Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Ni som har en älskare/älskarinna - blir ni kära i den personen?

    Jag är kk med en ung man som är i förhållande. Jag själv är singel. När vi inledde vår relation var jag den upptagna. Hade öppet förhållande med min man. Numera exman. Och ja, min kk har en speciell plats i mitt hjärta. Skulle dock inte vilja leva med honom fullt ut pga åldersskillnaden, jag den äldre. Vi ses lite nu och då när han kan komma loss. På gott i många år.

  • Anonym (Anonym)
    Hursmakardu skrev 2023-03-25 06:31:24 följande:

    Jag har blivit förälskad i min älskarinna. Från att ?bara? ha längtat efter sex o smek så kan jag nu längta ihjäl mig efter att få ta hennes vackra ansikte i mina händer, titta in i hennes vackra ögon o kyssa henne. Längta efter att ligga naken tätt tätt bakom henne, kupa mina händer runt hennes underbara bröst o somna så. Längta efter att äta god mat tillsammans. 


    Jag tror att den dagen man gör mer än att ha sex ( pratar i telefon, fikar, tar en promenad) då ökar risken att någon ska utveckla känslor. 


    Så nu är frågan för mig om jag ska hitta en ny älskarinna eller om jag ska hoppas på att hon vill lämna sin man??..


    Känner med dig. Verkligen. Hur länge har ni träffats? Samma ålder? Mål i livet? Har hon barn? 
    Kan hon ge upp sin relation utan missöden?
  • Anonym (Anonym)
    Hursmakardu skrev 2023-03-25 11:03:49 följande:
    vi har träffats i flera år o är båda gifta med barn. Så mycket som står på spel??.
    Svårt läge. Vet du vad hon känner för dig?
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Frun) skrev 2023-04-23 13:07:00 följande:
    Jag har inte alltid haft en älskare och inte riktigt under alla år.

    Men troligen för att jag gör ungefär som alla andra som lyckas undvika det. 
    Typ genom att inte väcka misstankar och undvika vara slarvig..?
    Inte väcka misstankar och undvika vara slarvig? Hur? Den mannen som är otrogen med mig är extremt försiktig. Oftast iaf. En gång mötes vi fast hans sambo var i närheten. Fick nästan mig att avstå, men träffade han ändå. Kunde inte hålla mig. I efterhand tycker jag det var väldigt vågat. Han tyckte nog det själv också. Vi hörs nästan bara på hans iniativ. Dagtid. Vardagar. Kan gå veckor emellan kontakt. Då blir jag orolig att han "glömt" mig. 
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Frun) skrev 2023-04-23 16:06:50 följande:
    Att inte vara slarvig är enkelt när man inte är en slarvig person. I det här fallet att inte ta onödiga risker. Men att berätta hur går nog inte för den som inte redan vet.
    Om man känner till någon som har blivit avslöjad så tror jag att man vet att det var på grund av slarv. Om man känner någon som är slarvig i vanliga livet så tror jag att man förstår.
    Att helt enkelt avstå från att mötas om partnern är i närheten är väl att välja att inte ta onödiga risker.

    Min älskare brukar också bli orolig ibland att jag "glömt" honom. Men när vi träffas så märker han helt säkert att jag inte glömt
    Ja det är lätt att tro att man är bortglömd när man inget hör på flera veckor. Hur tar ni kontakt med varandra? Är det du som styr eller kan han kontakta dig? Vi använder Snap där allt försvinner. 
Svar på tråden Ni som har en älskare/älskarinna - blir ni kära i den personen?