Inlägg från: sockerslav |Visa alla inlägg
  • sockerslav

    BF september 2011

    Hej!

    Jag hoppar in i denna tråden. Plussade på julafton och har enligt FL's gravidverktyg BF den 3/9. Då fyller vår dotter tre år, så jag hoppas denna bebisen är aningens tidig, eller lite sen. Vore ju skit att ha samma födelsedag. Hehe!

    Mår ni bra annars? Jag mår lite illa när jag inte ätit på ett tag, men inte så att jag måste kräkas utan bara en olustig känsla. 

  • sockerslav

    {#emotions_dlg.flower}BF LISTA SEPTEMBER{#emotions_dlg.flower}


    1 sep  Cornellia  (första barnet)
    3 sep  Rozensliv (andra barnet)
    3 sep Sockerslav (andra barnet)
    4 sep Svalan8 
    (första barnet)
    4 sep k03san (första barnet)
    5 sep Misami (tredje barnet)
    6 sep  Renni  (andra barnet)
    6 sep  Givinglife  (andra barnet)
  • sockerslav
    She is Me skrev 2010-12-27 20:53:25 följande:
    Hade tryckt in fel datum för BF så nu har jag ändrat det {#emotions_dlg.flower}BF LISTA SEPTEMBER{#emotions_dlg.flower}

    1 sep  Cornellia  (första barnet)
    3 sep  Rozensliv (andra barnet)
    4 sep Svalan8 (första barnet)
    4 sep k03san (första barnet)
    5 sep Misami (tredje barnet)
    6 sep  Renni  (andra barnet)
    6 sep  Givinglife  (andra barnet)
    7 sep She is Me (tredje barnet)
    Du missade mig.... {#emotions_dlg.flower}BF LISTA SEPTEMBER{#emotions_dlg.flower}1 sep  Cornellia  (första barnet)
    3 sep  Rozensliv (andra barnet)
    3 sep Sockerslav (andra barnet)
    4 sep Svalan8 
    (första barnet)
    4 sep k03san (första barnet)
    5 sep Misami (tredje barnet)
    6 sep  Renni  (andra barnet)
    6 sep  Givinglife  (andra barnet)
    7 sep She is Me (tredje barnet)
  • sockerslav

    Jag kommer ringa min BM efter nyår och boka en tid. Jag fullkomligt älskar min BM som jag hade sist jag var gravid. Hon är urskön.

    När jag var nära BF sa hon att det är nya rön som gäller vad gäller att få igång förlossningen. Förr trodde man att det var ett ämne i mannens spermier som gjorde att förlossningen kom igång. Nu tror man dock att det är själva orgasmen som kan få igång värkarna. Då sa hon: "Och eftersom din man jobbar, kan du ju gå hem och köra lite på egen hand!" Och så blinkade hon. Hahaha!

  • sockerslav

    Jag ringde egentligen inte min BM i syfte att boka tid för inskrivning utan för att höra mig för vad som gäller med träning. Förra graviditeten rörde jag knappt nånting på mig. Men sen i maj går jag på gym ca 3-4 ggr per vecka. alla slags pass man kan tänka sig.

    Min BM tyckte jag skulle träna på som vanligt, men kanske inte till max utan ta det lite lugnare. Så på nyårsafton blir det ett marathonpass på två timmar, det är nån specialare med en massa olika träningsformer: pump, spinning, step, afro, zumba.

    Någon annan som tränar?

  • sockerslav

    Vi har berättat för min syster, mannens bror och min bästa kompis.

    Nästa vecka ska vi hem till min bror och sova över och när vi är där dricker vi alltid en massa vin så det skulle se mysko ut om jag tackade nej till det, så vi berättar nog för dem också.

    På jobbet ska jag inte säga nåt förrän det inte går att dölja längre.

  • sockerslav
    Renni skrev 2010-12-30 11:34:39 följande:
    Välkommen hit =).... Haha... vilken tajming, samma datum som eran son. Vad roligt!
    Jag har BF den 3/9, samma dag som vår dotter fyller 3....
  • sockerslav
    SannaMac skrev 2010-12-30 12:36:36 följande:
    Hej hej,

    jag började äta folsyra innan vi gjorde första inseminationen i september någon gång, så nu har jag laddat med det i flera månader En läkare sa till mig att börja redan i vintras när jag berättade att jag planerade insemination, så det är nog väldigt bra att göra det!

    Gällande att berätta... vi håller ju på att spricka, men vill inte säga till all förstås. Däremot är det många som frågar eftersom "alla" vet att vi har gjort några inseminationer nu, och då är det svårt att hålla inne med sanningen. Hittills vet tre av våra närmaste vänner, plus våra mammor. Väntar med resten av släkten till efter ultraljudet i alla fall,och det ska vi göra redan den 24 januari!!! Fick tiden idag Hoppas hoppas hoppas att fröet stannar!!!

    En fråga till er "vana" gravida: Är det vanligt att man känner som att man ska ha mens hela tiden såhär i början? Jag har sedan, tja, 9 eller 10 dagar molvärk i nederdelen av magen och korsryggen och det känns som att jag är "öppen" och mensredo liksom. Men mensen skulle ha kommit i måndags eller senast i tisdags, och inget spår av den... ja, och starka plus såklart
    Förra gången jag var gravid hade jag sån fruktansvärd värk runt v 6-8 så jag trodde jag skulle dö. Det var främst på nätterna som jag låg och vred mig och inte kunde sova. Jag var så orolig att min BM rådde mig till att åka till gynakuten så det gjorde vi. Där fick vi se det lilla fröet och ett pickande hjärta genom ett vaginalt ultraljud. Allt såg ut som det skulle. Läkaren lugnade mig och sa att livmodern växer så det knakar så det är inte konstigt att man har lite värk.

    Om det skulle hända den här graviditeten skulle jag känna mig betydligt lugnare.

    Apropå jobb så är jag mycket lugnare denna gången. Förra gången hade jag ett jobb med usla arbetsvillkor. Nu är jag statligt anställd och har en massa förmåner. Så skönt!
Svar på tråden BF september 2011