Hur äter du din risgrynsgröt?
Vad har du på din gröt i jul?
Kanel och mjölk, apelsinbitar, russin, saftsås, sylt? Det finns hur många varianter som helst!
Hur ser din favorit ut?
Vad har du på din gröt i jul?
Kanel och mjölk, apelsinbitar, russin, saftsås, sylt? Det finns hur många varianter som helst!
Hur ser din favorit ut?
Är det bara jag som har saftsoppa på min gröt.Jag bor i Skåne om de har någon betydelse.
Suketter strö och en massa kanel ovanpå. Äts med ohomogeniserad mjölk som är jättegott!
Äter den med Kanel, socker och sirap. gärna pyttemjölk hatar när mjölken blir varm av gröten.
Kanel och socker ovanpå och sen en klick smör i mitten som ska smälta och sedan mjölk (i "kanterna" så det inte blandas med smöret direkt)... Sen äter man runt smörklicken tills den smält och då kan den få rinna ut i mjölken.... ;)
Kanel och socker och en klick smör i mitten, som ska få smälta.
INGEN mjölk!
bor också i skåne och har varm gröt med kall saftsås på... gud så sugen jag blev på de nu!! MMMM!
har jag ingen saftsås hemma kör jag på kanel, socker och mjölk.
Kanel och socker plus en stor klick smör :)
Kall gröt = sirap Varm gröt = kanel och socker Gott med gröt och macka med julskinka
Kanel och socker, INGEN mjölk
Jag brukar äta den som den är eller ibland med riktigt kall mjölk på
Kanel, socker och med mjölk kör jag, min pappa har sirap istället för socker och vi är gamla upplänningar.
Sirap har jag, och kanel.
Saftsoppa fick vi till manna- och risgrynspuddning (dvs lagad på resterna av julgröten).
Men det var mest när jag var liten för nu är vi så stora i maten så det blir inga rester kvar.
mjölk å kanel...mkt kanel:)