• Lalune2

    Ernst kanelhjärtan - vad gör jag för fel?

    Jag har gjort Ernst kanelhjärtan ikväll, men hela degen bara föll ihop. Till att börja med blev inte sockret och smöret vitt och fluffigt, hur blir det det?

    Det gick inte ens att kavla ut till kakor, så jag fick slänga hela degen.

    Någon som har gjort kakorna och kan berätta vad jag har gjort för fel?


    Tänk om vi alla kunde vara lite snällare mot varandra
  • Svar på tråden Ernst kanelhjärtan - vad gör jag för fel?
  • Loove84

    Jag vet inte riktigt vad du gjort för fel, men för att få socker och smör vit och fluffigt måste det verkligen vara rumstemp. är det kallt blir det bara klumpigt och skär sig typ.

  • Lalune2

    Ok, men visst ska smöret inte smälta utan det ska vara som det är?
    Jag tog ut det direkt från kylskåpet, så det var nog första felet!


    Tack för svar!


    Tänk om vi alla kunde vara lite snällare mot varandra
Svar på tråden Ernst kanelhjärtan - vad gör jag för fel?