Inlägg från: Mrs Vader |Visa alla inlägg
  • Mrs Vader

    LCHF socker....? Hjälp

    Sukrin är bäst! Men tänk på att om du ska använda det i bakning (sockerkaka typ) så ta inte för mycket, det blir en stark eftersmak (ungefär som närman tar för mycket vaniljsocker). Ska du använda det i kalla saker, typ glass, så ta melis-varianten. Är som florsocker. Det vanliga smälter inte så bra om man inte värmer det. Det blir knastrigt. Det blir faktiskt lite kallt i munnen om man smakar på det men det är inte obehagligt på nåt sätt.

  • Mrs Vader

    Det är nåt med nettokolhydrater. Det är tydligen skillnad på kolhydrater och kolhydrater. Vissa tar kroppen upp och vissa inte. Är inte jätteinsatt i hur det funkar men det går säkert att googla på det =)

  • Mrs Vader

    Aha kollade lite. Det är kolhydrater minus fibrer som kallas nettokolhydrater.

  • Mrs Vader

    För snabb. Nettokolhydrater är kolhydrater minus fiber, glycerin och sockeralkoholer. Sukrin är en sockeralkohol =)

  • Mrs Vader
    flingansnö skrev 2010-12-15 14:26:54 följande:
    Det är verkligen en djungel.... och man vill ju lkisom inte göra fel... det får ju så stora konsekvenser då! Tack iaf för svar! Jag ska beställa sakrin tror jag. Tror du det funkar att göra kola och knäck på?
    Var så lite så.
    Vet inte om det funkar med kola eller knäck. Man har ju vanligtvis sirap i det.. Men prova iaf! Skriv här sen om hur det blev =)
Svar på tråden LCHF socker....? Hjälp