Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater

    han dricker mellan 2-4 folköl om dagen..normalt ?

    Anonym (hmmm???) skrev 2010-11-03 14:09:42 följande:
     jag menar vi pratar ju om barn o så, vill inte ha en pappa till mina barn som dricker öl varje dag...EN folköl gör inget för mig, det e lungt..men fler tycker jag inte är normalt en vardag. 
    Då är ju valet lätt, skaffa inte barn! Om han inte redan idag slutar dricka, kommer han inte att vilja sluta sen heller. Och om det inte är ett alternativ for dig, så är ju valet lätt.

    Jag skulle bli tokig om den jag levde med dikterade vad jag kunde och inte kunde dricka eller äta. Jag tycker inte några ol är hela världen så länge det inte är ett problem. Men du ser det ju redan som ett problem, så det är ju upp till dig vad du gor for att losa det. Att konstant tjata på honom om det kommer inte att losa något.
  • Tow2Mater
    Queenie70 skrev 2010-11-03 14:44:46 följande:
    Kanske hinner han med en eller två i bilen hem från jobbet också....
    WTF, det var det värta jag hort. Anklaga nån som kanske bara gillar att ta ett par ol om kvällarna for olaglighet och att kora onykter??
  • Tow2Mater
    Queenie70 skrev 2010-11-03 14:51:35 följande:

    I bilen, eller i garaget eller i källaren...hos grannen...whatever...Poängen som du missade i din upprördhet handlar om att det kanske bara är toppen av isberget som TS ser.


    Och om det JAG skrev var det värsta du hört utgår jag ifrån att du är rätt ny på FL


    Så du jämställer att dricka ett par öl medans man kör bil med att dricka ett par var som helst?? Inte ny på FL, men ja bland det värsta jag hört här faktist. Snacka om ogrundade anklagelser.
  • Tow2Mater
    Anonym (hmmm???) skrev 2010-11-03 14:55:57 följande:
    han säger ju själv att han är svag för alkohol...han har sagt det... då är det väll ett problem..
    Inte nödvändigtvis. Att man dricker en del behöver inte automatiskt leda till mer. Men om han tycker det är ett problem är det väl det.
Svar på tråden han dricker mellan 2-4 folköl om dagen..normalt ?