Behöver hjälp med kyckligsallad.
På Lördag kommer de lite främmat då jag fyllt år och vi tänkte bjuda på kycklingsallad, vitlöksbaguetter och tsatziki.
Nu till den viktigaste frågan!
Hur gör jag kycklingen på bästa sätt?
Vi brukar köpa färdig salladskyckling men de är ju så dyrt när man ska göra till flera så tänkte göra den själv.
Jag lyckas alltid få den torr och smaklös så nu vill jag ha tips på hur jag ska göra den.
Kan jag göra den imorn kväll och sen låta den stå i kylen över natten utan att den blir för torr?
Den ska ju trotts allt va kall i salladen.
Ska man kanske krydda den på nått sätt med vitlök eftersom de andra oxå är med vitlök eller blir de för mycket då kanske?
I salladen brukar vi ha.
*Kyckling (givitvis )
*Majs
*Gurka
*Tomat
*Grönsallad
Är de något mer man kan ha i? Har funderat på t ex avokado?!