• Lillan15

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Bullen73: Lycka till i mo. håller tummarna för dig. Själv är jag sprutare dag 4. (långa metoden).
    Ang. vinet... jag har oxå druckit nu under beh. Nu skall jag sluta i alla fall. Nått kul måste man väl få ha. 

  • Lillan15
    Kattflickan: Lycka till på KUB:en på onsdag!

    Germany: Hoppas det gick bra för dig idag.

    Linn73:  Jaha, så man kan spruta så länge. Sprutdag 10 idag för mig. Väntar på besked om ÄP i mo. Troligtvis blir det på tors. el. fre. denna vecka. Var går du?
     
    Germany:   Din utredningsläkare har nog fel. Min dr. var oxå negativ till mig ang. mina dåliga resultat vid ÄP. Brukar endast få ut 4 st. varav 2 omogna. 1 befruktat. Men som du vet, så kom vår dotter av det enda ägget.

    Nu skall vi alla bli gravida, och få ett 2013 barn!
  • Lillan15
    Tack Germany! I mo. sticker vi mot kliniken. Skall infinna oss kl. 8.00 på fre. Nervös/hoppas så Skål Trevlig helg på er tjejer
  • Lillan15

    Mary 84: Lycka till med IVF:en! Jag tycker du ska försöka nu med IVF. Jag har en dotter. Gjort 2 syskonförsök, som inte lett någon vart, tyvärr. Väntar nu på mens, ska då köra igång igen.

  • Lillan15

    Mary 84: Känner med dig. Jag är oxå ledsen och deprimerad över dåligt med ägg. Med dottern fick jag ut 4 ägg, men bara 1 befruktades, och det blev vår älskade dotter! Så vi kanske inte ska ge upp hoppet ännu?!

  • Lillan15
    germany skrev 2012-11-11 09:46:03 följande:
    Vad bra att du hade kvar av dina tidigare progynon.
    Jag har alltid hunnit få mens innan TD så denna gång fick jag progynon, och trots att min slemhinna var 12,7 mm tjock så skulle jag ta 2 tabletter progynon 2 mg  / dag (dvs 1 morgon & 1 kväll). Om din styrka är detsamma så ta 1 tablett 2 ggr /dag du också då din slemhinna dessutom är tunnare än min. Det gör alla ggr mer gott än skada i ditt fall.

    Jag gör precis som du skriver, har alltid mina crinone stående i rätt riktning och skakar dessutom så att allt innehåll ligger längst ut. Har nu löst det hela med att min man får hjälpa mig varje morgon att trycka ut innehållet sedan jag själv fört in den. Jag får liksom inget bra och kraftigt tryck när jag försöker pressa ihop den. Mannen får dock till det perfekt, puh! Skrattande 

    Återigen, tycker du är jätteduktig som tar dig fram längs denna resa på egen hand.
    Har du vänner / familj att prata lite med eller är du ensam i planerna helt och hållet?
    Tur att vi har varandra här, det hjälper en hel del. Hjärta
    Hej!
    Undrar varför jag aldrig fått pröva Progynon? Har alltid fått mens innan TD. Min slemhinna var 12 mm.  
  • Lillan15
    Pippi70 skrev 2012-11-11 13:15:25 följande:
    Tack germany för din omtanke! Blir alldeles rörd, du är en fin vän!

    Du frågade om hur det blir nu om inte min mens dyker upp nångång... Hade inga svar på det... Hade mer eller mindre gett upp detta med IVF ..

    Men i går kom den!!!! :)
    Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra... Eftersom jag inte trodde att min mens skulle komma har jag inte pratat med kliniken om vilken medicin jag ska ta nu... Har fått olika ordinationer.

    En läkare ville att jag skulle börja dag ett eftersom det kunde gynna mig .. Men idag är det dag två .. Vill absolut börja i kväll .. Men ska jag ta menopur eller gonal f??? Har båda hemma..
    Vet inte vad de är för skillnad och varför jag först skulle ta menopur och att de sen ändrade till gonal f.
    Och sist jag var där visste de inte riktigt...
    Hur hade ni gjort? Någon som vet vad det är för skillnad??

    Kan inte ringa idag då de har stängt i Falun på helgerna.

    Kram på er !!!

    Ta Gonal-F. Jag blev gravid på den. Har annars fått Menopur utskrivet, men den har funkat dåligt på mig (är 39 år). Lycka till!
  • Lillan15
    lyckligtlottad1234 skrev 2012-11-18 21:37:37 följande:
    Fy vad tråkigt germany! :( Varma tankar till dig! 

    Linn: Vad kul med nytt försök! och att ha kommit fram i ÄD kön är inte illa heller med tanke på den långa kötiden!

    Skriver sällan i tråden men läser lite hur det går för alla. Själv fick jag pluss förra veckan på min fjälde äggdonationsbehandling i Finland. Är jätteglad att det tig sig för första gången, för det ger ju hopp om att min kropp faktiskt KAN bli gravid. men jag vågar inte glädjas åt själva graviditeten riktigt än. jag vill se ett hjärta picka innan jag vågar tro på detta. 

