Inlägg från: Thessis77 |Visa alla inlägg
  • Thessis77

    Kramiiis vänner

    Snubblade in på denna tråd och vill ju gärna vara med bland kramiiis vänner, men givetvis bara om hon själv vill

  • Thessis77

    Wiiii! Så roligt! Jag vill gärna vara med och stötta dig, inte minst med jobbet! Själv väntar jag på julhelgerna för då tänker jag sätta punkt för min avhandling och bara sitta och äta choklad i ett apr veckor

  • Thessis77

    Hos oss tar det skitlänge det där med granskningen, så jag får skatta mig lycklig om jag får disputera ännu i vår.Ca ett halvåt brukar det ta. Fattar inte varför det ska ta så länge! Hur är det hos er då? Och visst, klart vi ska byta avhandlingar sen ;-D!!

    För övrigt så är jag också fruktansvärt flygrädd. Börjar ofta gråta så fort det skumpar lite. Senast jag flög till PAris så var det så hemskt att jag började hyperventilera och då frågade flygvärdinnan om jag ville komma med barnen och se på cockpit:en (typ för att försäkra mig hur bra allt fungerar och så). Kände mig lite fånig så jag bad om en konjak istället (och fortsatte hyperventliera halvt i smyg, haha"!)

  • Thessis77

    Under denna flygning fick barnen faktiskt kolla in i cockpit:en, kanske just för att det var en sån turbulent färd
    Personligen kan jag inte heller fatta hur man kan tänka sig att dricka en massa öl och drinkar på en vardagsmorgon, bara för att man ska flyga nånstans, det är ju helt galet! Kan tillägga att detta var ett kvällsflyg och jag bara tog en konjak för att lugna nerverna (fungerade väl sådär... sedermera har jag fått mediciner som fungerar betydligt bättre).

  • Thessis77
    miism skrev 2010-12-13 17:03:16 följande:
    Har jag berättat hur bortskämd jag är förresten :) Just nu står mannen min i köket och gör stekta bananer och vispad grädde till efterrätt :) och låter mig vila på soffan i ett desperat försök att kurera mig inför morgondagens luciafirande... går sådär, men viljan och hoppet är väl det sista som överger en :)
    Åh fy vad snål jag blir! Jag vill också ha en sån man (och sån efterrätt!). Min man är rätt så bra på att laga mat och allt möjligt gott, problemet är att han sällan gör det självmant utan man får alltid tigga om det. Suck.
  • Thessis77

    Hurraaaa! Grattis till det nya jobbet! Har inte hängt med här i tråden så mycket då jag känner mig lite "utanför" men läser ibland och håller förstås alla tummar och tår för att kramiiis lycka ska vända - och nu går det ju åtminstone jätte bra på den professionella fronten - pinfärsk avhandling, snart doktor och nytt, välavlönat jobb Jag skulle nog sätta något tips om jag var du, lotto, bingo eller vad som helst, du kan ju inte förlora nu ! Härligt, underbart, fantastiskt, vilken kanon sommar du kommer att få! Tusen kramar!

  • Thessis77

    kramiiis: Jag ska disputera den 16.9 (för avhandlingen i tryck nästa vecka) efter all byråkrati här *suck*, men bättre sent än aldrig antar jag. Det kan bli lite småjobbigt att ordna allt då jag bor på en annan ort än där jag ska disputera osv. Men kanske det ordnar sig Är så glad för din skull då du fått detta gjort trots allt det jobbiga du har bakom dig, det visar nog hur stark och målmedveten du är, innerst inne!! kram!!!!!

Svar på tråden Kramiiis vänner