• Flisan79

    BF september 2011

    She is Me skrev 2011-01-01 15:56:48 följande:
    Jag känner som du flisan79 har aldrig fått missfall et liknande blev gravid på stört alla tre gångerna, så ja man tänker att det är nog min tur nu... Jag brukar inte ha några symtom men nu är jag illamående som tusan redan... Kanske tvillingar Oo !?
    hehe....ja tänk om det skulla vara det
  • Flisan79
    betula skrev 2011-01-01 16:06:18 följande:
    Här är en till som inte alls känner sig gravid idag :( Oroar mig så klart o inte blev det bättre av att jag drömde två gånger inatt att jag fick missfall :( Brösten ömmar inte längre, känner inge spänningar i magen och visst mår jag lite illa, men det kan lika gärna bero på den konstiga gårdagen matmässigt (mår lätt illa oavsett gravid eller ej :P )

    Nästan så jag känner behov av at springa till affären o köpa ett till g-test...
    Har samma tanke...ett till test kanske? Till hur många veckor visar veckoindikatorn?

    Vill ju  inta att andra ska oro sig men det känns lite skönt att inte vara själv.
  • Flisan79
    Saranen skrev 2011-01-01 17:15:23 följande:
    Får man hoppa in?!

    Fick plus för 2 dagar sedan och är hur lycklig som helst :) Enligt BF-kalendern här på FL är det BF i mitten på september!

       Jag mår bra än, ont i ländryggen från och till samt humörsvängningar deluxe!!!
    Självklart! Välkommen
  • Flisan79
    sandqvist skrev 2011-01-01 19:39:22 följande:
    Min mage är som vanligt, när är det normalt att man börjar se något? När ska man berätta för föräldrarna? :)
    Vid första barnet kommer magen vanligen lite senare än vid andre, tredje osv. Min kom relativt tidigt...v 9 tror jag och v 11 var jag tvungen att ha mammabyxor. Men har en vännina som var helt platt v 21 så det är så olika.

    Du väljer själv när du ska berätta. Vissa vill vänta för att vara mer säkra på att graviditeten ska gå bra...vanligen då till v 12+. Andra berättar på en gång. Ofta om man tycker det är skönt med stöd om något skulle gå fel.
  • Flisan79
    nasj skrev 2011-01-01 20:48:18 följande:
    Måste fråga er som är omföderskor,vad säger era killar/män/flickvänner.är de glada över ett till barn?Fan jag är grymt besviken men min kille (njaa vi är iof gifta) föreslog att jag skulle göra en abort,för min skull,wtf,visserligen jag pluggar och har gjort det i typ 5 år på universitetet tills jag insåg att min utbildning inte ger jobb och att jag måste börja om,han menar på att det är bättre att jag satsar på skolan,men vafaan,det kan jag göra sen,han påstår att han är positiv och att han bara vill mitt bästa men det känns inte så,känns så himla trist att han inte kan vara lika upprymd som jag är,suck...
    Vi har alltid velat ha tre barn och jag ville egentligen vänta men min man övertalade mig att börja försöka redan nu så han var mer på än jag. Han är supernöjd nu kan jag säga.

    För mig är barn nr 1. Plugga och karriär finns alltid där. Förmågan att bli gravid gör inte det.
  • Flisan79
    Nonkan82 skrev 2011-01-01 21:07:30 följande:
    Min kille verkar inte glad... :( jag sa tidigare i veckan att jag kanske är gravid och han blev inte det minsta glad utan sa bara att han inte är redo. Jättekul...not! Nu är ju jag gravid men har inte sagt nåt än...
    Oj, låter inte kul. Antar att det inte var planerat?
  • Flisan79
    hanna elise skrev 2011-01-01 21:16:58 följande:
    Åh, vad tråkigt. 
    jag berättade för min man vid middagen idag. Han fick tårar i ögonen av lycka. (och nu vill han att jag bara ska vila, eftersom vi båda jobbar heltdi så har han sagt att han kan sköta allt hushållsarbete så att jag kan ta det lugnt,,, hahahha. Vi får väl se hur det går)
    Känns så underbart, hoppas bara att allt går vägen nu.... 
    Hihi...kanske ska låta min man läsa det här inlägget