    Vilken klinik går du på? Vi funderar oxå på ÄD i Finland. Lycka till!
  • Lillan15
    Hoppfull02 skrev 2013-06-17 03:57:38 följande:
    Grattis Sjohasten! Roligt men en solskens historia.

    Cff, min lakare sa samma sak att det inte visade sig gora nan skillnad med hogre doser an 300. Jag tanker som sa att de bara gav mina agg 5-10% chans med IVF pga av den daliga kvaliten sa det ar nog lika bra att lagga pengarna pa AD med en gang. Jag kommer att bara barnet i 9 manader sa jag kanner att oavsett ifall det ar mina agg eller ej sa kommer barnet att kannas som mitt.

    MRE,
    Vi gar pa Reprogenesis i Brno utanfor Prague.   AD med ICSI kostar 4500 Euros och det inkluderar medicinen for donorn.

          

    Lägg pengarna på ÄD istället, det kommer vi göra nu. Står i kö i Finland. Dock så gör vi ett sista IVF försök i augusti i väntan på donator. Känner mig återigen hoppfull! Lycka till Plus
  • Lillan15
    Anemon skrev 2013-08-07 11:26:27 följande:

    Skrev en del i trådens start men har inte varit så aktiv senaste tiden men läser det mesta...
    Ni som undrat över Falun....jag har vid de senaste testerna haft mycket lågt AMH...0,27 och är nu 40 år....har trots det fått göra behandlingar i Falun i höstas och även nu i vår.
    Jag blev oerhört väl bemött dels på telefon av deras läkare och sedan via hemortsläkare som skrev ut DHEA. Då vår hemortsläkare sedan var bortrest när vi ville göra behandling gjorde vi hela behandlingen i Falun och fortsattse sedan så.
    En av deras läkare är lite svårpratad på telefon men väldigt vänlig när man träffar honom. Även den andra läkaren är väldigt sympatisk. Sköterskorna har varit fantastiska.

    Min erfarenhet var att de tittade på hela min historik, tidigare behandlingar och provsvar, när de lade upp en behandlingsplan. Min upplevelse är att de tittar mer på individen och jag fick ett helt nytt protokoll via dem som gav mycket bättre kvalitet tillsammans med DHEA. Jag rekommenderar verkligen Falun och önskar att vi bytt till dem tidigare även om vi ännu inte lyckats nå vårt mål och nu skiftat spår och i stället väljer ÄD.



    Vart gör ni ÄD?
  • Lillan15
    micke78 skrev 2013-08-08 21:29:42 följande:
    Ja, jag hade mycket mera ägglossningssmärtor och det är ett riktigt gott tecken på mig, då jag nästan inte har känt av ägglossningen sen jag tog bort min ena äggstock för 1,5 år sen.
    Jag fick ägglossning samma tid som innan jag började dhea tror jag. Kollade första månaden och fick positiv dag 12 som jag brukar. Mina stickor var som dina, först stark, sen svag (och jag var säker på att jag hade missat), men den blev den positiv. Så inte ge upp än:) Kolla med stickan morgon och kväll, men vänta 4 timmar före du kissar. När brukar du ha ägglossning då? Alla gångar jag kollat så får jag positiv test på dag 12.
    En annan sak, min mens har blivit 2 dagar längre och det är också ett jättebra. Jag hade oftast 26/27 dagar, nu efter dhea är den på 28/29. Det är visst ett typiskt tecken på oss med få ägg att man har lite kort cykel.
    Prata inte om DHEA, tack. IVF:en har aldrig gått sämre för mig. 2 ägg ut, inget befruktat. Fick sen mens oxå med denna med. Typ 6-7 veckor.
    Men nu är jag igång igen utan dhea. Nu testas Melatonin och Prednisolon istället.

    Lycka till alla kämpare!   
  • Lillan15
    Zwillinge86 skrev 2013-10-11 20:08:56 följande:
    Ingen annan som har lite puregon eller menopur som ni kan tänka er att sälja?
    Hej!

    Jag har Menopur i kyskåpet! Inboxa mig om du vill...


  • Lillan15
    Frazze skrev 2017-08-13 09:30:22 följande:
    Åh det låter ju bra, men vid dag 19 så hade vi tyvärr inte sexat på typ 5 dagar innan. Jag känner absolut inget så en nidis var det då absolut inte i alla fall. Men nu vet jag ju om att mn kan få blödning vid äl oxå så då kan man ju köra en gång då med. Jag fick ju en liten blödnimg bara under morgonen och sen när jag stoppade in en lurinus så sög den upp det lilla som var. Jag var nästan helt säker på att det var en nidis alltså. Surt
    Hej!
    Kan man ha AMH på 5,1?


Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH