Inlägg från: toksnippa |Visa alla inlägg
  • toksnippa

    Åh ja vill också till Ullared!! Finns mycket att shoppa där, älskar att gå runt vid inredningsdelen - hamnar mycket till hushållet i vagnen


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Jag skulle också vilja gå på Ullared helt ensam, aaaah! Tydligen kan man vinna den möjligheten och presentkort. Jag har vunnit mitt för resten av mitt liv, jag kom fram för måååååååånga år sen på Bingolotto och kammade hem Färgfemman.

    Har du full rulle kramiiis? KRAM!!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa
    kramiiis skrev 2011-06-22 15:31:58 följande:
    Kram på er!

    Nä ingen full rulle alls. Men jag har varit ruvare senaste två veckorna men testade minus idag. Så nu är det nog dags å ge upp detta att bli gravid....
    Men!!! Jäkla skrutt så ledsen jag blir för din skull, det är verkligen er tur nu. Orättvist   Vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns det verkligen ord för detta? Om jag ändå kunde krama om dig på riktigt så skulle du fått världens bautakram! Hjärta

    Vädur: ja de hade varit farligt! Vann 50' tv/radio, 5' mat, 15' resor och sen blev det nit!
    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    kramiiis: ja det är SJUKT att man ska behöva betala ur egen ficka - detta borde vara gratis, det jämnar ju ut sig i slutändan ändå när det blir fler skattebetalare. Förstår att det är kostsamt och slitsamt.

    Hur har ni det? Har ni påbörjat hemutredning?


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    åh dumma dumma orättvisa värld. Såklart det är oerhört hårt med dessa motgångar, det är inte roligt att leverera beskeden gång på gång Hoppas verkligen inte depressioner ska vara minus för er vid en utredning, är ju rätt logiskt varför orsaken..... KRAM KRAM fina fina fina du!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    ja jag har heller inga ord, känner mig så ledsen över hur orättvist det ska vara. Det är skittufft att vara ofrivilligt barnlös och det tar så enormt på relationen. Önskar verkligen det bara varit otur alla dessa gånger (du är så stark som orkat alla gånger, jag skulle nog gett upp efter hälften!) alt. att ni satsar på adoption och går igenom, och slipper vänta så lång tid därifrån. Vänta har ni gjort så länge ändå!

    KRAM KRAM KRAM!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Kikar in igen och vinkar! än är inte semestern avklarad riktigt här, ska iväg på en tripp till så håller på för fullt o styr o donar för den. Vill se dig med här i tråden, kram kram kram!!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Inte ska han ge skulden för din kropp strular?? Nää... och adoption är ju ett jättesteg det med att ta, ni får stöta och blöta, kanske gå o prata med någon om det? Vi var i dem banorna också, men det var jag som var emot adoption - hade svårt att tänka mig att kunna ta till mig någons annans barn. Det finns samtalsstöd och bollplank för sådant med, vilket jag funderade på att ta till - men så snubblade turen in för oss. Annars hade vi nog ställt oss i kö.

    Kram goding!Hjärta


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Mäh, var tog mitt inlägg vägen som jag skrev för ett tag sedan? (har dåligt tidsperspektiv) Kom det inte fram eller vad? Morr!!

    Tänker på dig kramiiis, blir stolt över hur pass duktig du är inom jobbet - dem satsar på dig av en anledning - heja heja! Tur du gillar jobbet, om du måste vara där så mycket.

    KRAM i överflöd!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Förstår att det händer mycket! Tänker på dig och jag hoppas du mår så bra du bara kan trots det är "lite"  turbulent och hektiskt! KRAM KRAM KRAM!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    KRAM från mig!! Skralt med uppdateringar här tycker jag! Hoppas allt är mer än rätt okej nu, kram!!
     


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Hoppas du njuter av våren som äntligen vågar sig fram efter den långa vinterns grepp!  KRAM!


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
  • toksnippa

    Ja jag njuter av värme, blev lite för mycket kyla o snö/is här ett tag. Bara det deprimerande nog!

    Men vad läser jag? En jobbig diagnos för dig vännen, låter inte alls roligt - men jag hoppas du har stöd omkring dig med så du orkar igenom terapin. Var rädd om dig hjärtat!! 


    ♥ Mileon 3/12-10 ♥
Svar på tråden Kramiiis vänner