Inlägg från: Jhd |Visa alla inlägg
  • Jhd

    Alla män är potentiella våldtäktsmän

    Vilken rabiat manshatare TS. Är det inte förbjudet med sånt skitsnack på FL? Eller är det okej att totalt kasta skit på män?

    Uppenbart att TS har gått på feministiska idiotsnack. För det första: _oerhört_få våldtäkt begås, och att sedan kollektivt skuldbelägga ALLA män är ju bara sjukt, så sjukt. Vilken hat. Du borde söka psykologhjälp. 

    För det andra är våld i parrelationer är JÄMNT fördelade mellan könen enligt BRÅ 2009:12. Trots det talar staten endast om det feministiska begreppet "mäns våld mot kvinnor", trots att det är lika många kvinnor som slår sina män. Det är inte PK att ta upp mäns lidande. 

  • Jhd

    Dahmer: Det är du som ska lära dig läsa. Så pass mycket skit i en så kort text är svårt att slå. Bara massa FANTASIER - lär dig skilja fakta från din egna fria fantasi. Jag skrev att kvinnors våld mot män är LIKA stor som mäns våld mot parrelationer, vilket är fakta (BRÅ 2009:12). Istället gör du som alla andra feminister och fantasierar om verkligheten, snarare att ta till fakta. Faktan tillfredsställer antagligen inte erat manshat. 

    Mäns våld mot kvinnor bortförklaras INTE. Det står t.om. i regeringen att statlig hjälp ska ges till utsatta kvinnor - årligen satsas flera hundra miljoner kronor för "mäns våld mot kvinnor", det finns massor med kvinnojourer samt att dessa har över 200 platser inom politiken som de kan styra till deras egna intresse. Lika mycket borde satsar för kvinnors våld mot män, (eller våldet mot män som är det största i samhället), med tanke på att det sker lika ofta? Självklart inte, för vi lever i ett feministisk land där absolut inga satsningar görs för pojkar eller män. Det finns noll killjourer - det enda fick stängas ner nyligen (det finns 54 tjejjourer) pga. uteblivet stöd från staten. Det finns flertalet andra organisationer som behandlar kvinnors våld mot män som dock fick stängas ner pga. ingen ekonomisk stöd - då staten endast satsar på våldet mot kvinnor. Ungdomsstyrelsen har sedan 1994 haft 14 projekt specifikt för tjejer, men noll för killar trots att det är betydligt fler pojkar som tar självmord och som blir misshandlade. Utöver brukar det alltid göras tjejgrupper (RKUF) men aldrig pojkgrupper. 

     Vi lever inte i ett samhälle där kvinnan ska ta ansvar för männens sexualitet. Förstår du hur absurd du låter? Eller är det så pass roligt att sitta på en stol och fantasiera ihop hemska historier om män? Tvärtom, i sexualmål är det ett juridisk faktum att männen knappt har någon rättsäkerhet. I våldtäktsfall så behöver du inte ens bevis för att åtala och döma en man - något som strider mot Sveriges och EU:s grundlagar. Bara för ett år sedan klargjorde högsta domstolen att bevis faktiskt behövs för att döma en för våldtäkt. Kan du tänka dig, att man har gått så långt för att förklara det mest grundläggande? Seriöst, se bara en man som arbetar inom dagis för att sedan skåda snacket bakom ryggen. Ett annat exempel är när en 15-årig tjej åtalades för att ha haft sex med minderåriga men sedan släpptes. Ironisk nog dömdes en pojke för precis samma fall några dagar innan.  Utöver detta är det bevisat att kvinnor får lägre straff än män, och har det svårare att dömas för ett brott. Du talade om ansvar? Ska jag ta upp hur det fungerar med pedofilfall?

    Kvinnor får inte vara full? Får inte vara lättklädd? Får inte gå hem med en okänd man? Är du på riktig? Gå till en krog, please. Den enda som har fördomar är du. 

    Män försvaras när de tafsar? Är du på riktig? (f.ö. är det bevisat att det anses vara mer OK för en kvinna att tafsa än att en man gör det - pga- mannens sexualitet alltid misstänkligörs). 

    Du får nog ta dig en skopa vardagslogik. Som humanist anser jag att allt våld och brott är fel,  oavsett kön. Jag blandar inte in genus i allt som mina ögon faller på, utan ser individen. Behovet går alltid före könet - men eran, feministernas, taktik är så uppenbar. Att vara "offer" i Sverige innebär en oerhört stor makt. 

    Det var den sista kommentaren för min del. Om du ligger på den nivån som du skrev i första inlägget måste man vända runt hela jorden för att den ska komma på plats. 

  • Jhd
    Add3 skrev 2010-12-04 02:15:17 följande:
    Det hade varit lättare om hon faktiskt skrivit det rakt ut istället för att blanda in trolleri (medgivet så det är ingen anklagelse) och en massa svammelframkallande affekt.
    Hon kan ej besvara motargument. Istället skyller de på bortförklaringar som "lär dig läsa", eller hänvisar till något helt irrelevant. Endast påpekande, utan argument - det är ju trots allt lättast för de som inte besitter de egenskaper som krävs för att kunna föra en diskussion. Tro mig, det är inte värt att diskutera med manshatare. Jag har försökt.

    F.ö. kan jag komplettera  dina påstående - en stor andel av våldtäktsanmälningar där gärningsmannen är KÄND är falska, eller generellt icke trovärdiga. Med andra ord är det relevant, vid diskussion av falska våldtäktsanmälningar, att dividera argumenten i de fall där gärningsmannen är känd, eller icke känd.  
Svar på tråden Alla män är potentiella våldtäktsmän