Inlägg från: Patricia84 |Visa alla inlägg
  • Patricia84

    Mobbning i förskolan (långt)

    Marlo001 skrev 2011-02-03 18:14:25 följande:
    Vi har en son på 5,5 år som utsatts för slag/glåpord/knuffar m.m av ett annat barn sen i höstas.
    Vi har haft 2 möten med personal och rektor, vilket gav resultat i början.
    Nu efter jullovet har sonen börjat med att inte alltid vill gå till dagis igen. På dagarna säger han ofta till personalen att han har ont i huvudet, ont i magen. I måndags så hade han gömt sig för personalen när det var dags att gå ut.

    När jag hämtade häromdagen såg jag sonen komma gåendes runt hörnet på lekplatsen, men sin plågoande bakom sig och han (plågoanden) slår min son i ryggen, HÅRT 2 ggr. Sonen gråter givetvis. Då rinner bägaren över och jag går fram och tar tag i jackan på ungen. Sätter mig ner på huk och fräser till honom att så gör man inte! Man slås INTE! - Säg förlåt!
    Personalen som är ute på gården säger ingenting!!

    Samma kväll ringe jag till plågoandens föräldrar och berättade vad som hänt. Mamman hade inte fått någon info från personalen på dagis om vad som hänt..

    Nu idag när jag hämtade pratade jag med förskolechefen om att jag ville ha till ett nytt möte, varpå hon säger att hon redan har försökt att nå rektorn för att boka upp ett nytt möte med oss. Antagligen för att jag tog tag i plågoanden och sa till honom på skarpen.

    Någon med liknande erfarenhet?
    Gammal tråd, men hoppas d gick bra för dej/ er!
Svar på tråden Mobbning i förskolan (långt)