• annbom

    Jag är adopterad och vill berätta för er om de problem jag själv haft.

    Saturos skrev 2010-12-31 15:46:16 följande:
    För mig räcker det inte med att vara ''accepterad'', hur orkar ni med tanken att leva i Sverige där ni kommer ses som utlänningar i hela livet? Har du aldrig kallats sneöga, risätare eller guling? Har ingen sagt till dig att du borde resa hem till ditt eget land? Har du inte tröttnat på att folk pratar engelska med dig för att de tror att du är någon turist?

    Jag är inte ett dugg glad över att bo i ett land som någon jävla exotisk främling man kan garva och förlöjliga, ''haha, kolla på den sneögda kinesjäveln, åk tillbaka till Kina med dig''...

    Utseendet är det viktiga, ni måste vara starka som inte bryr er om att vi konstant får skit för allt möjligt.
    Jsg tycker att du borde söka hjälp av en psykolog. Du är så fokuserad på dig, eller det som kan vara negativt för dig, att du ser inte vad som finns runt dig. Visst du kanske inte var önskad av dina biologiska föräldrar, men däremot av dina adoptivföräldrar. Sedan kan barn retas för vad som helst och det spelar ingen roll vart man kommer ifrån. Lappjävel säger man till någon från norrland som flyttat söderut och dum 08 till alla sörlängingar som flyttar norrut. Det finns ALLTID något att retas för om man vill. Sedan har jag svårt att förstå att du skulle vara så exotisk hä i Sverige. Det finns massor med barn som är adopterade från Asien och de flesta ser de som är adopterade som vilken svensk som helst. Dessutom har en som är adopterad blivit "försvenskad" i sitt utseende också i och med att mimik, kroppsspråk och klädstil så man ser oftast vilka som är svenskar trots asiatiskt utseende.

    En liten fråga bara. Tror du på fullast alvar att du skulle vara lyckligare om du inte var adopterad av dina föräldrar?
    Tygblöjeblogg annbom.blogspot.com/
Svar på tråden Jag är adopterad och vill berätta för er om de problem jag själv haft.