Inlägg från: Anonym (Hemlig kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hemlig kvinna)

    Ni som har en älskare/älskarinna - blir ni kära i den personen?

    Anonym (Frun) skrev 2023-04-26 08:37:43 följande:
    T ex hemlig kontantkortstelefon, använder och förvarar den på säkert sätt. Hemlig webmail. Chat och annat där det påstås vara säkert.
    Hemlig dator. Fick ta gamla jobbdatorn utan hårddisk, en kollega installerade nya hårddiskar till mig och alla som önskade. Nog fler än jag som inte berättat hemma om den datorn. Så jag lämnar inga spår på min vanliga dator.
    När man vänjer sig vid vissa rutiner så blir det bara en vana och inte alls svårt eller komplicerat, tvärtom roligt och inspirerande, om man tar det på rätt sätt.
    Skulle tro det är fler än jag som gör såhär?
    Du är garanterat inte ensam. Jag gör ungefär likadant, hittills utan upptäckt. Jag tror jag är lite sexberoende men har ändå förnuft att hålla det på nivåer som gör att det kan passa in i mitt vanliga jobbschema. 

    Jag reser mycket i mitt jobb som säljande HR-konsult och har flera älskare runtom i landet. Har en speciell mobil bara för kontakter med mina älskare. Har den på jobbet i ett låst skåp och använder den bara när det är nödvändigt. 

    Nästa bit är att jag inte vill bli smittad av något, så mina partners måste visa upp nytaget test med jämna mellanrum. Väljer man partners som har några hjärnceller kvar är det heller inga problem. 

    Sammantaget för att komma till kärnan av detta, jag njuter verkligen av livet. Jag får kuk när jag vill, männen jag träffar har oftast fruar som inte är intresserade av sex och när dom kommer till mig är jag deras gudinna som dom gör vadsomhelst för. Oftast älskar vi flera gånger på raken om dom orkar.

    Jag har ett underbart liv!
Svar på tråden Ni som har en älskare/älskarinna - blir ni kära i den personen?