern och rörkillen (som är persona non grata, även hos Utby bygg) Elektrikern däremot är my man! Vi hade hit de två småkillarna i torsdags, men de gjorde ju bara ett stort hål i huset på fel ställe och fotade ut mitt nyrenoverade fönster. Gör om, gör rätt. 

    Gött med arbetet Jonna! Bra jobbat! Bra med föräldrar! 
  • Picabo

    Jo, förresten KF, vi har haft kakelkillen här för 2 v sen, men han gör mest badrum. Senaste veckan har vi målat och spacklat, fast i omvänd ordning. 

Svar på tråden Del 6 Göteborgsbebisar Jan-Feb-Mars 2010