    Vet att han kommer vara mer pjoski när jag får mage. Jag kommer inte få bära tungt osv....men småstäda hemma lär han inte börja med
  • Flisan79
    Nonkan82 skrev 2011-01-01 21:37:35 följande:
    Jo det var det. faktiskt, så jag fattar inte vad han håller på med.. om han fått kalla fötter eller så. Vi hade tänkt vänta med barntillverkningen tills april, men eftersom jag har ett vik som går ut sista sep så tyckte jag att det passade bättre att få en liten redan i höst. Sa till min kille att jag skulle sluta med mina piller trots att det var mitt i kartan och se om jag lyckades bli gravid inom 2 månader för annars kunde vi lika gärna vänta tills april och försöka  få en 2012-bebis. Han var knäpptyst och sa ingenting. Sen under veckorna efter så sa han ibland saker som att "ja nu när vi ska bilda familj..." och "här blir det inga barn gjorda" och "sådär kommer du se ut om ett år" (vi såg en höggravid kvinna).

    Jag var överlyckligt för att han för en gångs skull var med på det eftersom jag redan gjort 2 aborter :( för att han inte ville. De graviditerna var iof sig inte planerade. Sen när jag säger att han ju visste att jag slutat med p-piller så säger han att han inte alls visste det... alltså nu i början av veckan sa han det. Vi har varit ihop i över 5 år och han är 36 så jag fattar inte varför han aldrig blir redo liksom...
    Kan förstå förut när jag var mitt uppe i studierna men nu när jag har jobb inom branchen och allt så förstår jag inte. Han vet att jag längtat efter barn i flera år! Ändå vill han inte låta mig glädjas liksom. Det här gången kommer jag INTE göra abort även om han dumpar mig för det.
    Förhoppningsvis är han bara rädd och blir redo med tiden men det är ju inte kul att starta så här.
    Jag tycker du ska stå på dig och eftersom att du vill ha barnet ska DU glädjas. Förstår att det känns svårt. Jag tror nog han kommer vända när han väl inser att det är ett riktigt barn därinna. Vissa killar verkar inte fatta förens ungen faktist kommer ut.
  • Flisan79
    sandqvist skrev 2011-01-01 21:42:10 följande:
    När ska man ringa till MVC? Jag har ingen koll alls på någonting känner jag, vet inte ens när man får gå på första mötet?

    Är det farligt att promenera när man är gravid för att inte gå upp för mycket i vikt och ha lite flås i kroppen? :)
    Du kan ringa MVC när du har lust, jag tänkte ta det i veckan. Troligen kommer du få gå på ett info möte om ett par v och sen inskrivning någon gång mellan v 9-11. Kan variera beroende på var du bor.
  • Flisan79
    Nonkan82 skrev 2011-01-01 21:58:37 följande:
    Det känns verkligen inte kul kan jag säga. Jag var sååå glad när jag plussade och sen tänkte jag att han säkert skulle bli lite rädd när jag berättade att jag trodde jag var gravid, men inte att han skulle säga som han gjorde. Trodde verkligen att han ville det nu och var med på det. Sa till honom under bråket i veckan (dagen jag berättade om den ev graviditeten) att jag kände mig lurad.
    Var extra kär i honom nu sista månaden eftersom han gick med på att få en bebis i höst, och nu har massa känslor bara dött känns det som. Inte alls bra.
    Hoppas han kan glädjas lite iaf (kommer berätta om nån vecka att jag är gravid om inget mf inträffar innan dess eller om han frågar rakt ut) för annars kommer jag börja tvivla på om jag verkligen vill vara med en sån kille. Känns jobbigt bara att tänka att jag ev blir ensamstående med en bebis.
    Jag hoppas för din skull att han skärper sig men gör han inte det är det hans förlust. Du klarar det själv, det är jag helt övertygad om. Kanske inte vad du ville eller som du hade hoppats men att du skulle klara det galant har jag inga tvivel om.
Svar på tråden BF september 2011