Inlägg från: Rufsas |Visa alla inlägg
  • Rufsas

    Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag:

    Att man är mamman från Hades om man inte ammar till barnet är minst 3 år gammalt.

  • Rufsas

    Om man inte tvättar sig med T-röd efter ett toalettbesök är man det äckligaste som finns och borde inte få leva.

    Om man som förälder låter barnen leva rövare på förskola/skola så är det ALLTID pedagogernas fel. herregud, barnet måste ju få uttrycka sina känslor.

  • Rufsas
    inyourface skrev 2010-11-18 16:05:22 följande:
    Att man alltid ska misstänka sin partner för otrohet, är din partner fem minuter sen från jobb ska protokoll och lögndetektor användas. Tillit i sin relation? Gud vad naivt. Din partner håller antagligen på att knulla skiten ur någon annan just nu, medans du sitter där med din dumma tillit.
    Aaaahahahahaha! Ja, och för säkerhets skull är det ju bättre att vara otrogen själv. Så att man inte sitter där dum som ett fån.
  • Rufsas
    KathyR skrev 2010-11-19 02:09:33 följande:
    Om man väljer att inte amma sitt barn/inte kan amma sitt barn bör SOC omhänderta barnet omgående! För då är man inte en fungerande förälder!
    Nej, och det enda man vill skapa för sitt barn det är en så dålig start på livet som möjligt. Du är inte en riktig kvinna om du inte ammar. helst ska du kombinera amning med att vara föräldrarledig till barnet flyttar hemifrån. Hur i helvete tänker folk när de lämnar barnen på FÖRSKOLAN? Nej, mycket bättre att få vara hemma med mamman. Inte aaaalls för mammans skull utan enbart för barnens bästa. Såklart.

    En annan sak jag har lärt mig är att kungen omöjligt kan ha legat med Camilla Henemark. Det är bara tre journalistförfattare som vill knugen allt ont i hela världen och därför har hittat på det.
  • Rufsas
    Jenniifer skrev 2010-11-19 11:22:29 följande:
    Vilken kul tråd! :D

    Får jag bara fråga vad "WT" betyder?
    Känns som jag är den ända som inte fattar ;)
    White Trash.
  • Rufsas

    Om man går in på trådar som man tycker är fjantiga och skriver det som ett inlägg blir man utskälld för att man överhuvudtaget besöker sidan. Gud hjälpe dig om du inte håller med TS.

  • Rufsas

    Jag har lärt mig att det finns moraltanter som har varit duktiga och lärt sig nya begrepp (holding) som de vill pådyvla andra och därför använder det i varenda inlägg. Man ska alltså som lärare låta eleverna leva rövare och vara en fara för andra barn och pedagoger för då blir föräldrarna glada.

    Man ska heller inte ifrågasätta SVT och SR's TV-licens och varför man betalar den, för då ska man minsann både tjäras och fjädras.

  • Rufsas
    Lilith Dark skrev 2010-11-20 13:22:25 följande:
    Ska man betala tv-licens? Jaha då är det bara att plocka fram tjäran och fjädrarna då? Undrar om det går bra med katthår istället för min katt hårar som fan. Vore ju bra om det kom till nytta.
    Ja, jag tror att det är okej att återanvända katthår. Men för säkerhets skull kanske du ska starta en tråd om det?
  • Rufsas

    Jag har lärt mig att det är slöseri med allt om man blir läkare när man kan vara hemmafru istället. Dessutom är man tydligen någon form av Moder Teresa om man är hemma med sina barn tills de gifter sig och (kanske) flyttar hemifrån.

  • Rufsas
    Nightmare skrev 2010-11-22 14:18:24 följande:
    Jag har hittat dagens stolpskott

    Dock kan jag inte förstå vad som är så hemskt med att pojken inte har någon fest på sin födelsedag eller en "riktig" (dvs kommersiell,överdriven och totalt överskattad snöig dag) jul.
    Om han aldrig upplevt detta så är det förmodligen ingenting han saknar, och därför ingenting han kommer ta skada av av att inte få uppleva heller!

    Pojken det handlar om är 12år gammal, och som tur är så vet vi ju alla att 12åringar absolut inte berättar om sina julklappar och vad de har fått i present när de kommer till skolan... Och det är inte alls så att pedagogerna i skolan pratar om julen och julfirande, nej då! Det kommer gå förbi pojken och han kommer inte märka någonting alls!
    Nej fye! Nu blev jag faktiskt lite ledsen i ögat. Stackars barn.

    Annars har jag lärt mig att det är bättre att förlora 15.000 spänn i månaden men ändå dela föräldrarledigheten EXAKT lika. Allt för att straffa män och deras patriarkat. Sedan om man får flytta till ett skjul eller har svårt att skrapa ihop mat till familjen, det är en helt annan fråga.
Svar på tråden Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag: