• 1 Tea

    plus efter ivf

    Grav.testet visade ett PLUS på ruvardag 14! Det känns overkligt och jag vågar inte tro att det är sant. Om 2 och en halv vecka är det dags för ultraljud. Jag hoppas verkligen att det finns ett (eller två) hjärta som slår då.

    Finns det några andra där ute som just fått ett PLUS efter IVF? 

  • Svar på tråden plus efter ivf
  • 1 Tea
    MissPearl skrev 2010-09-18 14:40:16 följande:
    Grattiis!!
    Jag fick plus i söndags efter FET! Vi gjorde IVF i våras så detta var vårt första försök i naturlig cykel!
    Har verkligen inte fattat att vi äntligen ska ha barn!
    Har ni försökt länge?
    Grattis till dig också!

    Var har försökt bli gravida i snart 3 och ett halvt år. Det var vår första IVF.
  • 1 Tea
    fröken 1981 skrev 2010-09-18 15:38:27 följande:
    Hej!
    Har precis plussat på RD12. Så nu väntar jg bara på riktiga TD 22/9 så jag kan ringa till Sahlgrenska. Det är vår första ivf och vi fick bara ett enda ägg som blev befruktat.
    Grattis och välkommen till dig också!
  • 1 Tea
    Micoja skrev 2010-09-18 20:55:01 följande:
    Hej. Vill bara tala om att jag ÄLSKAR dom här trådarna!!! Dom ger oss som inte än fått något plus än HOPP att få det!!! Kram o STORT GRATTIS på er tjejer!!!
    Tackar. Hoppas du snart också får ett plus.
  • 1 Tea
    denita skrev 2010-09-21 19:39:07 följande:
    Grattis alla! Jag testade svagt plus i morse, på RD 12. Vågar inte tro det, ska testa igen på TD som är den 26 sep. Men ska försöka njuta förstås :) Har gjort tre IVF, ett tidigt MF, ett som blev neg och nu detta. Tredje gången gillt kanske :))))
    Grattis! 
  • 1 Tea
    Angelique skrev 2010-09-22 21:02:05 följande:
    Hej allihop,

    jag hoppas in här. Plussade idag efter vår tredje IVF (tjuvtestade dock plus redan i lördags).

    Är ni oroliga för missfall? Det är jag, även om jag självklart försöker låta bli. Men varje litet stick i magen känns som domedagen....

    Vad avstår ni från att äta och dricka? Hur gör ni med sex?

    Ska bli roligt att följas åt hela vägen in i mål!!
    Grattis! 

    Vi har haft missfall tidigare i v6 +3 så visst finns oron för missfall. Tror att det kommer kännas lite extra nervöst på måndag när jag är precis på samma dag som missfallet. Men jag känner mig faktiskt ganska lugn. Det blir inte bättre av att oroa sig utan snarare sämre.

    Jag äter folsyra och E-vitamin. Annars försöker jag äta varierat och mycket frukt och grönsaker. Har dragit ner på te och cola (dricker inte kaffe i vanliga fall heller).

    Vi har tagit det väldigt lugnt med sex efter äggplock men egentligen tror jag inte att det är någon fara. Precis efter äggplock finns ju infektionsrisken men sen ska det inte vara några problem. Vi fick inga instruktioner från vår klinik mer än att jag inte skulle hoppa runt cch träna hårt under några veckor efter äggplock och nu under den första tiden som gravid.  
  • 1 Tea

    Har ni ringt mödravården? Jag vet inte om jag vågar ringa innan vi varit på ultraljudet men sjuksköterskan på vår klinik sa att det kunde vara kö så att det var bra att ringa så fort som möjligt. 

  • 1 Tea
    fröken 1981 skrev 2010-09-23 11:40:36 följande:
    Jag tänker som du att jag vill ju gärna vänta med att ringa mödrarvården innan. I vilken vecka kommer du vara när du gör första ultraljudet? Jag ska göra det på sjukhuset här hemma å de frågade mig i vilken vecka det var tänkt att jag skulle göra det, hur ska jag kunna veta det? De sa inget om vilken vecka när jag pratade med SU.
    Jag kommer att vara i v. 7+5
  • 1 Tea
    Gullvippan skrev 2010-09-24 10:25:17 följande:
    Hoppar gärna in här eftersom jag plussade idag efter vårt 3e IVF! Glad

    Vi fick missfall vid vårt förra IVF som gav pluss och sen visade det sig vid det första UL efter vecka 7 att det slutat växa och vi fått MA så jag kan nog inte slappna av och glädjas riktigt innan vi har varit där om 3 veckor. Men det känns på något konstigt sätt mer positivt denna gången så jag hoppas vi kan få behålla vårt pyre hela vägen.

    De sa till mig idag när jag ringde om reslutatet att jag borde ringa och boka tid på mödrarvården så fort som möjligt eftersom det kan vara lite väntetid och inte vänta tills efter UL som jag hade tänkt först.
    Jag hade också tänkt ringa mödravården efter VUL men sjuksköterskan på vår klinik tyckte att vi skulle ringa så fort som möjligt. Så jag ringde i torsdags och ska på inskrivningssamtal den 20 okt. 
  • 1 Tea
    fröken 1981 skrev 2010-09-24 21:02:55 följande:
    Har nu fått tid för ultraljud så nu går jag bara å väntar för att få höra att allt är ok. 5/10 ska vi dit, ska bli så spännande!
    Vi ska på VUL den 6okt. 
  • 1 Tea
    Angelique skrev 2010-09-24 22:07:28 följande:
    Testade med ett Cb Digital idag igen. Det hade slagit om till 2-3 v. ( i måndags stod det 1-2 v). Skönt!!
    Underbart!
  • 1 Tea
    Veritaslux skrev 2010-10-01 17:49:50 följande:
    Jag har plussat. Idag!!!!  Vi gjorde vårt första färskförsök i juni, en toppfin blastocyst som ändå inte tog sig. Efter det tog jag ett break från FL över sommaren. Men sedan blev det ett längre break än så. Bestämde mig för att denna gång hålla mig borta från alla "vi som ruvar tillsammans trådar". Kände att jag inte orkade.

    Fick i alla fall tillbaka den andra toppfina blastocysten från befruktningen, som legat i frysen under semestern. Och det tog sig!!! Det tog sig. Jag är svimfärdig av lycka. Kan knappt förstå att JAG efter nästan tre års kämpande ÄNTLIGEN får skriva att jag är GRAVID!!!!

    Grattis säger jag också till alla som befinner sig i ett lyckorus!
    Grattis det är en underbar känsla att få säga att man är gravid!
  • 1 Tea
    Elsasmama skrev 2010-10-08 13:30:15 följande:
    Är just nu i sjunde himlen!! Men vi fick såklart vänta extra läänge i väntrummet på vår VUL igår och när jag låg därinne med benen i vädret sa vår läkare inte nåt på en lång stund(kändes det som) men sedan visade han på skärmen hur ett litet Hjärta pulserade! Det var helt magiskt! Tänk att det pulserar ett annat litet hjärta därinne!
    Grattis!
    Var själv på VUL i onsdags och fick se ett litet hjärta slå! Nu vågar jag tro lite mer. 
  • 1 Tea
    mammiz83 skrev 2010-10-08 07:48:10 följande:
    jag lämnar detta forum nu, det är konstaterat att jag väntar missfall, inte barn
    NEJ, vad jobbigt! kram
Svar på tråden plus efter ivf